mrb begüm.
Sen 12.000 TL fiyatı sadece yağ dolgusu için mi almıştın? Yani bu bana hakikaten de çok geldi. Hele hele fiyat çok olunca en çok demek ki çok riskli bir ameliyat oluyor diyorum. yani bu beni daha çok korkutuyo. Hangi doktor 12 bin demişti bilgi verebili misin? ben remimi çekip göndermeye çalışıcaam ancak telden çektiğimde bişey belli olmuyo zaten bilgisayara da aktaramıyorum. Ablamın bi foto makinesi var, kaçırıp çekebilirsem göndericeem, ya da yeni makine alıcaam ama bacaklarım tam tarif ettiğim gibi. Bi ekleme daha, ayak bileylerim çok ince.. Fotoyu ilk fırsatta yollicaam. sevg
12.000 mi çok değilmi yahu araba fiyatı nerdeyse :)
Bu arada Angelim nerelerdesin? Haber alan var mı? Sormak istediğim birkaç birşey var...
Yaa kızlar beni unuttunuz mu( eğer sıkıntı olmazsa bende gelmek isterim daha oncede yazmıştım ama sanırım arada kaynadı
elaycan bugün ahmet karacalara ameliyat olacaktı diye hatırlıyorum arkadaşlar... umarım iyi geçmiştir... bize bilgi verir sonrasında... aslılı sen bir doktora muayene oldun mu... duygularını çok iyi yansıtmışsın.. seni çok iyi anlıyorum ama muayene olmadıysan lütfen muayene ol... belkide ümitsiz değildir senin için yağ enjeksiyonu...
dior,ben ameliyat oldum bugünde çıkıyorum hastaneden.bacaklarıma baktığımda birşey farketmiyorum cumartesi bandajlar çıkacak detayları evden yazarım.elaycan bugün ahmet karacalara ameliyat olacaktı diye hatırlıyorum arkadaşlar... umarım iyi geçmiştir... bize bilgi verir sonrasında... aslılı sen bir doktora muayene oldun mu... duygularını çok iyi yansıtmışsın.. seni çok iyi anlıyorum ama muayene olmadıysan lütfen muayene ol... belkide ümitsiz değildir senin için yağ enjeksiyonu...
Sevgili Loresima;
Yazdıklarını çok güzel ve samimi buldum ve ilk mesajın olduğu için sana özel olarak aramıza hoşgeldin demek istedim. Önemli olan herkesin kendini, mutlu, özgüvenli ve sağlıklı hissetmesi, ve hepimiz bunun için en iyi çözümün peşindeyiz.