edge mrb. esaj sayımın e az 50 olması gerekiyomuş ve şuanda 49 muş. Heralde bu msjdan sonra sana mail adresimi verebilirim.
Sarpo inan ki senin bacakların eski hali benimmkiler gibi değil, hatta çarpık bile deilmiş sadce biraz inceymiş.
Yani benimkiler bariz, dış tarafları çıkık, iç kısımları boş ve diz içi yağlı.. Yani çarpk bacak tanımına heralde e fazla uyan benim anlattıklarınızdan ve fotolardan anladıım kadarıyla. Galiba dr silikon önermekte haklı. Ama silikon çok ürkütücü geliyo bana. Bi de hasan beyim gösterdiği fotolardan baktım da arka kısımlarda kesi izleri var. Gerçi hasan bey ameliyat sonrası ilk resimler dedi ama pek geççek izlere benzemiyodu. Bi de şu var, silikonu niye çoğu dr önermiyo, ileri yaşlarda mı sorun olr ki. Korkuyorum işte silikondan ama başka çare yok galiba..
Merhaba Spicy,
27 şubat saat 13:00 daydı randevu, tulsa almıştı randevuyu.Sanırım bir sorun yok saatte ve randevuda..
Merhaba Tulsa,
ayın 27 sinde hep birlikte gidiyoruz di mi ahmet karacalara:)
Merhaba aslılı…sen kendini mutsuz hissediyorsan tereddütte olmana gerek yok…Kimsenin ne düşündüğünü, ne diyeceğini yada diyebileceğini asla umursama…Tabi ki halimize binlerce şükür…ama bu halinden duyduğun mutsuzluk yüzüne, yüreğine, beynine ,bünyene ve çevrene de zarar verir… Bu durum pisikolojik bozukluklara, kendine ve çevrene verimli olamamaya hatta yaşamaya karşı isteksizliğe kadar götürür. Bu iyi bir şey mi? O zaman kendine zarar vermiş olmuyor musun ? Senin söylediklerine istinaden bu da günah değil mi dir ? O “ amada salak” mış diyebilecek insanların hiç mi istekleri arzuları yok, hiç mi kusurları yok ( bence var beyinlerin de ) yada kendileri aynı durumda olsa emin ol koşa koşa giderler…Bu durum günah mıdır değil midir bilemem ama kendimize acı çektirmek hayatımızı buna odaklayarak mutsuz olmak bence günah…o zaman hastalandığımızda ilaç da içmeyelim…kötü bir hastalıkta tedavi de olmayalım…Bu Allahtan deyip bir kenara mı çekilelim…sen bunu istiyorsan ve kendini de bu kadar salmışsan vazgeçme…ki çaresi var…amaç güzelde... yok daha güzel olsun, yok herkes güzelliğine baksın, kıskansınlar, çok seksi olsun da falanda filanda değil ki…
Mutlu ol ki sağlığın da yerinde olsun….
aslıı cım merhaba
öncelikle sanırım seninle sıkıntımız aynı bende çok zayıfım ve vücudumda bir gram yağ bile yok die düşünüorum belkide doğumdan sonra göbeğimde vardır ama çok bi göbeğimde yok şimdi yağ dolgusunu düşünüyodum riski yok çünki ama dün 12,000 fiyat alınca bi dr dan vazgeçtim çünki maddi imkanım buna el vermez şimdi senden ricam bacaklarının resimlerini görmek istiyorum bende sana atıcam benim muayene olmam imkanımolmadığı için acababanada mı? diye düşünmeidm değil (imlant) senden rcam reismlerin nasıl ulaştırısın bana
bu arada sarpo bacaklarının önceside sonrasıda çok hoş :)
Arkadaşlar,
Bir süredir yine seyahatte olduğum için takip edemedim, yanıtsız bıraktım afedersiniz.
Evet randevumuz ayın 27'sinde. Bluewhite, Spicy birlikteyiz.
Yalnız ben bir kez daha arayıp birlikte gelmemizde bir sorun olup olmadığını iyice sorayım. Gerçi bu, doktor beyin kendi önerisiydi ama yine de tekrar netleştireyim.
Yurt dışından bir arkadaş vardı, şu an hatırlayamıyorum, tekrar yazarsa, doktordan yurtdışı paketiyle ilgili bilgi alıp iletirim..
Sevgiler..