Leydi hoşgeldin aramıza.. her son yeni bir başlangıçtır derler. önemli olan değişime hazır olabilmek, olaylar karşısında güçlü durabilmektir bence. tabi ki yaşayan bilir, akıl vermek bana düşmez ama bir kızım var diyosun. onun için ayakların yere sağlam basmalı, kızının karşısında güçlü bir anne modeli olmalısın.
ınsan bazen bazı şeyleri göremiyor ya da kendince haklı sebeplerden dolayı görmezden geliyor. Anladığım kadarıyla sen de kızın için gözyummuşsun yapılanlara. Allah daha beterinden korusun. ıçinde ne yaralar açılmıştır kim bilir... Kendine yapacağın en kötü şey kendini suçlamak olur ki bunu yapmadığını sanıyorum. En büyük acılar bile geçiyor. geçmese de şiddeti azalıyor. ınan bana senin de acıların hafifleyecek. sana kızınla yeni hayatınızda mutluluklar diliyorum. Allah huzurunuzu bozmasın. umarım maddi gücün yerindedir. yanlış anlama sadece zor günlerin içine bir de geçim sıkıntısı girmez inşallah demek istiyorum. çok konuştum galiba kusura bakma... sadece çok etkilendim. hepimizin başına gelebilecek birşey bu. Benimki başka dememeli. Kimseye kendinden daha fazla değer verilmemeli bence. neyse uzattım iyice tekrar hoşşgeldin ve tekrar yeni başlangıcın mutluluklar getirsin inşallah...