Bacak dolgusu yaptıran var mı?

edge34 cnm geçmiş olsun bende çarpık bacak dolgusunu araştırırken dahil oldum bu siteye.Bende bacaklarımdan şikayetciyin.Ankadayım.Ben burada dolgu için int. hiç bi isim bulamamıştım ki.Sen ta ıstanbullardan buraya gelmişsin sanırım.Beni bu konuda nasıl bilgilendirebilirsin.Bende eşimden gizli bursaya gitmeyi düşünüyordum.Dolgu değilde yağ transfer sistemi ile yağ hiç dışarı çıkmadan direk eksik olan yerlere enjekte ediliyormuş.Böylece zamanla erimiyormuş.Bana 4.500tl fiyat verdiler ne dersin?çokı kararsızım annemle paylaştım konuyu hiçde hoş karşılamadı eşime zaten söyleyemem bile.Beni bu konuda bilgilendirir misin cnm ya.Ankarada nerede yaptırdın.çok korkuyorummm.inşallah çektiğin acılara değer seninde.

Kızlar ben de yarın Hasan Fındık'a gidiyorum, Ahmet Karacalar ancak 3 marta gün vermişti.
Daha önce muayeneye giden arkadaşlar; muayeneye giderken ne giymemi tavsiye edersiniz? Doktor nasıl bakıyor? Tüm elbiselerinizi çıkarıyor musunuz? svg

ayaz06 burda ankarada yaptırmış olan bir arkadaş vardı bende onunkileri çok beğenmiştim hem fiyatıda uygun gelmişti o yüzden oraya geldim doktorun adı Ferruh Bingül internetten baktığında kendisine ulaşabilirsin bir fikir amaçlı gidip konuşabilirsin ben şehir dışında yaptırmış biri olarak kendi şehrinde yaptırmanı tavsiye ederim eğer şehir dışında yaptırman gerekiyorsa 1-2 gün o şehirde kalabileceğin biri varsa kalmanı tavsiye ederim çünkü ameliyat sonrası baş dönmesi ve miğde bulantısı çok oldu bende ağrılardan şikayetim yoktu çünkü ağrı kesici falan yapılmıştı hiç hissetmedim ama başım çok döndü ve miğdem çok bulandı benim işe başlamam çarşamba günü oldu ama ben öncesinde giderken herhangi bir ihtimale karşı 2 gün izin almıştım ne olur ne olmaz diye çok zorlanmayacak bi işiniz yoksa oturarak çalışıyosanız çok sorun olmaz heralde diye düşünüyorum ama yinede bi kaç gün dinlenmenizde yarar var sizde eşinizden gizli yaptırcaksanız okkalı bi yalan bulmanız lazım valla öncesinden hazırlayın :)) bugün iyim çok şükür ama sanırım bana ilerde ikinci bir operasyon gerekebilir çünkü benim bacaklarım çok zayıftı yine eskiye göre çok çok daha güzel oldu ama tam tamına bacaklarım zayıf olduğu için dolmadı inşallah erimez bunlar :))

ayaz06 böyle bi amaliyatı eşinden gizlemen çok zor sargıların olacak enaz iki üç gün yürümen çok zor çorap veriyolar iki üç hafta gece gündüz giymek zorundasın.....edge34 nasıl başardı bilmem ama öncelikle edge34 ile bi konuş.bursada buldugun doktor kim acaba bülent beyse daha önceki sayfalarda ona amaliyat olan arkadaşlar var fikir edinebilirsin

Kızlar ben de yarın Hasan Fındık'a gidiyorum, Ahmet Karacalar ancak 3 marta gün vermişti.
Daha önce muayeneye giden arkadaşlar; muayeneye giderken ne giymemi tavsiye edersiniz? Doktor nasıl bakıyor? Tüm elbiselerinizi çıkarıyor musunuz? svg

bacak dolgusu için gidiyorsan tüm elbiseleri çıkarmana gerek yok canım. eşofman giyersen rahat edersin. yarın haberlerini bekliyorum.

begümcüğüm bi kere hayır dedimmi daha ikna olmuyorlar en iyisi onların dediklerine takılmadan gidip yaptırman yani en azından ben öyle yaptım :)) pişmanmıyız asla değilim iyikide yaptırmışım

begümcüğüm bi kere hayır dedimmi daha ikna olmuyorlar en iyisi onların dediklerine takılmadan gidip yaptırman yani en azından ben öyle yaptım :)) pişmanmıyız asla değilim iyikide yaptırmışım

edge34, bugün daha iyisindir umarım. seninki sendeki değişikliği fark etti mi canım.

yok farketmedi canım farkettirmemek için elimden geleni yaptım yani yürüyüşümdeki farklılığı farketti tabiki ama başka bi şey uydurdum yani ama okkalı uydurdum ben :) yoksa anlardı hemen

umarım yarın iyi haberlerle dönerim. Aslına bakarsanız, hem günah işliyor olduğumu düşünerek, hem de korkarak gidiyorum. Bir de ameliyat sırasında çok olumsuz birşey olması durumunda kimseye haber vermediğim için insanları şaşırtmaktan, "amma da salakmış" demelerinden çok korkuyorum. Ama herşeyi gözealdım galiba. Bu akşam iş yemeği var ve tüm kızlar eteklerini giyinmiş makyajlarını yapmış durumdalar. Bense sefil gibi gidiyorum :) uzun zamandır kendime kıyafet bile alamadım. Nasıl olsa hep aynı tars şeyler alıp giyinmek zorundayım diye düşünerek.. Hatta olayı çok daha fazla abarttım, makyaj bile yapmıyorum, kaşlarım bile rezalet durumda.. İnsanlar çok çok fakir olduğumu düşünüyorlar. "Senin yemek paranı biz karşılayalım diyenler bile oldu :) Tek istediğim yaptığım işe yakışır giyinebilmek o kadar. umarım Allah bunu çok görmez ve beni affeder. İşyerinde birisi de sürekli (sanki bu durumumu biliyormuşçasına) "dünyevi arzularımızdan uzak durmalıyız, Bedenimiz, Allahın bize hediyesidir" şeklinde konuşuyor hergün, sanki bu durumu biliyormuşçasına.. Çok tereddütlüyüm ve çok bunalımdayım. Bunu bir Allah bir de sizler biliyosunuz.. Sanki sınanıyorum, Allah beni affetsin..

Merhaba aslılı…sen kendini mutsuz hissediyorsan tereddütte olmana gerek yok…Kimsenin ne düşündüğünü, ne diyeceğini yada diyebileceğini asla umursama…Tabi ki halimize binlerce şükür…ama bu halinden duyduğun mutsuzluk yüzüne, yüreğine, beynine ,bünyene ve çevrene de zarar verir… Bu durum pisikolojik bozukluklara, kendine ve çevrene verimli olamamaya hatta yaşamaya karşı isteksizliğe kadar götürür. Bu iyi bir şey mi? O zaman kendine zarar vermiş olmuyor musun ? Senin söylediklerine istinaden bu da günah değil mi dir ? O “ amada salak” mış diyebilecek insanların hiç mi istekleri arzuları yok, hiç mi kusurları yok ( bence var beyinlerin de ) yada kendileri aynı durumda olsa emin ol koşa koşa giderler…Bu durum günah mıdır değil midir bilemem ama kendimize acı çektirmek hayatımızı buna odaklayarak mutsuz olmak bence günah…o zaman hastalandığımızda ilaç da içmeyelim…kötü bir hastalıkta tedavi de olmayalım…Bu Allahtan deyip bir kenara mı çekilelim…sen bunu istiyorsan ve kendini de bu kadar salmışsan vazgeçme…ki çaresi var…amaç güzelde... yok daha güzel olsun, yok herkes güzelliğine baksın, kıskansınlar, çok seksi olsun da falanda filanda değil ki…
Mutlu ol ki sağlığın da yerinde olsun….

aslılı; sanki benden söz ediyorsun! yıllardır sadece tek tip giyimim oldu. etek olarak bir okul formamı bilirim (nefret ettim), bir de gelinliğimi. düğünler, yemekler benim için sadece ceket ve pantalon takımdan ibarettir, pantalon da mutlaka bol olmalıdır. bir ihtimal, bu durum değişir mi dersin? :1hug:

Son düzenleme:
arkadaşlar bence yağ enjeksiyonu yapmanıza hiç gerek yok..sadece dizin içi kısmına liposuction yaptırın..ve bir spor merkezine yazılıp spinning derslerine katılın..ben öle yapıyorum...şimdiden kaslarım gelişmeye başladı baldır kısmında..bisiklet baldır kaslarını geliştirmek için bire bir yağ enjeksiyonuna falan gerek yok hemde ericek diye bir korkunuz olmaz..tamam biraz zaman alır ama kalıcı olur..ben sadece liposuction yaptırmayı düşünüyorum

kızlar ni burda birbirimize daha çok destek çıkmıyoruzki :KK43: kimse msn kullanmıyormu en azından birbirimize reismlerle yardımcı oluruz fikir ediniriz kimseye mesaj atamıyorum ben mesaj sınırını geçemedim için lütfen bi irtibat içerisinde olalım

X