Bacak dolgusu yaptıran var mı?

angelim inanılmaz güzel görünüyor, gerçekten de kıskansam mı sevinsem mi şaşırdım :)
Ama bacaklarının eski halini merak ediyorum. Benimkiler kadar çarpık değildir diye düşünüyorum, benimkilerin arasında resmen bir boşluk var.
Ne mutlu yaa mini etek giymişsin gururla :)
Hani isnanın bacakları ömür boyu düz olup da mini giyse bu kadar mutlu olmaz heralde adına çok çok sevindim.
Darısı başımıza
Vay bee ! :)

Angelim o kadar harika görünüyor ki sanki eskiden de aslında düzmüş gibi geliyor bana. Tabi eski foto olursa daha iyi anlarız...

tulsa yarın için randevu aldınmı acaba ve kaça aldın bilgi verebilirmisin ?? Kim kim gidiyoruz son hali nedir ?

edge, bluewhite.. aradım kliniği cmts. gününe randevu için, en erken ayın 18'ine verebiliyormuş..Çok doluymuş doktor..3 gün önce bilgi için aramıştım daha onları;CMTS'leri Dr. AHmet bey randevu veriyor mu diye, evet dediler ama şu tarihe kadar randevuları dolu diye bilgi geçmemişlerdi!!
Ayın 18'in de de sadece sabah 9.30 uygunmuş. Haftaiçi olduğu için benim için neredeyse imkansız! Haftasonu ise en erken ayın 27'si uygun dedi. Siz uygun oluyor musunuz??

Son düzenleme:
Şimdi DR. HASAN FINDIK'ı da aradım..yarın için randevu verdi bile, ve görüşme ücreti talep etmiyor..Fikir almak için görüşeceğim ama herhalükarda Ahmet Karacalarla görüşmeden karar vermeyeceğim. Araştırmlarımdan sonra bana en çok güven veren doktor Ahmet Bey.. Kendisiyle de yazıştığım kadarıyla holistik estetik diye tanımladığı, bütüncül bir yaklaşımı var, sadece bacağa yağı koydum bitti demiyor, bacağın estetik görünümü için ne tür müdahaleler yapılması gerektiğini ortaya koyuyor anladığım kadarıyla ve kök hücre konusunda yine güvendiğim isim..Tabi erken bir güven olabilir, görüşmeden sonra daha da netleşecektir fikirlerimiz.
Sonuç olarak yarın Hasan Fındıkla görüşüyorum, Ayın 27'sin de de Ahmet Karacalarla..gelmek isteyene duyrulur :)

merhaba Tulsa ve Edge ,

ben toplu gitmekten yana olduğum için bana uyar, gelirim ayın 27 sinde sizinle.. Biraz geç oldu ama:KK43:

olsun geç olsun güç olmasın demişler..:)Benimde en çok içime sinen Ahmet bey...Ona göre karar vericem, ama buarada Angelim'in bacakları süper olmuş dimi, acaba önceki hali nasıldı...Gerçi Ankara'da olması çok kötü, gitmem imkansız gibi..

bluewhite yarında gelicekmisin HasanBey'e. Ben gitmeyi düşünüyorum ama tulsa randevu saatini söylesin ona göre.. Evet angelin çok güzel olmuş toplanıp Ankara'yamı gitsek ne yada doktoru getirtelim en iyisi :))

Angelim bacakların süper görünüyor,

senden ricam anlamamız açısından opersayondan önceki resmini koyar mısın, birde ben çalışıyorum acaba hafta sonu yaptırıp pazartesi işe başlanacak bir surum oluyor mu..

nasıl geçti iyileşme süreci...

şimdiden teşekkürler...

=)) arkadaslar cok mutlu ettiniz beni yorumlarınızla=)) eski halını flashbellkım yanımda yoktu gecen gun feruh beyden alamadım arada yıne kontrole gel bakalım dedi hala ilgılenıyor yani.ben tarif edıım size eskısını siz kafanızda canladanrın artık;dizden altı kapanmıyordu bosluk vardı ve inceydi diz yanlarımda cıkık oldugu için bıldıgımız parentez bacaktı.1 ay daha diorsunuz kalıcılık için ama ferruh bey bana farktedemcegn bi erıme olur ancak dedi o da içinde gizli ödem varsa odur dedi.ben ısrrla erıme olmadı dıorm ferruh bey olmustur sen farkedmıyorsn dedi bende olduysa ve sonuc buysa daha ne isterım dedım:) ve eger ankaraya gelebılme sansınız varsa ferruh beyle konusabılırm adınıza hem de memnunıyetle=)

Yarın 15.00 'te Hasan beyle randevum. Ama hasan bey toplu gelin falan demedi..2-3 kişiyi aynı anda almayabilir belki..O nedenle eğer siz de randevu için ararsanız (Çünkü nasılsa görüşme ücretsiz) ve sekretere durumu açıklayıp 15.00'e yakın bir saat için isminizi yazdırabilirseniz garanti olur diye düşünüyorum. Böylece peşpeşe girebiliriz ya da birlikte olduğumuzu söyleyebiliriz doktora.
Sizce nasıl olur???
Google'a hasan fındık diye yazıp, kendi internet sitesinden telefonu bulabilirsiniz.

Angelim bacakların süper görünüyor,

senden ricam anlamamız açısından opersayondan önceki resmini koyar mısın, birde ben çalışıyorum acaba hafta sonu yaptırıp pazartesi işe başlanacak bir surum oluyor mu..

nasıl geçti iyileşme süreci...

şimdiden teşekkürler...

canım nerden baksan 1 haftayı buluyor tabıkı bu sureç içinde yürüyorsun ama biraz zorlanarak 2 gun ayakların bıraz yuksekte durması lazm 3 ve 4.cü gün rahatlıyorsun zaten.persembe olsan pzrtesi gidersn işe ama ayakta fazla kalınca benım agrı yapıyordu yururken degil yalnız hareket etmeden ayakta durursam yürüyünce rahatlıyordum.ben dördüncü gün 3, 4 saat dısardaydm ve yol yurudüm sorun olmadı tabı bunun garantisi yok sennkı daha kolay ya da zor da olabilir ancakk deger bı hafta antıbıyotık ve agrı kesıcı kullandm sonrada gecti gttii:)

Angelim bacaklarını çok beğendim.. kusursuz görünüyorlar. üst tarada bir işlerm uygulanmadı değil mi senin?? benim üstlerde de boşluk var da :KK43:

angelim gerçekten cok güsel olmuş gerçekten hayran kaldım.

ya feruh bey keşke istanbula gelse ne süper olurdu....

Leydi'cim buralarda isen.. Sen de ilk denemeni Ferruh bey ile yapmıştın ve erimen olmuştu değil mi, yoksa yanlış mı hatırlıyorum.

Aslında önümüzde bu kadar operasyon geçiren arkadaşın durumları varken, erimenin uygulamayı yapan doktordan daha fazla, kişinin bünyesine bağlı olduğu kanaatindeyim. Ordaki damarlanmayı yapabilen bünyelerde erime çok daha az oluyor. Elbette hekim seçimi çok önemli..Ama aynı doktordan çok farklı sonuçlar çıktığını unutmayalım..Dr. Cihantemur ile ilgili mesela SeptemberGirl erime yaşamadı ama bazı diğer arkadaşlarda erime çok oldu..

benim diz içlerimden yag alındı sadce onun dışında bir uygulama yapılmadı.alt tarafnı doldurdgun zaman üst problem diil bence cunku dizlerın birleşmiş olcak hemen dizin altındakı oyukluk varya orası cok önmelı işte orası boşşsa carpık göruntunun nedenı oluyor.tamm ferruh beyi istanbula yollayım en iyisi=) bakalım bır ay daha beklıcem o zmn içim daha rahat etmiş olcak

edge, bluewhite.. aradım kliniği cmts. gününe randevu için, en erken ayın 18'ine verebiliyormuş..Çok doluymuş doktor..3 gün önce bilgi için aramıştım daha onları;CMTS'leri Dr. AHmet bey randevu veriyor mu diye, evet dediler ama şu tarihe kadar randevuları dolu diye bilgi geçmemişlerdi!!
Ayın 18'in de de sadece sabah 9.30 uygunmuş. Haftaiçi olduğu için benim için neredeyse imkansız! Haftasonu ise en erken ayın 27'si uygun dedi. Ben ayın 27'si saat 13.00 için ismime bir randevu yazdırdım. Siz uygun oluyor musunuz??

benim işlerimi ayarlamam mümkün. o tarihte istanbula gelebilirim inşllh. opuyorumnanaktan

benim diz içlerimden yag alındı sadce onun dışında bir uygulama yapılmadı.alt tarafnı doldurdgun zaman üst problem diil bence cunku dizlerın birleşmiş olcak hemen dizin altındakı oyukluk varya orası cok önmelı işte orası boşşsa carpık göruntunun nedenı oluyor.tamm ferruh beyi istanbula yollayım en iyisi=) bakalım bır ay daha beklıcem o zmn içim daha rahat etmiş olcak

senin bacakların önceden de çok eğri değilmiş resimlerinden anlayabildiğim kadarıyla canım. doktoru fazla zorlamamış. senin adına çok mutlu oldum. inşllh bizlere de nasip olur.

Leydi'cim buralarda isen.. Sen de ilk denemeni Ferruh bey ile yapmıştın ve erimen olmuştu değil mi, yoksa yanlış mı hatırlıyorum.

Aslında önümüzde bu kadar operasyon geçiren arkadaşın durumları varken, erimenin uygulamayı yapan doktordan daha fazla, kişinin bünyesine bağlı olduğu kanaatindeyim. Ordaki damarlanmayı yapabilen bünyelerde erime çok daha az oluyor. Elbette hekim seçimi çok önemli..Ama aynı doktordan çok farklı sonuçlar çıktığını unutmayalım..Dr. Cihantemur ile ilgili mesela SeptemberGirl erime yaşamadı ama bazı diğer arkadaşlarda erime çok oldu..

leydı onepte yaptrmstı die bilyorm ben ondan önce cvp verdm ama=) kesınlıkle cok haklısın bu yag erıme olayı kişiye göre degişiyor

X