Bacak dolgusu yaptıran var mı?

hiç çıkarmadım cnm devamlı giydim yıkamaya bile cıkarmadım çünkü doktor hiç çıkarma dedi yıkanırken bile dursun dedi ama yıkanırken cıkardım tabiki yedek de almıstım yedekle degiştirdim yalnız seni korkutmak istemem ama kızarıklık ve kaşıntı varsa enfeksiyon olabilir allah korusun mutlaka git baktır normalde kızarıklık ve kaşıntı olmaması lazım iyileşse bile, mutlaka hemen git vakit kaybetme sakın

leylacım resimlere ulaşır ulaşmaz mutlaka koyarım ama bülent beyın yaptıgı amelıyat sonrasına ait resimler hiç yok amelıyat sonrası muhteşemdii gercekten bacaklarım istedigim gibide olmustu ama ne yazıkkı yaglar eridi ilk hallerine göre iyi yinede tabiki ama öle kalmasını cok isterdim ama kalmıyo işte eriyo kör olası yaglar bide ben sigara kullanıyorum sigaranının da cok etkisi var erimesinde

ayy korktum smdi=/ dus aldm haff haff ovdum belki gecer dıe yok hala kasınıyor ve yanıyor kabardı krmzı krmızı evet yarn gdp gösterım en iyisi doktorda semınerdeyms yoksa bugun gdcektm.egzamada olablr gbı geldı goruntusu ona benzıo offf ne zormus yaa tam bugun cok cok ıyıyım cok rahat hareket edıyorm demstm bu cktı smidde basma morluklrmda cok fazla gecer ins.

doktorunu arama şansın yok mu tatlım? en azından rahatlamış olursun. sonuçta ameliyattan sonra da seninle ilgilenmesi gerekir diye düşünüyorum :teselli:

bence de doktorunu aramalısın canım.. biz ne söylesek boş şimdi görmüyoruz ne durumda olduğunu ki=/

bence izlemeyin:

bugun gttim doktorumla görüştum korkulcak bisey yokmus sargı bezleri alerji yapms.krem ve ilac verdi onlar kullncam benm ciildim cok hasas ondan olmus.sarpo sen randevu almstın dimi bu hafta içn ferruh beyden?? cunku ben ona bahsettm bu hafta konstgum bı arkdas szden randevu alms die güldü o da..görusunce haber ver bana olur mu merak edıyorm sana ne dicek.benden bahset tanır zaten:)

youtube engellendi ya ondandır. youtube jacker indir ya da ktunnel.com a bu yukardaki linki kopyalayıp girmeye çalış

arkadaslar bacaklrımın şişi indi incecek narın kaldılr ben odunsu halıni cok yadrgamstım.suan oldukca düz bi görüntu var gtmeden foto koycam tekrr

Şu linkte kemiklerin duruşunun düzeltilmesiyle ilgili resim var.
Anladığım kadarıyla ameliyatsız. Düzelmiş ayağın altında eğimli taban var.
(Bu resimdeki bacak X bacak için düzeltme. Bizimki O bacak oluyor. Yani bizim durumumuzda ayaktaki tabanlık ters yönde eğimli olmalı)

trcc.com.au/solution/orthotics.html

Angelim bugün Ferruh Bey le görüştüm.Bana da sana söylediklerini söyledi.Ocak ta yaptırmayı düşünüyorum.Yeni fotonu bekliyorum

herkese selamlar,
bu forumu uzun zamandır takip ediyorum ama hiç yazmamıştım bugüne kısmetmiş.. ben de aynı sorundan muzdaribim, 20 yaşındayım henüz ama ameliyat olmakta kararlıyım önümüzdeki 1 ay içinde olmayı düşünüyorum sizleri de haberdar ederim fotoğraflarla vs. herkese iyi geceler

sarpo ocak ayında ben tekrr ankara olcam ocagn sonnda dedgm gibi bacaklrımı görur ole karr verrsin istersen.artık gectı agrımda kalmadı okuluma geri döncem.ferruh bey gercekten ilgileniyor kendısı sılıkonda koyuyor ama gerek yoksa yok dio ztn dier doktorlar koymak ıcın koyms oluolr.ttmm yagında kalıcılıgı tartışılr ama ben dierınden cok korkuyorum.zaman baklım bı ay gecsn erimzse ne ala errse blmıorm artk insallh fazla bı erıme olmaz.

Angelim, tamam o zaman sen bana durumunla ilgili bilgi verirsin,ben de ona göre yaptırırım.Bu kadar sene beklemişim,biraz daha beklerim.Gitmeden yine foto nu eklemeyi unutma

böyle bişey mümkün mü arkadaşım nasıl yürüyecek bu insan çözüm değil bu !!!
ayrıca bazı arkadaşlar kas geliştirmekten bahsediyolar ben çok araştırdım hatta denedim belli bir yaştan sonra kas geliştirmek kasa hacim vermek çok zor imkansız değil ama 30 dan sonra çok zor 18 -20 yaşlarındaysanız hiçbir silikon yağ aldıma operasyonu yaptırmayın gidip kendinize bir antrönör bulun derim doğal çözüm varken niye ameliyat falan uğraşanız ki.ben metin küçükkaya ya gitmiştim kemiklerden kaynaklı olduğunu düşündüğüm için (x bacak benimki) bana fitness çalış dedi kaslarına hacim vermiş olursun araştırdım süper içime umut doldu ama işe koyulunca öyle kolay olmadığını anladım o zaman 27 yaşındaydım işin içine girince ne kadar zor olduğunu anlıyosunuz neyse olmadı anlayacağınız o bahsedilen aletler falanda işe yaramaz bence kendinizi kandırmayın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…