ucuz bee:) sen nereyle irtibata geçmiştin canım rica etsem link yazabilir misin kafama yatarsa alayım ben..
ve sarpo emin ol gelişmelerden haberin olcak merak etme=) anlattgım gbı sol bacgmı cok begndm ama sag:/ bakalım bi ay sonra kontrolm var o zmn doktordan eskı halınn fotolarınıda alr koyarım karslastrırız brlıkte.ankarada yasıosun dimi ben sureklı ankrada diilm sehrdısnda okulum.gerekrse ankarda oldgm zamn için bulusur bacaklrımı gösterıım karr verrsn.
tmm cnm güle güle git inşlh herşey diledigin gibi olur okulundada başarılar ne zaman girersen grşrz
cnm benim resimler evde kaldı ilk hali ve sonrası cekındıgım resimler telimde kileride silmiştim forumda vardı ama onlarıda sildim sonrasında ilk haline ait hiç resim yok şuankı halini çekip koyabilirim ama şuan için ekleyemem belki daha sonra olurmu mutlaka koyarım ama şuan içinde bulundugum durumdan dolayı açıkcası cekınıyorum biraz ilk haline ait resimleri belkı doktorumdan alabilirim mutlaka onlarda kopyaları duruyordur isteyebilirim sanırım alırsam da koyarım bursada çekilen resimleride almamıstım belkı onlarıda maıl yoluyla isteyebilirim