Bacak dolgusu yaptıran var mı?

merhaba
siteye yeni üye oldum,2 gündür tüm mesajları okudum.ben de bacak düzeltme ameliyatı düşünüyorum.Sarpo bacakların çok güzel olmıuş,sen ne yaptırmıştın.Yağ enjeksiyonu çok kalıcı çözüm gibi gelmiyor bana,silikon implantı araştırıyorum.Özellikle bu ameliyatı olan Jezabelle görüşmek isterdim,en azından telefonla.Ben Dr Oytun ıdil Ve Dr Murat Türegün ile telefonla görüştüm.ikisi de çok memnuniyet verici sonuçlar alındığını söylüyorlar,Oytun Beyin sitesi çok açıklayıcı geldi bana,videolar var.ameliyatı izledim.zor ama düşünüyorum.bilgisi olanlarla paylaşalım,özellikle bu ameliyatı olanlarla lütfen.ınşallah herkes mutlu olur.

edge mrb. esaj sayımın e az 50 olması gerekiyomuş ve şuanda 49 muş. Heralde bu msjdan sonra sana mail adresimi verebilirim.
Sarpo inan ki senin bacakların eski hali benimmkiler gibi değil, hatta çarpık bile deilmiş sadce biraz inceymiş.
Yani benimkiler bariz, dış tarafları çıkık, iç kısımları boş ve diz içi yağlı.. Yani çarpk bacak tanımına heralde e fazla uyan benim anlattıklarınızdan ve fotolardan anladıım kadarıyla. Galiba dr silikon önermekte haklı. Ama silikon çok ürkütücü geliyo bana. Bi de hasan beyim gösterdiği fotolardan baktım da arka kısımlarda kesi izleri var. Gerçi hasan bey ameliyat sonrası ilk resimler dedi ama pek geççek izlere benzemiyodu. Bi de şu var, silikonu niye çoğu dr önermiyo, ileri yaşlarda mı sorun olr ki. Korkuyorum işte silikondan ama başka çare yok galiba..

arkadaşlar msnle çok zor olur buraya ekleyemez misiniz? yine de msn adresimi sana mesaj atıyorum şimdi edge

merhaba aslılı,
senin yine silikon gibi bir şansın var canım. bana silikon uygulanamıyor malesef. tek çarem yağ enjeksiyonu. bu arada bacaklarının fotolarını görmem mümkün mü? ben de senin msn adresini istiyorum.

Son düzenleme:
BU BıR SıTEDEN ALINMIŞTIR SıLıKON DÜŞÜNEN ARKADAŞLARA ıSTıNADEN ARAŞTIRMA YAPIYORUM LÜTFEN ıYı DÜŞÜNÜN BÜTÜN YANLARIYLA
serpil
26 Kas 2009, 15:03

selam arkadaslar.
Ben bacaklarima silikon taktirdim. (4.2009 tarihinde) doktor bana hemen iyilesip eski halime dönebilecegimi söyledi. Ama maalesef hicbirsey onun söyledigi gibi olmadi. bir ay ayaga kalkamadim, sonra koltuk deynekleri kullandim. nerdeyse alti ay koltuk deynekleriyle yürüdüm. sonra deynekleri biraktim, fakat cektiginiz agrilari size anlatamam. ameliyatin üstünden 8 ay gecti, ama inanin hergün agrilarim var. hicbirzaman eskisi gibi normal olamiyorsunuz. diz cökemiyorsunuz. fazla ayakta kalamiyorsunuz. bacak bacak üstüne atarken agrilariniz siddetleniyor. Benim hergün agrilaim var, ya agrilarla yasamayi ögrenicem yada cikarttiracagim. birde dizinizin arkasinda kesik izleri var. arkadaslarinda söyledigi gibi hemen gözüküyorlar. Doktorlara inanmayin. Bir kac kez doktorumu aradim ama hic ilgilenmedi. gecer diyerek telefonu kapatti. Cok agladigim günler oldu, inanin zamani geriye cevirebilsem, kesinlikle ameliyat olmazdim. Yarim insan gibisiniz. Sporu falan unutun, bisiklet sürmeyi, top bile oynayamiyorsunuz. Umarim biraz sizleri bilgilendirebildim.

BUDA BAŞKA BıR ARKADAŞIN YAZISI KONUYLA ıLGıLı OLUMLU HıÇ MSJ BULAMADIM BU ıKıSı VAR SADECE BAKTIGIM SıTEDE DıĞER YAZILAR HEP SORU ŞEKLıNDE AMELIYATI OLUPTA MEMNUNUM DıYEN YOK HERKESE GÖRE FARKLILIK GÖSTEREBıLıR BELKı AMA YıNEDE ÜZERıNDE ÇOK DÜŞÜNÜLMESı GEREKEN BıR AMELIYAT VE ıLERDE KASLARINIZI ZEDELEYıP HıSSıZLıK YARATIYOR LÜTFEN ıYı DÜŞÜNÜN
sinem
14 Ağu 2009, 13:43

arkadaşlar,cok iyi düşünüp tasının.hiç kolay bişi diil bu yaptıracagınız.etek, elbise giymek isteyen ve denizde göğsünü gere gere gezmek siteyen arkadaslarım bacagınızın arkasındaki 3 cm lik kesikelr ole kabak gibi belli oldugu için hiç estettik durmuyo.hatta eski halinizi arar hale sokuyor.hem ole hop ameliyat oldum hop 6 ay içinde yaralarım hokus pokus kayboldu yok ole bişi.. 2 sendir yaralarım duruyo ve gercekten ince olmalarına ragmen rahatsız ediciler. benden sölemesii.

evet gerçekte de bence de sarponun ihtiyacı yokmuş. Yani kilo alsa ya da step filan yapsa kalınlaşabilirmiş bacakları. Hatta o kadarına gerek bile yokuş bence yani güzelmiş aslında. Keşke angelim, papatya tarlası ve diğer arkadaşlar da önceki hallerinin resimlerini koyabilseler. Anladığım kadarıyla yağ enjeksiyonu çarpık bacaktan çok ince bacaklarda işe yarıyo. Şu fotolarımı çekip koymayı başarabilirsem daha iyi anliicaksınız dediklerimi.. Galiba ben böyle yaşamaya mahkumum. ıçimden bi ses, çık işten, git evlen diyo. En azından çocuk sahibi filan olurum, belki oyalanırım

bence yaptırdığı çok iyi olmuş, şimdiki hali çok güzel.. önceki hali için aynı şeyi söylemek zor..

Merhaba Spicy,

27 şubat saat 13:00 daydı randevu, tulsa almıştı randevuyu.Sanırım bir sorun yok saatte ve randevuda..

Merhaba Spicy,

27 şubat saat 13:00 daydı randevu, tulsa almıştı randevuyu.Sanırım bir sorun yok saatte ve randevuda..

merhaba bluewhite,
bilgilendirdiğin için teşekkür ederim. beni cumartesi günü hastaneye kardeşim getirecek. görüşmek üzere. opuyorumnanaktan

Merhaba Tulsa,

ayın 27 sinde hep birlikte gidiyoruz di mi ahmet karacalara:)

Arkadaşlar,
Bir süredir yine seyahatte olduğum için takip edemedim, yanıtsız bıraktım afedersiniz.
Evet randevumuz ayın 27'sinde. Bluewhite, Spicy birlikteyiz.
Yalnız ben bir kez daha arayıp birlikte gelmemizde bir sorun olup olmadığını iyice sorayım. Gerçi bu, doktor beyin kendi önerisiydi ama yine de tekrar netleştireyim.

Yurt dışından bir arkadaş vardı, şu an hatırlayamıyorum, tekrar yazarsa, doktordan yurtdışı paketiyle ilgili bilgi alıp iletirim..

Sevgiler..

Sevgili Loresima;
Yazdıklarını çok güzel ve samimi buldum ve ilk mesajın olduğu için sana özel olarak aramıza hoşgeldin demek istedim. Önemli olan herkesin kendini, mutlu, özgüvenli ve sağlıklı hissetmesi, ve hepimiz bunun için en iyi çözümün peşindeyiz.

aslıı cım merhaba
öncelikle sanırım seninle sıkıntımız aynı bende çok zayıfım ve vücudumda bir gram yağ bile yok die düşünüorum belkide doğumdan sonra göbeğimde vardır ama çok bi göbeğimde yok şimdi yağ dolgusunu düşünüyodum riski yok çünki ama dün 12,000 fiyat alınca bi dr dan vazgeçtim çünki maddi imkanım buna el vermez şimdi senden ricam bacaklarının resimlerini görmek istiyorum bende sana atıcam benim muayene olmam imkanımolmadığı için acababanada mı? diye düşünmeidm değil (imlant) senden rcam reismlerin nasıl ulaştırısın bana
bu arada sarpo bacaklarının önceside sonrasıda çok hoş :)

sarpo bacakların eskidende çok kötü degilmiş şimdide çok güzel tabi önemli olan senin kendini nasıl hissettiğin yaglarında mutlulugunda daim olsun darısı isteyen herkesin başına

mrb begüm.
Sen 12.000 TL fiyatı sadece yağ dolgusu için mi almıştın? Yani bu bana hakikaten de çok geldi. Hele hele fiyat çok olunca en çok demek ki çok riskli bir ameliyat oluyor diyorum. yani bu beni daha çok korkutuyo. Hangi doktor 12 bin demişti bilgi verebili misin? ben remimi çekip göndermeye çalışıcaam ancak telden çektiğimde bişey belli olmuyo zaten bilgisayara da aktaramıyorum. Ablamın bi foto makinesi var, kaçırıp çekebilirsem göndericeem, ya da yeni makine alıcaam ama bacaklarım tam tarif ettiğim gibi. Bi ekleme daha, ayak bileylerim çok ince.. Fotoyu ilk fırsatta yollicaam. sevg

melikeciğim sanada yazdım özelden msnimi sende yolla msn yollayan arkadaşlarla beraber hepinize toplu atayım.

Sarpo herkesin bir kişisel tercihi var. Sen burdan rahat rahat resmini koyuyor olabilirsin ama ben koymak istemiyorum ve bu yüzden benim düşünceme burdan koysanıza diye tepki gösteremezsin. Bana zorluğu olmuyor isteyen arkadaşlara msnden atarım toplu mail çok bi vaktimide almaz.

Ama insanların görüşlerinede bi yerde saygı gösterilmelidir.

tulsa,
ben doktor beye mail gönderdim ve üç kişi beraber geleceğimizi bildirdim. hatta resim de gönderdim. bir sorun olsaydı yazardı diye düşünüyorum. randevu günü bizi beklediğini yazan bir mail attı bana.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…