Bacak dolgusu yaptıran var mı?

makins çok güzel şeyler buluyosun canım tşkler yalnız ben tabanlığın yada cihazın şeklini falan göremedm öncesi sonrasınıdaresmdeki bacak tıpkı ben ama 37 yaşından sonra bilmem hangi cihaz nasıl düzeltir bunun sıkıntısını hep yaşadım inşallah sizler bi çare bulursunuz sizin kemikler daha genç benimkisi bi umut işte

arkadaşlar forumu inceledim çok güzel resimler var sonuçlar çok iyi bende çok yaptırmak istiyorum bu işlemi fakat aklıma takılan birşey var bu operasyonları neden ünlülerden hiç duymuyoruz..yabancılardada bacaklarının eğriliğiyle anılan ünlüler var güzelliklerine bukakar düşkünken neden kimse bunu yaptırmıyor? bunu düşündükçe ya yağların tamamen eridiğini düşünüyorum yada bi risk olduğunu düşünüyorum...doktorlar risklerden bahsediyor mu cevap yazarsanız çok sevinirim güzellik uğruna kimse bacağından olmak istemez eğri büğrüde olsa sağlıklıyız sonuçta.uzun süre önce yaptırmış olan arkadaşlardan cevap bekliyorum özellikle ne durumdalar bilgilendirsinler.yağlarının nekadarı duruyor çünkü böyle bir ameliyatı olmak istediğimi aileme söylemek hiç istemiyorum bu konuda nekadar takıntılı olduğumu kimse bilmiyor çünkü dışarıya hiç belli etmedim nedense insanda öyle bir durum oluşuyor kimse şort giyipte benim bacaklarım nekadar yamuk dimi dememiştir herhalde:) güvenilirliğinden emin olmadan yaptırmam.para kolay kazanılmıyor.

Sevgili Oya54, ben 33 yaşındayım. Ergenlik çok gerilerde kaldı. Kemiğim oturacağı kadar oturdu. Ama yine de birşeyler bulabiliriz umuduyla araştırıyoruz işte. Zaten eğer sorunumuz eklemlerde ise eklem eksenini düzeltmek bizim yaşımızda da mümkün olabilir gözüküyor.
Zaten sütun gibi bacaklarımız (ilizarovla kesip biçtirmezsek) hiçbir zaman olmayacak. Amaç bir parça daha düzgün görünmesini sağlayabilecek bi yöntem bulmak.

Sevgili leylamkn, burada bahsedilen çözümlerin hiçbiri gerçek tam çözüm değil zaten. O yüzden "bu işe yaramaz" gibilerinden önyargılı olmana hiç gerek yok. Bizler burada ne bulursak fikir vermesi açısından paylaşıyoruz. Neler yapılabiliyormuş linkleri ve resimleriyle koyuyoruz buraya. Resimde gördüğün eğimli tabanlık fikrine gelince: Birincisi, böyle bir tabanlık en azından kullandığın sürece bacağı daha düz göstermek için bir yöntem olabilir. İkincisi, böyle birşey kullanmak için önce doktora danışmak gerekir zaten. Ben ortopedi değil fizik tedavi doktoruna gitmeyi düşünüyorum bu sefer. Bu konular onların da alanı. Nasıl düşük tabanlı ayaklar için hafif kıvrımlı tabanlıklar veriyorlarsa bizim için de bir tarafı hafif yükseltili (0.5 veya 1 cm) tabanlık önerebilirler. Ben uyduruk bişey yapıp kendime denemiştim çok önce. Gayet yürünüyor. Hele de ayağımızın kıvrımlarına uygun bir tabanlık olursa daha da rahat olur. Tıp sitelerinde böyle bir eğimli tabanlıktan bahsedildiğine göre böyle bir yöntem var demektir. Ama dediğim gibi. Doktora soracağım. Belki bu bacak düzeltmez ama en azından kullanım sırasında hem ağırlık merkezimizi dengeler hem bacakları daha düz gösterir. Belki da yaşlandıkça muhtemelen başımıza gelecek olan daha fazla eğrilmeyi engeller.

Leylamkn, biz burada daha önce ne çılgın yöntemler tartıştık bilemezsin. Belki de okumuşsundur zaten. Bi bacak kalıbı olsa da bacağımızı içine soksak düzelse dedik. Ben bir ara bacaklarımdan o kadar nefret ediyordum ki yer yan yatıp bacağımın kubbe gibi eğimli yerini yukarı getirip elime keser alıp buraya vurasım geliyordu.

Neyse çok uzattım. Arkadaşlar saçma sapan da olsa ne fikir bulursanız bekliyoruz...

bence maxinsin bulduğu tabanlık gerçekten çok mantıklı.. hani şu boy uzatan tabanlklar var ya onlar biraz kesilip düzeltlse işe yaramazmı acaba.. eline sağlık maxins

tabanlık işine bende çok inanıyorum küçük çocukların ayakkabılarında oluyorya onun portatifi olmalı bi doktora sormak lazım makins senin ızdırabını bende yaşadım canım kızım doğunca narkozun etkisiyle anneme yalvarmışım bacaklarını göster bana diye ama sen gene dua et alt bacak benim dışa basmaktan kalçalarda çukurlar var yani yuvarlak kalça deyil resmen üçgen kot pantolon giyen herkesin poposuna bakar oldum bilmeyende beni sapık sanacak etek giymemeye razıyım şöyle hakıyla bi kot giyebilsem

Ameliyat olan arkadaşlar; ameliyat sonrası yağ alınan bölgeler mi, yağ enjekte edilen bölgeler mi daha çok ağrıyor?
Bu arada Prof Dr Ahmet Karacalara superdry yöntemi için mail gönderdim, mailim biraz uzun olduğundan hepsine tek tek bu şekilde yanıt veremeyeceğini, ancak tekniğin güvenilir olduğunu, muayenehanesine gitmem gerektiğini yazmış. Fakat duyduğum kadarıyla muayene ücreti çokmuş Ahmet Beyin.. Kesin ameliyat ücreti de çoktur. gerçi iyi bir sonuç ortaya çıkacaksa sorun yok. Ancak sonucu hüsran olabilme ihtimali varsa da üzülürm.
Yine de işlerimden fırsat bulduğum bir h sonu Hasan Fındıkla da Ahmet beyle de görüşmeye gitmeye çalışacağım. sevg

canmm yag alınan yerler agrı yapıo enjekte edılen yerlerde haff sızı oluyorr.benm 2 hafta oldu gayet iyiım suan.

arkadaşlar merhaba. maxins senin söylediğin sitelere baktım. fakat yazılanlar türkçe olmadığı için birşey anlamadım. yaptıkları işlem ne acaba.bacaklar gayet düzgün görünüyordu. bacaklara yapılan işlemi merak ettim. maxins doktora gittinmi? fizik tedavi uzmanına gideceğim diyordun. umarım gitmişsindir. doktor ne diyecek diye merakla senin cevabını bekliyorum... sevgiler...

makins umudumuz sensin doktorla konuşıunmu bizleride bilgilendir lütfen ben ankara istanbul dışındayım o yüzden srabileceğim bir yer yok haber bekliyorum

Herkese merhaba, ayaklarla ilgili nişantaşında bi klinik buldum. Orda çarpık ayak yada diğer ayak problemlerinin tedavileri yapılıyormuş. Linkine bi bakın ayak ölçümleri yapıp ona göre tabanlık veriyorlar. Ben oraya gitmeye karar verdim. Zaten ıstanbuldayım. Ama şu ara iş yoğunluğundan randevu alamıyorum. Ocak 12'den sonra gidebileceğim ancak. Randevu alınca haber vereceğim. Şu linki bir inceleyin....

www ayakveayakbilegi.com

senin yaşadıklarının bende yaşadım hatta diye başlayan çok uç örneklerde verebilirim ama sadece seni anlıyorum diyebilirim ben bu işin hiç çözümü olmadığını düşündüğüm ve hayatın uç noktalarında gezindiğim bir sırada bir ışık yaktı nazım durak haberi sonra ilizarov doktor metin küçükkaya beni vazgeçirmek için en köü ameliyat resimlerini göstermişti korktuğum için değil sırf o doktor güven verdiği ve benim için gereksiz olduğunu söylediği için yapmadım yoksa para kazanmak tek derdi olan başka bir doktor yarın gel yapalım diyebilmişti.dedim ya seni anlıyorum burasının bir paylaşım formu olduğunu sanıyorum sanıyodum guruplaşmaya ve destek verme gibi kampanyalara lüzum olduğun u düşünmüyorum ben işe yaramayacağını düşündüğüm ya da izlenmesini isremediğim bir video bir seçenek ya da gereksiz olduğunu düşündüğüm bir şey varsa ve bunu söyleyeniyeceksem forumun anlamı ne ki...sadece pembe gözlük misali azımla kuş tuttum oldu sizde deneyin mi demeliyim .. bu tepkilere hiç gerek yok hayata her zaman umut dolu ama gerçekçi yaklaştım dün babam öldü ölüm hiçbir babaya yakışmıyor yazmak bile çok garip hele daha dün ölmüşse babamı hastaneye götürdüğümüz de iyileşeceğini düşünüyodum doktorlar rahat nefes alması içiin bir alet bağladıklarında da iyileşeğini düşünüyodum kalbi durdu dediklerinde bile kalp masjı işe yaramalı diyodum babam şimdi bunu yencek ama olmadı haayat çok acımasız bu yüzden bence gerçeklerle uğraşın arkadaşlar ...

benimde amcam vefat etti .zor bee çok zor.herşeyi sorgulamaya başlıyor insan.gerçeklerle yüzleşmek gerekir ama bi yandan ben bide şöyle düşünüyorum hayat çok kısa ve o kadar sürprizlerle dolu ki ne olucağı belli deil en iyisi en güzel şekilde yaşamak.bunun içinde ne gerekiyosa yapmak.
allah sabır versin cnmm.bundan sonrası için babana cennette en güzel yerlerden birini, sanada güzellikler diliyorum.

kızlar birşey sorabilir miyim.benim bacaklarımın görüntüsü şöyle; dizlerim birbirine değiyo yani dizlerm kalın ama dizlerimin hemen altı ince ben bacaklarımı birleştirdiğimde dizlerimin hemen altında boşluk oluyo.eğer tam orası kalın olsa çok güzel görünür ama değil maalesef.ayaklarımı tam birleştrmeynce yani ayaklarımı V şeklinde (ama çok değil parmaklarımı az açınca) tutunca bacaklarım daha düzgün duruyo o boşluk çok daha azalıyo.birde aynen o şekil durup bacaklarımı kendimi sıkarak yakınlaştırıorum o zaman ne boşluk kalıyo nede başka bişe dümdüz oluyo.tam istediğimiz gibi yani.

şimdi benim bacaklarım ne şekil bacak oluyo.?daha düzgn gzkmesi için ne yapabilirim veya yaptırabilirim.yaşımda dediğiniz yaş aralığında yani aslında sporla flan bişiler olabilir sizin dediğinize göre.
bi ara fotolarımı yüklücektim buraya pc çöktü tüm fotolrım gitti şimdide foto makinamı çaldırdım ama bulduğum bikaç fotom var onları yüklüyorum.tam oalarak önden flan yok ama yinede fikir sahibi olabilirsiniz.bakıp yorum yaaprsanız ne yapmam gerektiğiyle ilgili çok sevinirim.

Sevgili Leylamkn, öncelikle başın sağolsun. Allah sabırlar versin.
İnsanoğluna düşen hiçbir ama hiçbir konuda umudunu kaybetmeden elinden geleni yapmak sonrasını Allah'a bırakmak. Tedbir bizden takdir Allah'tan. Allah dilerse bir çare verir. Dilemezse karşımıza başka şeyler çıkarır. Yaşadığımız herşey bir sınav sonuçta (Eğer sen de inanıyorsan.)

Burada bir gruplaşma olduğunu da düşünme. Bu gün senin yorumuna katılmayan yarın başka bir konuda seninle aynı görüşte olabilir ve bana katılmayabilir. Sonuçta buradaki herkes bir çare arıyor. Ortak bi derdimiz var. Biz yine de araştıracağız. Büyük beklentilerimiz yok zaten. Allah kısmet ederse bi çare buluruz. Etmezse de hayırlısı olsun....

Hannatos, tarifine göre senin bacaklarında büyük bi sorun yok. Belki de hiç yok. Çünkü bacakların tamamen yapışması gerekmiyor zaten. Bir an önce foto koyarsan daha doğru yorum yapabiliriz...

Selam arkadaslar,
Uzun zamandir yoktum sitede bayagi bir gelismeler olmus , hepinizi arastirmalarinizdan ve gayretlerinizden dolayi tebrik etmek gerekir. Bence unlulerden de bu ameliyati olan mutlaka vardir, ama tabii kimse cikip ta ben bu ameliyati oldum demez. Arnold Scharzneger de var diye duymustum, hatta poposunda bile varmis. Nazim Durak in hemsirelerine sormustum ama bisey demediler.
Bu arada o implant la ilgili video yu izledim, cok korkunctu. Ozellikle de benim gibi bacaklarinizda silikon varsa daha da cok korkuyorsunuz. O yuzden parasina bakmadan bu iste en iyi doktor kimse ona yaptirmak lazim... Ya da hic yaptirmamak... Hepiniz insallah ameliyatsiz bir sekilde bu dertten kurtulursuz.

Sevgiler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…