Bacak dolgusu yaptıran var mı?

angelim doktorunla konuşursan yada bilgin varsa acaba Ferruh Bey hiç ıstanbul^'a gelip ameliyat falan yapıyormuymuş ben çok beğendim bacaklarını çok güzel olmuş... Bazı doktorların oluyor ya farklı şehirlerde şubeleri yada hastaneye gelip yapması falan söz konusumuymuşş bi bilgilendirsen bizi :))

tulsacım ben bu konuda cok doktor araştırmıştım ferruh beyide araştırmıştım ama gitmemiştim kendisine ilk olarak onepte karar kılmıştım hıfzı velidedeogluna yaptırmıstım sonra bülent beye gittim 2ci birdefa daha yaptırmıstım evet erime insanın bünyesine göre oluyor ama sigara kullanımıda bunu tetikliyor bir arkadas sigara kullanıyorum ama bende erime olmadı demiş, demekki bünye meselesi ama bende erime oldu ama tabiki ilk haline göre iyi fakat benim beklediğim gibi istediğim gibi kalmadı

tulsacığım ben yarın gelemiyorum Hasan Bey'e 3 civarı bana geç olur biraz akşam saatlerinde işim var çünkü sen bi konuş bakalım ne diyecek olmazsa haftaya giderim bende ama biran önce halletmek istiyorum ben bu işi (

ben feruh beye mail attım kızlar .Istanbulda operayonun yapabilir misiniz diye sordum.
Cevabını bekliyorum

merhaba leydi,

bize son halini gösteren resimlerini yollayabilir misin. en azından erime olsa da ne kadar fark etmiş onu anlardık.Bu arada sen eskilerle görüşüyomusun hiç..Özellike jazebelin ve papatya tarlasının son durumunu cok merak ediyorum.

anlasmalı hastanesi varsa yapar heralde tabi bunu sormal lazım.ve kişi sayısına göre gelir die düşünüyorum ilk fırsatta arayıp sorcam adınızı kaz kişi diim peki??

valla gelirse ben varım angel seninkinin şeklini ben çok beğendim çünkü tam istediğim gibi beni söyleyebilirsin bir kişi yani cepte :))

Angelim merhaba tekrar,

Ben Ahmet bey ile görüşmek istiyorum muhakkak ama, senin bacaklarını da çok beğendim, fiyatıda Ferruh bey'in çok uygun geldi.Kafama yatmaya başladı, ama işte bu ameliyatı ben gizli yaptırıcam Ankara'ya gelmem çok zor..
Kendi bacağımla kıyaslamak amacıyla acaba eski resmin var mı sitede, ben göremedimde varsa kaçıncı sayfada , farkı görmek açısından yardımcı olursa sevinirim..

angelim acaba doktorunu biran önce arayıp bizi bilgilendirmen mümkünmü bak burda sabırsızlanan bir sürü kişi var :)

evet aslında mantıklı=) siz bilirsiniz kızlar istanbulda haletmeye calısın olmazsa ankarda yaptırırsınız,

valla bilmiyorumki insan böyle durumda çok kararsız kalıyor angel ameliyatın ne kadar sürdü? ne kadar sürede kendine geldin ben mesela gelmek istesem havalimanından nasıl giderim doktorum kliniğine uzakmı? zaman dilimlerini bana bi söyleyebilirsen ona göre hesap yapim :)

Arkadaşlar Merhaba,
mesajlarınızı okuyunca çok heyecanlandım... benim de bacaklarımla ilgili bir sıkıntım var, hatta bu sıkıntı değil aslında uzun süredir komplekse dönüştü, iki bacağım arasında (diz kapağımdan aşağı) boşluk var, eğri , çarpık bir görüntü var doğal olarak :) geçen senelerde çok araştırdım internetten ancak resim tarzı şeyler bulamadım, Nazım Durak est. mer. ile görüşmüştüm yanlış hatırlamıyorsam 5500dolar ya da euro fiyat vermişti, çok pahalı geldiği için gitmedim, mesajları okuduğum kadarıyla dolgu yaptıran arkadaşlar var , değişiklik gerçekten memnun edicimi çok merak ediyorum, resimleri benimle de paylaşırsanız çok çok çok sevnirim :)

canım hoşgeldin.gecms sayfalara bak oralrda fotolar var sana yardmcı olur.benm fotom sanrm sayfa 266da

peki gidiş kolaymı havalimanına o önemli benim için tek vesaitlemi yoksa birkaç vesaitmi? tek vesaitle kolay olailir oturduğun yerde pek bişey olmaz heralde ayrıca ameliyat olduğun gün ağrı kesici falan aldınmı çok ağrın oldumu ??

canim esenbogadan otobusler kalkio.kizilaydan gecip astiye kadar gidiolar.yani kizilaya tek vasitayla gidersin.havasta var ancak havas daha pahali gerek yok bence kaydirigubbakcemile5

canım hoşgeldin.gecms sayfalara bak oralrda fotolar var sana yardmcı olur.benm fotom sanrm sayfa 266da

cevapladığın için öncelikle teşekkür ederim.... evet çok çok güzel görünüyor bacakların... senin adına sevindim, özgürce giyinebilirsin artık ..darısı başıma :) bir de ne kadar mal olduğunu söylersen sevinirim..???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…