- 8 Haziran 2007
- 143
- 0
Angelim bacakların süper görünüyor,
senden ricam anlamamız açısından opersayondan önceki resmini koyar mısın, birde ben çalışıyorum acaba hafta sonu yaptırıp pazartesi işe başlanacak bir surum oluyor mu..
nasıl geçti iyileşme süreci...
şimdiden teşekkürler...
edge, bluewhite.. aradım kliniği cmts. gününe randevu için, en erken ayın 18'ine verebiliyormuş..Çok doluymuş doktor..3 gün önce bilgi için aramıştım daha onları;CMTS'leri Dr. AHmet bey randevu veriyor mu diye, evet dediler ama şu tarihe kadar randevuları dolu diye bilgi geçmemişlerdi!!
Ayın 18'in de de sadece sabah 9.30 uygunmuş. Haftaiçi olduğu için benim için neredeyse imkansız! Haftasonu ise en erken ayın 27'si uygun dedi. Ben ayın 27'si saat 13.00 için ismime bir randevu yazdırdım. Siz uygun oluyor musunuz??
benim diz içlerimden yag alındı sadce onun dışında bir uygulama yapılmadı.alt tarafnı doldurdgun zaman üst problem diil bence cunku dizlerın birleşmiş olcak hemen dizin altındakı oyukluk varya orası cok önmelı işte orası boşşsa carpık göruntunun nedenı oluyor.tamm ferruh beyi istanbula yollayım en iyisi=) bakalım bır ay daha beklıcem o zmn içim daha rahat etmiş olcak
Leydi'cim buralarda isen.. Sen de ilk denemeni Ferruh bey ile yapmıştın ve erimen olmuştu değil mi, yoksa yanlış mı hatırlıyorum.
Aslında önümüzde bu kadar operasyon geçiren arkadaşın durumları varken, erimenin uygulamayı yapan doktordan daha fazla, kişinin bünyesine bağlı olduğu kanaatindeyim. Ordaki damarlanmayı yapabilen bünyelerde erime çok daha az oluyor. Elbette hekim seçimi çok önemli..Ama aynı doktordan çok farklı sonuçlar çıktığını unutmayalım..Dr. Cihantemur ile ilgili mesela SeptemberGirl erime yaşamadı ama bazı diğer arkadaşlarda erime çok oldu..