Bacak dolgusu yaptıran var mı?

Merhaba Tulsa,

Sen böyle konuşunca Hasan Fındık banada mantıklı geldi, bende öğle arası falan haftaiçi gideyim diyorum görüşmeye.
Buarada fiyat hakkında konuştun mu , ne diyor, hani birkaç kişi falan yaptırsak indirim yapar mı ki...
Buarada bende Ahmet Karaca ile muhakkak görüşmek istiyorum. Ferruh beyide beğendim ama Ankarada olması çok sorun, bende evliyim ve eşime söylemeden yaptırıcam, çünkü hayatta izin vermez, ve Ankara'ya gidip gelmem çok zor gibi.

Neyse ayın 27sinde muhakkak gidelim Ahmet Karacaya.Bakalım ne diyecek, umarım beklediğimize değer...

Bluewhite, bence mutlaka gör Dr. Hasan Fındık'ı..zaten çok yakınsın anladığım kadarıyla..Kişiye göre yapılacak işleme göre fiyat veriyor. Fiyatı daha da konuşulabilir gibi geldi bana, indirim yapabilir.

Sonra da 27 'sinde Dr. Karacalar'a gidelim senle.

tulsa ayın 27 sinde Dr. Karacalar'a gideceklere beni de dahil edersen sevinirim. o gün istanbul'da olmayı planlıyorum. edge34 de gelmek ister diye düşünüyorum. aynı gün Dr. Fındık'la da görüşmek istiyorum. bu hafta sonu Ankara'da olduğum için Dr. Bingül'le de görüşeceğim. bu doktorlardan bir tek Dr. Karacalar bana yardımcı olabilir gibi geliyor ama hayırlısı...

tulsa hasan bey sana fiyat olarak ne kadar söyledi?? tamam kişiye göre söylüyor ama sanada yağ enjeksiyonu demiş bende yağ enjeksiyonu istiyorum yani onun için öğrenmek istiyorum

Merhaba Tulsa,

Ben bu hafta perşembe öğle arası için randevu aldım, Hasan Fındık'tan ..Umarım herşey istediğimiz gibi olur..

Hadi bakalım hayırlısı:)

edge benim yağ enjeksiyonundan bağımsız liposuction işlemi de vardı. 6 bin dedi.. Ama fiyatı sorun etme dedi, sen ne istiyorsun, ne kadar istiyorsun önce ona karar ver sonrasına bakalım beraber dedi..

blue white soracağın şeyleri iyce belirle, ben bir çoğunu unuttum panikten :) Umarım herşey çok güzel olacak hepimiz için :)

ulaştım angel hatta cmtsi ordayım ve ameliyata giriyorumm ayy nasıl oldu bende bilmiyorum resim falan gönderdim baktı ona göre olması gerekeni söyledi hadi bakalım hayırlısı inşallah bişi olmaz birden heyecanlanmaya başladım kalbim küt küt atıyor :))

senin adına çok sevindim edge34. darısı bizlerin başına! görüşmeye benim de geleceğimi biliyor mu doktor bey yoksa benim ayrıca randevu almam gerekiyor mu canım. olmazsa yola çıkmadan önce, ben de resimlerimi çekip göndereyim.

ben arar söylerim canım asistanına ama bence sende öncesinde bir resim gönder daha sağlıklı görüşme yapılıyor. bu arada cmtsi görüşcez angel sen ben özelden yazamıyorum ben size 50den fazla msj yamış olmam lazımmış o yüzden yazamıyorum ulaşabileceğimiz numara versek birbirimize sonra orda birbirimizi arayıp durmayalım :)) ben zaten pek bilmiyorum ankarayı artık sora sora bağdat bulucamm :)

C tesi muayene için Hasan Fındık muayenehanesini aradım ama c tesileri hasan bey olmuyormuş, h içleri de beb işten izin alamam, napçaamı şaşırdım. ahmet karacalar da 6 marta randevu verdi..

angelim buluşma noktasını ve saatini ayarladığında özeline cep numaramı ve adımı yazarım canım.

tamam canım benim uçak 10:00'da 11:00 gibi orda olurum kızılaya gelişim sanırım bir saat falan sürüyormuş 12 gibi görüşürüz artık :)

kızlar,ben de bugün Ferruh Bey i arayıp ameliyat için randevu istedim,daha dönmediler.Cuma ya da cumartesi düşünüyorum.Daha önce bana 2000 tl fiyat vermişti ama sanırım 2500 olmuş.Fiyat konusunda biraz indirim isteyelim.belki işe yarar

sarpo bende cmtsi ameliyat olucam 11,5ta randevu verdi ama ben 12 yada 12,5a aldırıcam çünkü 10 uçağıyla gelicem 11de ankarada olurum yetişemem diye o gün konuşuruz heyecan varmı sendede ben çok heyecanlandım yaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…