makins nerelerdesin görüştünmü doktorla her akşam giriyorum buraya senden tık yok bir gelişme olsa yazardın herhalde
peki elaycan nedir fiyatı sen hiç yazmamışsın sana söylediği fiyatı herkes yazmış.. Uygun derken nedir yanii ?? İstdaki arkadaşlar bence daha fazla uzatmadan toplanıp gidip biran önce görüşelim bi tanesiyle ne dersiniz? Hepimize uygun bi zamanı ayarlayalım kimler gelmek istiyor ??
peki elaycan nedir fiyatı sen hiç yazmamışsın sana söylediği fiyatı herkes yazmış.. Uygun derken nedir yanii ?? İstdaki arkadaşlar bence daha fazla uzatmadan toplanıp gidip biran önce görüşelim bi tanesiyle ne dersiniz? Hepimize uygun bi zamanı ayarlayalım kimler gelmek istiyor ??
Bana bacak için verilen fiyat 4400,yanlız benim bacak ameliyatım konple olacak yani hem altlarda hemde üst kısımlarda kontür düzeltme yapılacak.yanlızca alt bacağından şikayeti olanlara fiyat daha azdır herhalde,
bu arada dr. erol kışlaoğlu ,le görüşen yada mailleşen yada ameliyat falan olan varmı? Erol Bey hakkında bilgisi olan??
aa evet çok iyi olur bende gelebilirim fakat kaça randevu almayı düşünüyorsun belki bizle gelmek isteyen bir iki arkadaş daha vardır ??