Bacak dolgusu yaptıran var mı?

evet operasyon geçirdikten sonra hala mutlu ve memnun birilerini burda görmek bizi sevindirdi . teşekkürler arkadaşlar en azından bizim gibi gelecekte yaptırmayı düşünenler içinde azda olsa bir umut oluyor tekrardan. papatyatarlası memnun olmana çok sevindim burda yapılan operasyonların içinde en başarılı olan senindi zaten (benim şahsi fikrim )ve böyle kalması çok güzel allah birgün bizede nasip eder inşallah

papatyatarlası ameliyatı hangi doktor yapmıştı memnun kalmana sevindim ne mutlu inşallah allah bizlerede böyle sonuç nasip eder

ben bu forumu okuduktan sonra baya düşünmeye başladım bu ameliyatı..eşime bile söyledim..o bacaklarımın çarpık olduğunun bile farkında değildi şimdiye kadar..ama karşı falan çıkmadı mutlu olcaksan yap dedi..bi de biraz inceledik..bazı bacaklarınn çarpıklık nedeni diz içindeki fazla yağda olabiliyor..benim iç kısımda çok fazlalık var mesela zayıf olmama rağmen..sadece ordaki fazlalık yağı aldırırarak belki güzel bir sonuç elde edilebilir mi acaba...ben yurtdışındayım burda estetik ameliyat fiyatları baya düşük bende bikaç doktordan fiyat istedim ve 1500 civarı bişey istediler...ne yazık ki aradıklarım yağ transferi falan yapmıyor sadece silikon takıyorlar burda onunda fiyatı 4500 civarı am silikona çok karşıyım hele bacakta...neyse benim durumumda böle

papatya tarlası ameliyat sonrası herşeyin gönlünce olmasına çok sevindim. sen ameliyat olalı uzun zaman oldu bundan sonra da çok bişeyin değişeceğini düşünmüyorum. ne mutlu senin adına :)

papatyatarlası...burayı bırakmadığın için biz teşekkür ederiz... leydi..angel..jezabel..zoey..septembergirl..nurhann...charms...sindrellab...Elifnur...segmen..ve sebebim-ask...onlarda gelip bizi mutlu etseydiler keşke...nerdesiniz kızlar...??? neolur bi ses verin lütfen...
.

Merhabalar. Uzun zamandır forumu yazılarınızı takip ediyorum, ancak ilk defa birşeyler yazmak içimden geldi. Ben de ne yazık ki çocukluğumdan beri bu dertle başa çıkmaya çalışıyorum. Ama artık yoruldum galiba. Tabii insanın çevresi, yaşamı değiştikçe bu durum daha da zorluk çıkarmaya başlıyo. Çocukluğumda, okul hayatımda bu problemin farkında olmakla birlikte, çok da önemsemiyodum. Ama çalışma hatyatına başlayınca, özellikle çevremdeki çalışma arkadaşlarımın giydiklerini görünce çok ağırlaşmaya başladı artık bu kusur. Önceden en azından değişik pantolonlarla filan geçiştiriyodum; ama artık iyi giyinmem gerektiğini biliyorum. Çok da isteğim yok; sadece diz altı etek giyinebileck kıvama gelebimek bile yetrli benim için. En azından etek iş hayatında insanı daha da ciddi gösteriyo. Ama ameliyat da çok korkutucu geliyo. Aslında korkutucu derken canımdan korkmayı kastetmiyorum. Ameliyat olursam kimseye hbr veremem. Zaten hbr verirsem herkes karşı çıkar. "Senin gibi aklı başında kıza yakışıyo mu" diyolar, şakayla karşık bıktım bu bacaklarımdan derken bile. Aslında üst kısımda problem yok, hatta güzel. Ama alt kısım iç bölümlerdeki boşluk çok çirkin bi görüntü ve bunu hep sakladığımdan kimse bilmiyo bu kusuru. O yüzde ameliyat olursam yalnız olmak zorundayım.
Papatya tarlası ve bu ameliyatı olan diğer arkadaşlar; bu ameliyat için yanınızda mutlaka bir refakatçı olması gerekiyor mu? Bir gece hastanede kalmak şart mı? Nazım Durakın yazılarında hastanede kalmaya gerek yok denmekte. Hasan Fındık kalmayı şart koşuyo galiba. Bir de ben biraz temizlik hastasıyım. Heftada 2 kez olmak kaydıyla Yaklaşık 2 saat kadar banyoda kalırım, sıcak suda kese yaparım. Diğer günler de mutlaka yarım saatlik duşlar alıyorum. Bana yağ enjeksiyonu yapılırsa hemen erir bu yüzden gibi geliyo. Silikon zararlı olabilir mi? Bir de önceki sayflarda 5.000-6.000 lerden sözediliyo. Daha ucuza yaptıran kimse yok mu? Saygılarımla

merhabalar,
aynı dertten muzdarip olan birisi olarak ben de bu forumu uzun süredir takip ediyorum.. aslılı ne kadar doğru söylüyorsun, iş hayatı gerçekten çok zor.. arkadaşların değişik değişik ve çok şık giyinirken hep pantolon giymek.. topuklu ayakkabı daha belirgin hale getirdiği için onu bile giyememek.. neyse bunlar hepimizin bildiği ve hissettiği şeyler.. ben sorunumun dolgu ameliyatları ile değil de ortopedik olarak çözüleceğine inanıyorum açıkçası.. hatta bunun için bir ortopedi ve travmatoloji uzmanıyla görüştüm.. sırf onunla görüşebilmek için bir günlüğüne istanbula gittim ve bacaklarımda pek bir eğrilik göremediğini söyledi, ama sonuçta onlar biliyorum ki çok ağır vakalarla ilgileniyorlar, sanırım bu yüzden basit kaldı benim problemim.. Ancak muayene ederken bir bacağımın diğerine göre daha az kıvrıldığını farketti, bir film istedi, ama ben o gün dönmek zorunda olduğum için filmi çektiremedim. ıstanbul otobüsle çok uzak bana, uçaktan da acaip korkuyorum, küçük bir oğlum var, bırakıp gitmem de çok zor...ama ne yapıp edip gidip film çektirmek ve ne yapılabilir bunu öğrenmek istiyorum.. sonuçta doktor kesinlikle olmaz demedi.. aranızda hiç ortopedi uzmanıyla görüşen oldu mu acaba?

Selam Arkadaslar,

Su doktor, adini vermeyeyim, tartismalarindan sonra sinir oldum, girmedim siteye uzun bir sure, bugun de oylesine bi gireyim bakayim dedim.

Arkadaslar ben silikon taktirmistim. memnunum. Eski bacaklarim igrencti , allahin yarattigina da boyle denmez ama beni super kompleksli bir insan yapmaya yetmisti.

Sikayetlerim var tabiii, mesela sag bacagimda hala ara ara yanma yada igne batmasi gibi sizi oluyor. 1 yil iyilesme suresi diyor doktor. Neyse goruceeez... Ikincisi de silikonda o tam diz icindeki bosluk yag enjeksiyonundaki gibi dolmuyor. Dolayisiyle sutun gibi olmuyor bacaklar. Belki oraya dolgu maddesi enjekte ettiririm... Ama orasi da doldugu zaman acaba cok mu boru gibi ve kaba durur bilemiyorum tabiii...

Ama artik cok daha mutluyum, surekli dar pantolon giyiyorum, yazin sort ve etek, esimin yaninda soyunup giyinirken saklanmiyorum. Allah hepinizi kurtarsin kizlar, hayatimda yaptirdigim en iyi sey valla...Benim artik foruma girmek icin fazla bir nedenim kalmadi, sorusu olan bana ozelden mesaj atsin. Fotograflar forumda var. Admin ustune tiklarsaniz bulursunuz fotolari.

Bye

Sevgili Jezabel...geldiğin için teşekkürler. Artık forma girmek için bi nedenim yok diyorsun ama..bizden iyi neden mi var canım :)) senin gibi bir kişiliğin gelip derdimizi dinlemesi bile güzel..bize moral oluyorsun.. iyice terkedildik..derdimizle başbaşa kaldık ve buranın sessiz oluşu acaip kötü.
Sağolsun Papatyatarlası gelmeseydi hepten yerlerdeydik.
Canım senin bacakların mükemmel görünüyor..nebileyim belki öncedendemi biçimliydi acaba...yamuk olabilir yada alt bacak içi boştu da ondan yamukmuş gibi görünüyordu diyorum...protez orayı doldurunca muhteşem biçimli gerçekten....hiç yağ enjekte edilmediği halde,bileklerin de çok düzgün.
Arasıra sızı falan oluyor diyorsun ama, estetik dışındaki ameliyatlarda da o sızılar ancak 7 yılda sonlandığını duymuştum.Bunlarda,bu mutluluğa değer canım.
ıAllah nazarlardan korusun...sağlıkla kal.(ama burayada arasıra bir ses ver lütfen.)

slm arkadaşlar bende jazabel gibi protez taktırdım geçen temmuz ayında kimseninhaberi olmadı ailemin bile zor yürüyüşümün sebebi belimden gelen rahatsızlık olduğunu herkeze inandırdım ben çok geç iyileştim tam yürümem birbuçuk ayı buldu şimdi nasılsın diye sorucaksanız iyiyim pek bi sorun yok yanlız takılan protez yeterli gelmedi önden duruş iyi ama arkadan düz bir görünüm vede yandan ince bir görünüm buda beni rahatsız ediyo dolması gereken yerler vardı bende 1 sene geçtikten sonra yağ aldırarak doldurdum doktorum ilkseferde yeterli olmaz demişti ikincisini bayramdan sonra yapalım diye konuşmuştuk benim umudum pek kalmadı yine erir diye düşünüyom çünkü benim 10 gün içinde erimişti neyapmalıyım bilmiyorum şu sıralar yaptırmam gerek ama kararsızım izmir de oturuyorumhasan fındık iyi bir doktor gibi diye düşünüyorm bilmiyorum yoksa arkadaşlar toplanıp beraber aynı doktoramı ameliyat olsak belki ücretide indiririz ne dersiniz düşünen arkadaşlar anlaşalım lütfen hep beraber

Daha önceki resimlerine baktım da bacakların inanılmaz güzel görünüyor. Ameliyattan önceki resimlerin var mı? Ameliyattan sonra işe devam edebildin mi? Adına çok sevindim hatta o kadar güzel olmuş ki kıskandım bacaklarını :)

Ameliyattan tam 1 hafta sonra ise dondum, sonrasinda bir hafta da merdiven cikmakta zorlandim ama cok sikinti cekmedim. Hatta ameliyattan cikip durumcuye gittim, karnim cok acikmisti :) Tek sikintim odemlerim cok gec inmesi oldu, doktorum da bunu sigara icmeme ve de yeteri kadar dinlenmememe bagladi. Ama kucuk bir kizim oldugu icin benim icin butun gun yatip bacaklarimi yukari dikmem zaten mumkun degildi....

Ameliyat oncesi maalesef hic remim yok, doktor gonderecekti fakat gondermedi. Bildiginiz skodaydi iste :)

Selamlar.. Ben de uzun zamandır bir şey yazamadım. Silikon ameliyatı olmayı düşünenlere daha önceki günlerde, ameliyatı ve süreci anlatmıştım. Şu andaki durumuma gelince..Ameliyatımın üzerinden bir buçuk ay geçti. Hiç bir sıkıntım kalmadı artık. Normal hayatıma devam ediyorum. Bu işlemi düşünenler için şunu söyleyebilirim - en azından benim yaşadığım bu yöndeydi - hastanede kalmak her zaman gerekmiyor, ben oldukça geç bir saatte ameliyat olduğum için kalmam daha uygun olacaktı.. Ama yalnız başınıza yürümeniz oldukça zor, bu yüzden yanınızda bir refakatçi olmasında bana göre fayda var... Ayrıca, daha önce söylediğim gibi, kimseye bu operasyonu ol ya da olma diyemem, kişinin tamamen kendi kararı ve doktoruna güvenmesiyle ilgili.. Banyo olayına gelince, açıkçası bir süre banyo yapamıyorsunuz. Ben sanırım bir hafta kadar yapamamıştım.. ışe başlama süreci de bende 10 gün sürdü, yani 10.gün işbaşı yaptım... Şimdilik aklıma gelenler bunlar, sorularınız olursa yanıtlayabilirim.

aslılı operasyondan sonra hastanede kalmak gerekmiyor. ben de kalmadım, sabah gittim akşam çıktım hastaneden. ilk etapta yürümek biraz zor oluyor, yavaş yavaş hareket ediliyor mecburen. en zoru sanırım oturup kalkmak hatta yatmak. gerçekten sancılı olabiliyor ama 1 haftayı atlatınca çok rahatlıyor insan. hele ortaya çıkan sonuçtan memnun kalınmışsa buna değer bence.

arkadaslar macrolane dolgu yaptıran var mı bacagına?
gögse de uygulanabiliyormus
resimleri ekliyim
kardesim bacagı ınce oldugu ıcın yaptırıcak ,sanırım lokal bır anestezi ile yapılıyor
ya da belki bir krem ya da ıgneyle uyusturuyor olabılır
oyle 7000 dolar 7000 ytl gıbı lafları duyunca sok oldum
bızım dr ıyı ınsaflıymıs
bence protez ve yag ısıne gırmeyın derım
bı kere kesı ızı oluyor
para bırıktırdık kardesım kalktı o parayı kredı kartına yatırdı
sımdı yıne beklıycez bakalım ben de yaptırırım belkı
benımkı acıl degıl de kg verdım ya ıyı durmuyor ınca bıraz

herkese slmlar sonunda döndüm aranıza hepinizi okadar özledimki arkadaşlar sizlere yeniden kavuşmak çok güzel artık döndüm burdayım forum okadar güzel ilerlemiş ki şaşırmadım dogrusu ama tabi sayfaları henüz okuyamadım çok merak ediyordum sizleri sonunda aranıza dönebildim herkese slmlar tekrar

leydi canım seni tekrar burda görmek çoooook güzel kötü bi sabahtı benim için seni burda görmek tüm sıkıntımı aldı HOŞGELDıN a.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…