Bacak dolgusu yaptıran var mı?

angelim bacaklarının eski halinide koyarmısın. sağlıklı bir karşılaştırma yapabilelim. randevu alacak arkadaşlar randevudan sonraki gelişmeleri lütfen bizimle paylaşın. benim anlamadığım eski ameliyat olan arkadaşlardan leydi hariç kimseyi burda göremiyoruz. bunun sebebi nedir acaba. neden gelip bize bir merhaba demiyorlar. durumları hakkında bilgi vermiyorlar. önceki mesajlarında bizi bekleyin; duruma göre ameliyata karar verirsiniz diyorlardı. fakat yok oldular. bu siteye girip yazılanları okuyorlarsa lütfen aramıza gelip son durumları hakkında bize bilgi versinler... onları burda görmekten mutluluk duyarız... sevgi ile... hoşçakalın...

Merhaba Edge,

Ben Bağdat caddesinde oturduğumdan Hasan fındık'a her zaman gidebilirim, ama çok içime sinmedi sanki..Eğer sizin görüşmeleriniz olumlu geçerse bende hafta içi giderim ..

Buarada angelim ferruh bey için şehir dışında demiş ameliyat için , doğru anladıysam. O zaman İstanbul'ada gelebilir.

Buarada arkadaşlar Hasan Fındık'ın angelim gibi başarılı bir operasyonu var mıydı, hatırlayamadım..

Merhaba Edge,

Ben Bağdat caddesinde oturduğumdan Hasan fındık'a her zaman gidebilirim, ama çok içime sinmedi sanki..Eğer sizin görüşmeleriniz olumlu geçerse bende hafta içi giderim ..

Buarada angelim ferruh bey için şehir dışında demiş ameliyat için , doğru anladıysam. O zaman İstanbul'ada gelebilir.

Buarada arkadaşlar Hasan Fındık'ın angelim gibi başarılı bir operasyonu var mıydı, hatırlayamadım..

benim tek bildiğim hasan fındık'a yaptıran papatya tarlasıydı ve onunkilerde güzel olmuştu
ama malesef son durumu hakkında bilgimiz yok:KK43:

angelim bacaklarının eski halinide koyarmısın. sağlıklı bir karşılaştırma yapabilelim. randevu alacak arkadaşlar randevudan sonraki gelişmeleri lütfen bizimle paylaşın. benim anlamadığım eski ameliyat olan arkadaşlardan leydi hariç kimseyi burda göremiyoruz. bunun sebebi nedir acaba. neden gelip bize bir merhaba demiyorlar. durumları hakkında bilgi vermiyorlar. önceki mesajlarında bizi bekleyin; duruma göre ameliyata karar verirsiniz diyorlardı. fakat yok oldular. bu siteye girip yazılanları okuyorlarsa lütfen aramıza gelip son durumları hakkında bize bilgi versinler... onları burda görmekten mutluluk duyarız... sevgi ile... hoşçakalın...

canım eskı halını gecen gun kontrole gttgmde alamadım bır dahada gtmedm yoksa koycaktm hemen

Yarın 15.00 'te Hasan beyle randevum. Ama hasan bey toplu gelin falan demedi..2-3 kişiyi aynı anda almayabilir belki..O nedenle eğer siz de randevu için ararsanız (Çünkü nasılsa görüşme ücretsiz) ve sekretere durumu açıklayıp 15.00'e yakın bir saat için isminizi yazdırabilirseniz garanti olur diye düşünüyorum. Böylece peşpeşe girebiliriz ya da birlikte olduğumuzu söyleyebiliriz doktora.
Sizce nasıl olur???
Google'a hasan fındık diye yazıp, kendi internet sitesinden telefonu bulabilirsiniz.

Hasan beyle görüşebilme imkanın oldu mu tulsacığım. görüşmen nasıl geçti? nasıl bir karara vardın? örnek foto görme imkanın oldu mu? çok soru sordum kusura bakma. opuyorumnanaktan

tulsa görüştünmü Hasan Bey'le nasıldı neler dedi nasıl geçti görüşme içine sindimi söyledikleri ??

bluewhite angelin doktoru ankara dışında ameliyat yapmıyormuşş malesef bende diyorum toplanıp ankara'mı gitsek sabah gider akşam geliriz birbirimizede destek oluruz hem :))

angelim ben birkaç sene önce gelmiştim ankaraya ama çok net hatırlamıyorum vede bilmiyorum :KK43:((

spicy sen ne yaptın işlerini ayarlayıp gelebiliyomusun ??

edge34 ben ankaraya da istanbula da gelmek istiyorum. bunun için de gerekli zamanı mutlaka ayıracağım. yeter ki sonucu bizi mutlu edebilsin. yağ enjeksiyonunun tamamen kalıcı olmaması nedeniyle şimdiye kadar bu operasyona sıcak bakamadım hiç. ama mevcut durumum nedeniyle istediklerimi giyememek canımı çok sıkıyor canım. eşimin bu ameliyattan kesinlikle haberi olmayacağı için vakit sorunum olacak. yani ben muayeneden sonra karar verirsem eğer, hemen bu işi bitirip dönmem gerek iki gün içinde.

edge bende bır hafta daha ankaradayım okulum sehırdısında oldgu için gidcem bır hafta sonra.eger karar verrseniz yardmcı olurm burda

bluewhite angelin doktoru ankara dışında ameliyat yapmıyormuşş malesef bende diyorum toplanıp ankara'mı gitsek sabah gider akşam geliriz birbirimizede destek oluruz hem :))

angelim ben birkaç sene önce gelmiştim ankaraya ama çok net hatırlamıyorum vede bilmiyorum :KK43:((

işim gereği bir kaç günlüğüne ankarada olacağım. oraya nasıl gidileceğini tam olarak öğrenmeye çalışırım canım.

arkadaslar son gelismeleri okuyunca ben de cok heyecanlandim.. ben aslinda calf implant istiyordum cunku hem kaliciydi hem de daha duzgun bir gorunum sunuyordu ama bahsettigim o videoyu izledikten sonra ciddi anlamda bir kararsizliga dustum. simdi dolgu konusunda arastirma yapiyorum ve burada yazilanlar benim icin fikir oluyor. anladigim kadariyla Dr. Cihan Timur, Dr. Findik, Dr. Karacalar ve Dr. Bingul bu konudaki basarili isimler ve burada da bircok arkadasimiz bu isimler tarafindan operasyon gecirmis. memnun olan arkadaslardan daha detayli bilgiler ve operasyon oncesi/sonrasi fotograflar gorursek biz de daha rahat karar verebiliriz diye dusunuyorum. bir de benim bu konuda aklima takilan bazi sorular var. mesela liposuction yapilirken deformasyon, sarkma, dalgalanma ve benzeri riskler soz konusu olabiliyor.. ve yine bu dolgu operasyonlarinda yag alinan bolgelerde boyle bir risk olur mu acaba? yaptiran arkadaslar son hallerinden memnun mu ya da ilerleyen donemlerde yag alinan bolgelerde degisim oluyor mu?

spicy ve angel ben yarın Ferruh Bey'i bir arayacağım eğer bu hafta içinde uygunsa giceceğim tabii sabah gidip akşam gelmemde sakınca olmazsa... Bakalım konuşmadan çıkan sonuca göre hafta içi veya cmtsi bu işi bitirmek istiyorum.Spicy sen ne zaman ankarada olucaksın ve kaç gün kalıcaksın aynı zamanlarda ankarada olursak sende gelirsin en azından yaptırıp yaptırmama konusunda bir fikrin olur... Angel pek sen ne zaman ankaradan ayrılıcaksın cmtsiye de orda olurmusun yani o zaman olursa ??

bu arada spicy bende eşimden gizli yaptırıcam çünkü bi kere bahsettim yaptırmak istediğimi sağlığıma zararı olabileceğini düşündüğü için kesinlikle kabul etmedi bende daha bahsetmiyorum şansa bırakamam çünkü bekar arkadaşlar yaptırmak istiyorlarsa bence evlenmeden mutlaka yaptırsınlar sonra eş yasağına uymak zorunda kalabiliyosunuz....

spicy ve angel ben yarın Ferruh Bey'i bir arayacağım eğer bu hafta içinde uygunsa giceceğim tabii sabah gidip akşam gelmemde sakınca olmazsa... Bakalım konuşmadan çıkan sonuca göre hafta içi veya cmtsi bu işi bitirmek istiyorum.Spicy sen ne zaman ankarada olucaksın ve kaç gün kalıcaksın aynı zamanlarda ankarada olursak sende gelirsin en azından yaptırıp yaptırmama konusunda bir fikrin olur... Angel pek sen ne zaman ankaradan ayrılıcaksın cmtsiye de orda olurmusun yani o zaman olursa ??

benımde kımsenn haberı yok o şekilde oldum kmse bılmıor.cmrtsı ya da haftaiçi bana hber verın kzlayda bulusalm ve ben sizi göturuyım ferruh beyın yanına

edge34 ben çarşamba günü orada olacağım ve cuma günü döneceğim canım. ama işimi bahane eder, cumartesi dönerim. bu doktoru görmemiz istanbula gitmeden önce bize bir fikir verecektir. gelirsen sevinirim.
ortak sorunlarımız var. bizi ancak bizim gibiler anlar. yıllar önce eşime, ilizarov yöntemiyle bacak düzeltme yönteminden sözetmiştim. adam bu yöntem hakkında fikir sahibi olduktan sonra delirdi resmen. uzun bir süre bu konuyu açamadım bir daha. sonra calf implantation, yani silikon ile bacak düzeltmekten bahsettim. sonra da yağ enjeksiyonundan ama nafile...eşim bu tür ameliyatların yan etkisi olduğunu düşünüyor ve sağlığımı kaybetmemden korkuyor. kısaca canım, doktoru iyi seçmek zorundayım. sonucun başarısız olması,eşimi haklı çıkaracaktır. eşim fark edecek sonrasında zaten. of ya ne zor işler bunlar! doktora bir karar verebilsek....seni cumartesiye bekliyor olacağım...

rica ederım canm elimden gelenı yapmak isterım buralara kadr gelmişken sorun cıksn istemm sizn adınıza=))mutlaka haber verın ferruh beyle gerekrse bende konusurum öpüyorm sizizemuszemus

Gorustum Hasan Fındıkla. Muayne sonrası, benimkilerin durumunun takıntı yaptığım kadar vahim olmadığını söyledi öncelikle:-) ama rahatsız ediyorsa tabiki duzeltilebilir dedi. Calf implat uygulanacak bir açıklık olmadığını (zaten hiç düşünmediğim bir girişim), yağ enjeksiyonu yapılacağını söyledi. Ençok erime konusunu sordum tabiki.. Yağların veriliş tekniğinin ve verilen yağların kanlanmasının çok önemli olduğunu söyledi. VE enjecte edilen yağ ne kadar az ise yaşayan yağ hücreleri o kadar fazla oluyor dedi..ve daha iyi anlatmak için PORTAKAL örneğini verdi. Bacağa konulan yağı portakal gibi düşünün dedi, damarlanma kenarlardan başlayarak merkeze dogru gider, portakal ne kadar buyuk olursa damarlar merkeze ulaşmaka o kadar zorlanır, ve 2-3 gün içinde damarlanma sağlanamayan bolgelerdeki hucreler zaten yaşayamaz ve iç bölgelerde çökme olur dedi. Ama portakal ne kadar kucukse tum alanda kanlanmanın olması daha kolaydır ve boylece enjecte edilen butun hücrelerin yaşama şansı olur dedi. BU durumda cerrah bacağın durumuna göre optimum yağ miktarını iyi ayarlamalıdır, ne bacakta açıklık bırakacak kadar az, ne de damarlanmanın olamayacağı kadar fazla yağ verilmeli dedi. Erime oranı olarak ise %20 bir miktar erime beklediğini, daha fazla bir erime genellikle olmadığını söyledi. Zaten verirken o oranı da hesaba katarak miktarı belirlediğini söyledi.
Ayrıca kendisi teknik olarak, farklı bolgelerden yağ girişi yaptığı için yağların bacakta daha iyi tutunduğunu söyledi..
Arkadaşlar uzun yazdım ama, ben görüşme yapan ve ameliyat olan arkadaşların durumlarını hep böyle ayrılı duymak istediğimden kendim de detaylı bilgi vermek istedim.
SOnuç olarak Dr. Hasan bey, bana güven verdi, ne yaptığını bilen ve hasta ile aradaki güven bağını iyi kurmaya çalışan ve hastaya dürüst olmaya çalışan bir hekim izlenimi edindim.
Yine de Ahmet Karacalarla görüşüp onun da fikirlerini alacağım.
Sevgiler

X