Bacak dolgusu yaptıran var mı?

ben şubatın 26 sı gibi izne ayrılabilirim ancak. hem randevu hem de ameliyatı aynı haftanın içinde olup dönmem lazım canım. martın ilk haftası geç mi olur senin için?

merhaba eleycan hem alt hem üst bacak dedin ya alt tarafta ne gibi bi problem var merak ettim de. benimde biri diğerine göre daha kalın yani bariz bi şekilde. senin probleminde mi aynı acaba?

Benim dizden aşağısı ve ayak bileklerim çok ince,yağ enjeksiyonu yapılacak.

Tulsa merhaba tekrar ,

Ben kesin geliyorum zaten dediğim gibi evim çok yakın, yürüyerek 10 dakka, saati bana bildirin orada olucam:)

tulsa canım bende avrupa yakasındayız tam 13:30 iyi aslında bende geliyorum 3 kişi olduk sanırsam şuan :))

spicy canım şöyle yapalım ben cmtsi kızlarla gidicem muayeneye en azından bir fikrimiz olur o doktora olmak ve olmamak adına... Sende kendini ayarlayınca gelirsin ben olmuş olsam bile sana yardımcı olurum merak etme ama hemen ne zaman ameliyat olurum onu bilemem en erken zamanda olmak istiyorum ama hayırlısı olsun bakalım hele bi cmtsi gidelimde görüşmeye bakalım ummudğumuz gibi çıkmayacak belki...

muayeneye gittiğinizde 4 kişilik bir anlaşma yapmaya çalışın. ben de muayenenizden sonra kendisini arar ve resimlerimi gönderirim böylece bir ön muayene yaptırmış olurum. tabi eğer kendisine yaptırma konusunda hem fikir olursanız. sonuçta kararınıza uyacağımı belirteyim. ben de üç hafta sonra geleceğim inşllh. opuyorumnanaktan

kızlar ben gidemiyorum, sanırım bu h sonu da çalışıyorum. Ama gitmişken acaba Hasan Fındıka da mı gitseniz diye düşünüyorum.. Muayene ücreti almıyor nasılsa, en azından doktorların görüşleri ve daha önce yaptıkları ameliyatlar, uzmanlıkları vs hakkında bilgi sahibi olmuş olursunuz. Tabii benimki sadece bir fikir, ben gittiğim gün ikisinin de bağdat caddesinde olması sebebiyle ikisine de gitmişken gideyim diyorum. Zaten doktora bile gitmeye fırsatım olmuyo.
Bu arada ben şirkette çalıştığım için genellikle oturarak çalışıyorum. ışimden forsat bulsam aslında hemen şimdi gidip ameliyat olurum, ama ameliyat sonrası işten izin almam da sorun olabilir. Oturarak çalıştığım için sadece servise binerken yürümek zorunda kalıyorum. Acaba ameliyat olmama rağmen sürekli oturduğum için izin almasam olur mu?

kızlar benım 2 ay oldu yenı fotoramı koyuyorum.ferruh bey baska erıme olmaz konuldugu anda ılk bır ay tutunan yag hücreleri kalır erıyen erimiştir yıne dedi yuzum gülüyor cunku ferruh beye güvenıyorum cok ilgileniyor sabırla sordugum her soruya cvp veriyor..insallah dedgı gıbı olur ve bu şekilde kalır erıme olmaz..dualrınızı eksik etmeyıin..

Ferruh bey ankarada mıydı?

işte son hali yenı cektım kendm cektm ondan biraz goruntu kötü..

Eklentiler

• $DSC05296.jpg
    6,3 KB · Görüntüleme: 385
  • $DSC05297.jpg
    5,4 KB · Görüntüleme: 494
angelim sen amelıyat olalı ne kadar oldu ve birde kime yaptırmıştın unuttum ben, birde sigara kullanıyomusun acaba, ne kadar ödemen olmuştu çok güzel duruyor bacakların hep böle kalır inşlh cnm

edge ve leydı tesekkür ederim.ameliyat olalı 2 ay oldu dr ferruh bingül 'e yaptırdm ben,hayır sigara kullanmıyorum 2 hafta oldukca sişti konusmustuk seninle=) ben korkmustum cok kalın bunlar die hani=) 1 ay içinde hiçbirsey kalmadı.morluk ve izlerimde gecti.senin ne zaman erime olmaya baslamıştı acaba??

angelim bacakların harika görünüyor. umarım erimez ve güle güle kullanırsın. çok güzel gerçekten... herşey gönlünce olur umarım...

bacakların çok hoş görünüyor angelim. bacaklarının önceki halini görebilmek adına önceki sayfalara baktım ama birşey bulamadım. varsa lütfen bir fikir olması adına, ameliyat öncesi hallerini de koyabilmen mümkün mü canım. görebilirsem çok sevinirim.

angelim ben sigara kullanıyorum cnm ya sanırım ondan daha fazla erime oldu sigara kullanmaman çok güzel o zaman böyle kalabilir bacakların 1 ay daha zamanın var tam oturur bacakların şekli inşlh böyle kalır cnm çünkü çok güzel olmuş:=) darısı herkesin başına

angelim bacakların harika olmuş canım gerçekten çok beğendim:)) önceden nasıldı acaba önceden çok mu yamuktu yoksa birazcık mı yamuktu? kendiminkiyle karşılaştırabilmem açısından önceki halini de koyabilmek mümkün mü canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…