Bacak dolgusu yaptıran var mı?

mrb
ewet canım yağ dolgusu için12,000 dedi hatta bana resimde yollamış resimde kızın bacaklarının arası kıp kırmızı ben çok korkmaya baladım implantan sonra koltuk deynekle dolaşmak hayır bana göre değil cihan timur msn ekle istersen yada bana mesaj at ben ekliym ben mesaj atamıyorum çünkki

ferruh beye mail gönderdim, henüz yanıt dönmedi. Ben iyice umutlarımı yitirmiş durumdayım. Silikon yaptırmayı düşünemem. Bir dişimde dolgu bile varken çok rahatsız olup çektirmiştim dişimi. yabancı maddeyle yaşayamam .. Ama benim anlamadığım ben sütun gibi bacaklar istemiyorum ki. Aradaki açık biraz olsun kapansın yeter benim için. yani en azından eğri sopa görüntüsü gitmiş olur. bunun için yağ bulunamaz mı ki bir insanın vücudundan. kilo alsam diyorum, ilerleyen aşamada verdiğimde yağ enjekte edilen bölgeler de erir. Şaşırdım kaldım. Ama burda ameliyat olanları okuyunca çok umutlanmıştım. Elbise bile bakmaya başlamıştım. Meğer benim derdime çare yokmuş. Son umudum Ahmet Bey. C tesi günkü randevudan sonra bizimle paylaşacağınız bilgileri dört gözle bekliyorum. sevg

merhaba
siteye yeni üye oldum,2 gündür tüm mesajları okudum.ben de bacak düzeltme ameliyatı düşünüyorum.Sarpo bacakların çok güzel olmıuş,sen ne yaptırmıştın.Yağ enjeksiyonu çok kalıcı çözüm gibi gelmiyor bana,silikon implantı araştırıyorum.Özellikle bu ameliyatı olan Jezabelle görüşmek isterdim,en azından telefonla.Ben Dr Oytun ıdil Ve Dr Murat Türegün ile telefonla görüştüm.ikisi de çok memnuniyet verici sonuçlar alındığını söylüyorlar,Oytun Beyin sitesi çok açıklayıcı geldi bana,videolar var.ameliyatı izledim.zor ama düşünüyorum.bilgisi olanlarla paylaşalım,özellikle bu ameliyatı olanlarla lütfen.ınşallah herkes mutlu olur.
yazımı tekrar ekliyorum,özellikle implantla ilgili cevaplarınızı bekliyorum.ameliyatı geçirenler lütfen bilgilendirsin.selamlar herkese.

Tulsa, bendim yurtdisindan olan simdeden tsk ederim bilgilendirmen icin. Arkadaslar Ahmet Karacalar'a nasil ulastiniz. Ben hem sitesinden hem mail olarak bilgilendirme istedim, resmimide gonderdim herhangi bir cevap alamadim.

Bu arada Angelim nerelerdesin? Haber alan var mı? Sormak istediğim birkaç birşey var...

merhaba sarpo,
angelim bulunduğu şehrin dışında okuyor canım. okuldan foruma girmesi sorun olabilir.

Alıntı:
sanem1977 kullanıcısından alıntı
Tulsa, bendim yurtdisindan olan simdeden tsk ederim bilgilendirmen icin. Arkadaslar Ahmet Karacalar'a nasil ulastiniz. Ben hem sitesinden hem mail olarak bilgilendirme istedim, resmimide gonderdim herhangi bir cevap alamadim.

merhaba sanem1977,
Dr. Ahmet bey maille dönüyor ama biraz zaman alıyor.

Son düzenleme:
elaycan nerelerdesin,
ameliyattan çıktın mı? ameliyatının nasıl geçtiğini ve seni merak ediyorum. lütfen bizi bilgilendir.

Son düzenleme:
elaycan bugün ahmet karacalara ameliyat olacaktı diye hatırlıyorum arkadaşlar... umarım iyi geçmiştir... bize bilgi verir sonrasında... aslılı sen bir doktora muayene oldun mu... duygularını çok iyi yansıtmışsın.. seni çok iyi anlıyorum ama muayene olmadıysan lütfen muayene ol... belkide ümitsiz değildir senin için yağ enjeksiyonu...

edge mrb nasıl oldun .iyileştin mii.ağrıların yok artık sanırım senden sonra bende ferruh bey ile görüşmeye karar verdim.ama daha cesaret edip ona dönemedim.ne durumda bacakların.banada msn yolla dicem ama 50 hakkı dolduramadım.özel msj dediğin nerden yapılıyor.

Yaa kızlar beni unuttunuz mu ( eğer sıkıntı olmazsa bende gelmek isterim daha oncede yazmıştım ama sanırım arada kaynadı

Merhaba, teşekkür ederim.
Ben Hasan Fındıka muayene oldum. Silikon dedi başka şey demedi. Ben çok düzgün bi bacak istemiyorum desem de ne kadar çok yağ koyarsak o kadar çabuk erir hem nerden alalım ki yağı zayıfsın dedi. Benim aslında diz içlerim çok çıkık, hatta ordan yağ alalım filan dedi. Ordan alacağı yağla göbekten biraz alsa o bile yetebilir belki. Dediğim gibi harika bişey istemiyorum. Elaycan da yağ enjeksiyonu mu yaptıracaktı? Ne kadara yaptıracaktı ben yoğun trafikten kaçırmışım galiba..

dior,ben ameliyat oldum bugünde çıkıyorum hastaneden.bacaklarıma baktığımda birşey farketmiyorum cumartesi bandajlar çıkacak detayları evden yazarım.

Merhaba tulsa,
Nezaketin için çok teşekkür ederim..Sizleri uzun süredir takip etmekteyim...aslılı'nın üzgün ve çelişkili olduğunu okuyunca birşeyler yazmak istedim...Sağlık yerinde ise özgüvenimizi pekiştirecek o huzuru bulmamız gerçekten çok önemli...Umarım hepimiz o huzuru buluruz...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…