Bacak dolgusu yaptıran var mı?

maxins ne çok şey bulmuşsun. emeğine sağlık.şu bant olayı forumun en başlarında bazı arkadaşlar yazmıştı kemerle sıkma diye ona benzer bişey.bu japonlarda çok eğri bacaklı var herhalde ne çok şey üretmişler.kızmayın ama ben kemik yapısının o kadar basit yöntemlerle düzeltilebileceğine inanmıyorum. gelişme çağındaki birisi için belki böyle bişey mümkün olabilir fakat gelişimini tamamlamış birine faydası olmaz gibime geliyor. ayrıca biz diğer alete bile ulaşamadık. bunları nasıl temin edicez ki???

Angelim,bilgilerin için tşk ederim,inşallah herşey istediğin gibi olur.Haftaya randevu aldım,bakalım ne olacak...Sen de beni kendinden haberdar et olur mu?

maxins dahisin bence sen:) rasgele oraya buraya basarak leg band satan yerlerden birine mail atabildim, ingilizce biliyorlarsa geri dönerler diyorum..

merhba kızlar,
bende bir süredir bu band olayını araştırıyorum ben fiyat almıştım daha önesinde 30 usd 'aTurkiye ye gönderiyorlar.
bilginize

merhba kızlar,
bende bir süredir bu band olayını araştırıyorum ben fiyat almıştım daha önesinde 30 usd 'aTurkiye ye gönderiyorlar.
bilginize
ucuz bee:) sen nereyle irtibata geçmiştin canım rica etsem link yazabilir misin kafama yatarsa alayım ben..

kızlar mrblar bi süre yine uzak kaldım modemde sorun vardı neler buldunuz yine harikasınız amelıyat olan arkadaslara cok cok geçmiş olsun umarım herşey gönlünüzce olur

ve leydi son ameleıyat olan benm sarnm:) cok tesekkr ederim umarım istedığim sonucu elde ederim suan cok cok kalın gelıo bana bacaklrım.

ark meraba uzun zaman girmedim yeni şeyler bulmuşsunuz hemde tam benlik ben dışa basıyorum o yüzdende çok merak ettim ama verilen linklere giremedim buraya zor girdim bilgisayar yavaşta çokta merak ettim resim gönderen yokmu nooolur

sarpo bana nasl eklıcegımı anlatabilırmsın eger biliyorsan yukarda grafık ekle var ordan olması lazm aama yok olmadı

gelişmiş cevap a gir önce
orda eklenti ekle bölümü var..bilgisayarından fotonun bulunduğu bölüme gözat ve ekle..çok kolay

angel cnm kalın gelmesi normal çünkü şişlik ve ödem de oluyo bacakta zamanla iniyor biliyosundur ve indigi zaman keşke ilk hali gibi kalsa dio insan ben bursadan geldigimde odun gibi geliyordu bana ama aradan 3 4 ay geçince keşke öle kalsaydı dedim açıkçası:)))) hem eriyor hem şişlikleri iniyor umarım senin hep böle kalır tek temennim bu sen nerde ve kime yaptırmıştın acaba

leydi ben ankarada dr ferruh bngule yaptrdm.kendısı bunda kesın bı sonc yoktur dedi brnde yuzde kırkı kalıcı olr kmnde yuzde seksenı kişiden kişiye degsyor dedi.eger 2.si gerkrse daa sonra yaptrcam ama cok kalın durmasını sevmıyorum ben.takp ettgm kadryla sen bu operasyonu 3 defa oldun hfzı beye ve bulent beye yeterlı gelmedımı peki

tşk ederim,Angelim.Umarım herşey istediğin gibi olur.Senin durumuna göre operasyon yaptıracağım için gelişmeler benim için önemli.Beni habersiz bırakma.İyileşince mini etekli,topuklu ayakkabılı fotoğrafını da bekliyoruz tamam mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…