angelim doktorunla konuşursan yada bilgin varsa acaba Ferruh Bey hiç İstanbul^'a gelip ameliyat falan yapıyormuymuş ben çok beğendim bacaklarını çok güzel olmuş... Bazı doktorların oluyor ya farklı şehirlerde şubeleri yada hastaneye gelip yapması falan söz konusumuymuşş bi bilgilendirsen bizi :))
valla bilmiyorumki insan böyle durumda çok kararsız kalıyor angel ameliyatın ne kadar sürdü? ne kadar sürede kendine geldin ben mesela gelmek istesem havalimanından nasıl giderim doktorum kliniğine uzakmı? zaman dilimlerini bana bi söyleyebilirsen ona göre hesap yapim :)[/QUOT
11de grdm ben amelyata 2 gıbı uyadm ve yarm saat sonra cktm ordan yanmda kmse yoktu kendim geldim eve.havalımanı uzak ama 1 saatten daha fazla mesafesi.
Arkadaşlar Merhaba,
mesajlarınızı okuyunca çok heyecanlandım... benim de bacaklarımla ilgili bir sıkıntım var, hatta bu sıkıntı değil aslında uzun süredir komplekse dönüştü, iki bacağım arasında (diz kapağımdan aşağı) boşluk var, eğri , çarpık bir görüntü var doğal olarak :) geçen senelerde çok araştırdım internetten ancak resim tarzı şeyler bulamadım, Nazım Durak est. mer. ile görüşmüştüm yanlış hatırlamıyorsam 5500dolar ya da euro fiyat vermişti, çok pahalı geldiği için gitmedim, mesajları okuduğum kadarıyla dolgu yaptıran arkadaşlar var , değişiklik gerçekten memnun edicimi çok merak ediyorum, resimleri benimle de paylaşırsanız çok çok çok sevnirim :)
peki gidiş kolaymı havalimanına o önemli benim için tek vesaitlemi yoksa birkaç vesaitmi? tek vesaitle kolay olailir oturduğun yerde pek bişey olmaz heralde ayrıca ameliyat olduğun gün ağrı kesici falan aldınmı çok ağrın oldumu ??
canım hoşgeldin.gecms sayfalara bak oralrda fotolar var sana yardmcı olur.benm fotom sanrm sayfa 266da