Bacak dolgusu yaptıran var mı?

makins nerelerdesin görüştünmü doktorla her akşam giriyorum buraya senden tık yok bir gelişme olsa yazardın herhalde

Merhaba Oya54;
Herhalde ayak bileği merkezine gittim mi diye soruyorsun...
Malesef gidemedim. Hafta içi akşam 4'ten sonra muayene yapıyorlar. Ben Anadolu yakasındayım. Randevu aldığım gün iş yoğunluğundan gidemedim. Yer Nişantaşında. Zaman yaratmaya çalışıyorum. Gider gitmez muhakkak haber vereceğim....

peki elaycan nedir fiyatı sen hiç yazmamışsın sana söylediği fiyatı herkes yazmış.. Uygun derken nedir yanii ?? İstdaki arkadaşlar bence daha fazla uzatmadan toplanıp gidip biran önce görüşelim bi tanesiyle ne dersiniz? Hepimize uygun bi zamanı ayarlayalım kimler gelmek istiyor ??

peki elaycan nedir fiyatı sen hiç yazmamışsın sana söylediği fiyatı herkes yazmış.. Uygun derken nedir yanii ?? İstdaki arkadaşlar bence daha fazla uzatmadan toplanıp gidip biran önce görüşelim bi tanesiyle ne dersiniz? Hepimize uygun bi zamanı ayarlayalım kimler gelmek istiyor ??

Ben önceki mesajlarımda bana verilen fiyatları ve bilgileri detaylı olarak paylaşmıştım.

benim okuduğum kadarıyla superdry yönteminin fiyatını yazmışsın 12000 tl gibi bi fiyat onun dışında 2 ameliyat uygulanıcakmış sana onun fiyatını göremedim ben okuduğum yerlerde göremedim tekrar yardımcı olursan sevinirim. Birde ne zaman ameliyata gireceksin sen ?

Bana bacak için verilen fiyat 4400,yanlız benim bacak ameliyatım konple olacak yani hem altlarda hemde üst kısımlarda kontür düzeltme yapılacak.yanlızca alt bacağından şikayeti olanlara fiyat daha azdır herhalde,

ben istanbul dışındayım ama ben de görüşmeye katılmak istiyorum. işlerimi ayarlayabilirsem mart ayı içerisinde gelmek ve bu operasyonu yaptırmak istiyorum. birkaç kişi olursa daha uyguna yaptırırız ama görüşülecek doktor ismini özel mesajlardan belirleyelim diyorum. açıktan yazarsak her hafta fiyat artışını görmek mümkün olabilir malesef. geçen yıl bunun örneğini yaşadı arkadaşlar. opuyorumnanaktan

Bana bacak için verilen fiyat 4400,yanlız benim bacak ameliyatım konple olacak yani hem altlarda hemde üst kısımlarda kontür düzeltme yapılacak.yanlızca alt bacağından şikayeti olanlara fiyat daha azdır herhalde,

merhaba eleycan hem alt hem üst bacak dedin ya alt tarafta ne gibi bi problem var merak ettim de. benimde biri diğerine göre daha kalın yani bariz bi şekilde. senin probleminde mi aynı acaba?

en erken ne zaman gelebilirsin spicy biran önce ayarlayalım ben biran önce görüşüp yaptırmak istiyorum nisanın ilk haftası kuzenimin düğünü var güzel bir mini elbise beğendim onu alıp giymek istiyorummm :))

Arkadaşlar ameliyata karar verirseniz, Şubat içinde halledin derim. 3 hafta varis çorabı giyilecek, sonra biraz daha iyileşecek... Zaman alacak yani. Havalar ısınmadan bitmiş olur..

evet bende onu düşünüyorum ameliyat olan arkadaşların yazdıklarını okumuştum onlardada yazıyordu uzun bi süreç biran önce halletmek lazım

bu arada dr. erol kışlaoğlu ,le görüşen yada mailleşen yada ameliyat falan olan varmı? Erol Bey hakkında bilgisi olan??

peki görüşmeye gitmek için randevuyu ne zamana alalım arkadaşlar bu cmtsi mi yoksa bi dahaki cmtsimi olsun??

bu arada dr. erol kışlaoğlu ,le görüşen yada mailleşen yada ameliyat falan olan varmı? Erol Bey hakkında bilgisi olan??

Az önce Erol Bey'e (yada kim cevaplıyorsa ona) fiyat sormak için mail attım. Cevap gelir gelmez yazarım. Ama bizden başkaları da böyle mail atarsa belki daha çabuk cevap gelir. Sonuçta uygun görürsek en az 5-6 kişi gideriz oraya heralde

Arkadaşlar,

Bu cumartesi için (06.02) ben Ahmet Karacalardan randevu alacağım kendim için. Akşam 17.30'a kadar kliniğindeymiş. Yer Bağdat Caddesi. Ahmet bey daha öncesinde bana görüşme ücretinin 180 TL olduğunu(zam gelmediyse), ancak birkaç kişi gidilirse ücreti paylaşabileceğimizi söylemişti.
Cumartesi gelmek isteyen var mı?

aa evet çok iyi olur bende gelebilirim fakat kaça randevu almayı düşünüyorsun belki bizle gelmek isteyen bir iki arkadaş daha vardır ??

Merhaba Tulsa,

Ben siteye yeni üye oldum, ama uzun zamandır sizlerin yazışmalarını takip ediyorum. Bende Prof. dr. ahmet beye gitmek isterim sizinle, benim evime yeri çok yakın zaten haftaya falan kendim gidecektim.

Eğer uygunsa sizede bende sizinle gelmek isterim...Çünkü araştırmalarımdan içime en çok sinen Ahmet bey ve Cihantimur bey.

aa evet çok iyi olur bende gelebilirim fakat kaça randevu almayı düşünüyorsun belki bizle gelmek isteyen bir iki arkadaş daha vardır ??

Sevgili Edge, ben karşıda oturduğum için Anadolu yakasına geçişimi de hesap ederek, öğleden sonra 13.30- 16.00 arasında doktor beyin uygunluğuna göre randevu alacağım.
BU saatler arasında gelmek istersen veya diğer arkadaşlardan isteyen olursa lütfen burdan bildirsinler. Gerçi aynı görüşmeye çok kalabalık da girmemek gerek diye düşünüyorum bence maksimum 3-4 kişi olmalı ki, herkesin sorunuyla tek tek ilgilenebilsin.
Daha çok gelmek isteyen olursa onlar da kendi aralarında ayrı bi grup yaparak görüşebilirler değil mi?
Sevgili Bluewhite, sen kesin gelmek istiyorsan, ekliyorum seni ilk gruba :)

X