uzun bir suredir bircok arkadasimiz gibi ben de burayi takip ediyorum. kimi zaman cok umitleniyorum kimi zaman da umutsuzluga kapiliyorum. burada benim gibi bu sorunu yasayan kisilerin birbirine umut olmasi ve bu konu ile ilgili deneyimlerini, bilgilerini paylasmasi cok guzel. az once internette yine bu konu ile ilgili arastirma yaparken izlemek zorunda kaldigim bir video ile karsilastim. ve gercekten cok tedirgin oldum. yurt disinda calf implant yaptirmis bir kisi ve sonunda yasadiklari ile ilgiliydi. gerci kendisi normalden biraz daha buyuk bir implant istemis ve bu ameliyat uzerinde cok deneyimli olmayan birisine denk gelmis. ama, yine de en sonunda basina gelenleri izlemek bile bir kabustu. demek istedigim bu sorun bizim icin cok yipratici olsa da, her cozumu arastirsak da, her secenekle umutlansak da cok dikkatli olup gercekten dogru tercihler ve secimler yapmaliyiz. siteyi sadece bu konu ile takip ettigimden dolayi video adresini paylasmam da bir sakinca var mi yok mu bilmiyorum ama yine de ne demek istedigimi anlamaniz icin burada paylasmak istiyorum. sonucta hepimiz ayni sorunu yasayan ve cozum arayan kisileriz. iyi ihtimaller kadar riskleri de paylasip daha iyi kararlar ve secimler icin birbirimizi aydinlatmaliyiz.
bu surecte bu videodan etkilenicek arkadaslar lutfen izlemesin.
ScarlettLaw rumuzlu kullanici tarafindan December 06, 2007 tarihinde yayinlanmis videoya ulasmak icin youtube'da "Medical Malpractice in Plastic Surgery Cases Part 1" basligini aratmaniz yeterli olucak.