Bacak dolgusu yaptıran var mı?

ilk haline göre tabiki şuan iyi ama acıklık kapandımı ve yaglar cok kalıcı oldumu diye sorarsan tabiki hayır ilk operasyonda hıfzı bey belden yag aldı yaptı kalan yagı sakladı aradan 3 ay geçince kalan yagı da enjekte etti ama donan yagın pek kalıcılıgı olmuyormus dogruda sanırım sonra mayıs ayında bülent beye gittim o yaptı göbekten ve belden yag aldı oda yine, ilk hali cok cok güzeldi ve iyiydi ama zamanla yag eridi ve bazı noktolarda eşisizlik olustu şuan geçti tabi birazda zayıfladım onunda etkisi olabilir doktor öle demişti çünkü kilo alınca yag kitleleri genişler zayıflayınca küçülür demişti ne kadar dogru bilemicem ama yinede şuan için iyi sayılır umarım istedigin gibi kalır cnm

merhaba forumu uzun süredir takip ediyorum .ben diz içlerinden yağ aldırmıştım ve şu anki kiloma göre 15 kilo daha zayıflamıştım sırf bacaklarımdan yağ alınınca iyi görünsün diye ilk günlerde inanılmaz gelmişti ama kilolarımı geri aldım çünkü zamanla iyi görünmemeye başladı gözüme tam bir bunalım neyse dolgunun pek işe yarayacağını sanmıyorum en azından bende implant yaptıran varmı çok korkuyorum ama tek şansım o sanırım ...
leydi resimlerini göndermen mümkünmü eklediysen bulamadım forum içinde ...dolgu yaptıranların ilk hallerinin resimleri olmadığı için farkı anlamak biraz zor ama şu anki halleri süper allah daimi etsin darısı yaptıramayanları başına..birde şu scarlett videosu açılmıyo ekleyebilirseniz sevinirim ...paylaşım yapan herkese çok teşekkür ederim inanılmaz ışık oluyosunuz yolumuza...

hoşgeldin angelim ve çok geçmiş olsun..inş. herşey dilediğin gibi olur. dualarım seninle. ben hala yerimde sayıyorum. çünkü kalıcı çözüm arıorum canım.. ne olacak bilmiorum. çok kafamı takıorum yaaa

leydi senn bacaklrını suan cok cok merak edıyorum.ki hatta bana gormedgm halde son durumu cok iyi gibi gelıyor=) tabı senn ne kadar tatmin oldugun daha önemlı.ben sol bacagımı cok begndm sısde indı ama sagda ztn kemık egrılıgı vardı onu cok begegnmedım bunada sükür tabi.bir de dolgu yerlerı cok sert ne yapmm gerkıyorkı bunun için doktor haff haff kremle masaj yapmmı istedı carsamba gununden sonra.birde sana ne kadr yag alnıp enjekte edılmstı bndn 300cc yag ckms.sabrla beklıcem doktor bı ay sonra bsyler bellı olr dedi.şişlerım indı sankı sag hala şiş o daha kalın.eger cok erime olmazsa yasadımmm:))

lolabunny ve ruyam teskkr edrım.dua edın aklınıza geldıkce erımemesı için:) ruyam gorustugun bir doktor oldumu yanı ne önerdıler sana.bana silkn vs konlmaycagı bellıydı ztn her doktor öle demstı.sonnda blıosn yag enjeksıyonuna karr verdm.ben senn fotonu görmek istıyorum.

ve sarpo emin ol gelişmelerden haberin olcak merak etme=) anlattgım gbı sol bacgmı cok begndm ama sag:/ bakalım bi ay sonra kontrolm var o zmn doktordan eskı halınn fotolarınıda alr koyarım karslastrırız brlıkte.ankarada yasıosun dimi ben sureklı ankrada diilm sehrdısnda okulum.gerekrse ankarda oldgm zamn için bulusur bacaklrımı gösterıım karr verrsn.

ve sarpo emin ol gelişmelerden haberin olcak merak etme=) anlattgım gbı sol bacgmı cok begndm ama sag:/ bakalım bi ay sonra kontrolm var o zmn doktordan eskı halınn fotolarınıda alr koyarım karslastrırız brlıkte.ankarada yasıosun dimi ben sureklı ankrada diilm sehrdısnda okulum.gerekrse ankarda oldgm zamn için bulusur bacaklrımı gösterıım karr verrsn.

bacaklarını güle güle kullan hayatım. ankarada olduğun zamanlarda benim de haberim olursa eğer, buluşmaya gelmek isterim. bacaklarını ben de çok merak ediyorum canım. ankarada değilim ama gelebilecek mesafedeyim.a.s.

tesekkr ederim spicy tabiki ankarada oldugum bir zamn hep birlıkte bulusaılrız dedgım gibi biraz zamn gecsn baklım ne durumda olcak..

cnm benim resimler evde kaldı ilk hali ve sonrası cekındıgım resimler telimde kileride silmiştim forumda vardı ama onlarıda sildim sonrasında ilk haline ait hiç resim yok şuankı halini çekip koyabilirim ama şuan için ekleyemem belki daha sonra olurmu mutlaka koyarım ama şuan içinde bulundugum durumdan dolayı açıkcası cekınıyorum biraz ilk haline ait resimleri belkı doktorumdan alabilirim mutlaka onlarda kopyaları duruyordur isteyebilirim sanırım alırsam da koyarım bursada çekilen resimleride almamıstım belkı onlarıda maıl yoluyla isteyebilirim

nasıl ne zamn uygun olursa o zamn koyarsn:) dediğim giibi ben guzel oldugunu hssediyorum.bkac gun sonra okuluma dönucem ve orda evmde net yok cok sk giremicem ama aklım hep burda olcak.

cnm ben toplamda bu iş için 15000 tl harcadım ilk hıfzı velidedeogluna yaptırdım ozaman 1200 hastahaneye 7500 kadarda doktora ödedim sonra 1500tlde seansa ödedim sonra memnun kalamayınca 4000 e de bursada bülent cihantimura yaptırdım nasıl yaptırdıgım malüm vucudun bellı bir yerınden yag alınıp eksık bölgeye enjekte edildi

cnm benim resimler evde kaldı ilk hali ve sonrası cekındıgım resimler telimde kileride silmiştim forumda vardı ama onlarıda sildim sonrasında ilk haline ait hiç resim yok şuankı halini çekip koyabilirim ama şuan için ekleyemem belki daha sonra olurmu mutlaka koyarım ama şuan içinde bulundugum durumdan dolayı açıkcası cekınıyorum biraz ilk haline ait resimleri belkı doktorumdan alabilirim mutlaka onlarda kopyaları duruyordur isteyebilirim sanırım alırsam da koyarım bursada çekilen resimleride almamıstım belkı onlarıda maıl yoluyla isteyebilirim

bu yazı banaydı sanırım teşekkür ederim haklısın insan ilk haini hatırlamak bile istemiyor ama şu bülent bey i o kadar övmüşsünüz ki neler yaptığını merak çok merak ettim .bu arada doktorlara harcanmış 15000 tl var tabi bende aynı yolda ilerliyorum muayeneler ayrı para ameliyatlar ayrı keşke olsada harcasak ama kısıtlı olunca kılı kırk yarıyorum mecburen...scarletlaw videosunu izledim arkadaşlar bu yola baş koymuş olanlar izlemesin ..kalbi olanlar da...başıma ağrılar girdi olamaz böyle bir manzara...allah hepimizi o hallere düşmekten korusun..ama ben yinede slikondan başka çare göremiyorum kendim için hala yaptıran biri varmı yanıt alamadım....

leydı dün benim bacaklrımda bı sorun oldu önce cok kasınmaya basladı sonra dayanamadım ve corabı ckrdm kı 2 gnde ckrıp yıkayp gıyordum dun gece bı cakrdm bacaklrım krmzı kırmzı kasınıo alerji olms gbı acaba coraptanmıkı sende böle bi sorun olmsmydu cunku bu corap cok sıkıyor ve cok sıcak tutuyor ama mecbur gycem:/

doktoru aradım asıstanyla konstum iilesme oldugu içn kasınıyor olabilir dedi yınede gel bı görim dedi stres oldumm=(

X