Bacak dolgusu yaptıran var mı?

leydi ve jazabelin yazilarini tekrar gormek beni mutlu ettikaydirigubbakcemile2
bi angel kaldi..
evet leydi bacaginin durumundan bahset bize.nasil memnun musun?

askos abla teşk ederim buketcim sanada sizleride hala burda görmek cok ama cok güzel bacak larımın son durumu iyi cnm ama yaglar baya eridi tabi ilk haline göre iyiler ama biliyomusun bacaktan daha önemlı dertlerim var ve şu 5 ay süresince öyle çok şeyler tecrübeler edindimki bana bacaklarımı unutturdu ve şunu ögrendimki hayatta herşey boş allahın bize verdigi saglık ve onu korumak okadar önemliki şu ankı halime şükrediyorum açıkçası artık bacaklarım umrumda bile degil saglıgım yerimde ya ayaktayım ya şükürler olsun allahıma kızımda yanımda ya ben daha başka bişey istemiyorum biraz duygusalım bu sıralar sanırım :)

leydi seni o kadar iyi anlıyorumki bende aynı tecrübeleri yaşadım sonsuza dek süren hiç bi acı yok benim tek pişmanlıgım keşke çok daha erken alsaydım bu kararı oldu. umarım sende kendin için en doğru kararı vermiştirsin.biz hep burdayız hepte yanında

aynı pişmalıgı bende kendim için duyuyorum şuan abla bende aynen keşke daha önce yada en başında verseydim bu kararı diyorum ama kader işte yaşamamız gerekenler varmış ve yaşamışız tek duam kızımın yanında olması ve bundan sonra hayırlısının olması başka dilegim yok çok zor allah kimseye yaşatmasın heleki birde cocuk varsa zaten kendini degil cocugunu düşünüyosun böyle bir durumda onu dünyaya getirdim ona acı yaşatmaya hakkım yok annelik bambaşka bişey mutlaka bütün anneler aynı duyguları yaşıyodur buna eminim ama annelik duygularım okadar yogunkı bitek kızım için üzülüyorum 5 sene kızım için mücadele ettim sabrettim ama onurum ve gururumuda göz ardı edemedim allah başka dertler vermesin acı vermesin kimseye

arkadaşlar bakmaya çalıştım resimlere,çok güzel olmuş gerçekten bacaklarınız,inşallah erimezler.benim de problemim var ama cesaretim yok..kendim de zayıfım zaten,kilo alamıyorum,alsam belki düzelir ama yok yani eminim bütün vücudum şişse en son bacaklarıma iner kilo.ama operasyona falan da cesaretim yok. bi resim koymuştum foruma bulabilirsem onu eklerim birazdan.

esra mrb bence hiç bi sıkıntı yok bacaklarında resmi gören arkadaşlarda emınım aynı benim gibi düşünecektir bence cok güzel bacakların var hemde düzgün zayıfda degiller ayrıca bence çok güzel

lola ve leydi...canlarım çok sağolun güzel düşünceleriniz için,fotoğrafta biraz daha kalın duruyor,bir de bilmem farkettiniz mi ama parlak çoraplar daha kalın gösteriyor bacakları,benim çorabım da öyleydi.
yine de çoook teşekkür ederim:1hug:

leydi hoş geldin.umarım en kızsa zamanda sorunlarını çözersin.esracım seninde bacakların arkadaşların dediği gibi güzel gözüküyor..

marienna cnm 9cu ayda forma koydugun resmi gördüm şimdi senınkı implantmı acaba tamamen sayfaları takip etmedim bana implant gibi geldi dogrumu acaba ama tek kelimeyle süperler cok güzel duruyor bol mini etekli günler cnm darısı tüm arkadaşlarımızın başına ben artık bacak konusuyla ilgilenmiyorum açıkçası artık benim için düzgün olsalarda olur olmasalarda olur bacak konusunu artık beynimde bitirmiş durumdayım okadar heveslerle neler yaptım nasıl ugraştım didindim ama gördümki herşey boşmuş bomboşmuş ben eşimle tatile gitmenin hayallerini rahat rahat bikinimi giyip eşimin yanında sıkılmadan özgürce dolaşabilmenin hayalini kurarken yalanlar ve ihanet üzerine kurulmuş olan evliligimden oldum ha pişmanmıyım asla degilim en başında vermem gereken kararı 5 sene sonrası verdim tek derdim bacak konusunu eksik görmekti kendimde başka eksigim yoktu allahıma şükürler olsunkı kendimi seviyorum kendimle barışıgımda ama bu bacak olayını bitek eşim için istiyordum onada gerek kalmadı artık amannn bunları niye anlatıyorum bilmıyorum kusuruma bakmayın doldum sanırım biraz aslında okadar cokkı anlatmak istedigim yinede insan içine gömüyor allahım hepimizin hakkında hayırlısını versin inşlh en önemliside nedir aslında biliyomusunuz önce saglık sonrada sizi gerçekten seven size degerveren sizi oldugunuz gibi kabul eden bir insan varsa boşverin bacagı felan gerçekten boş

leydi öncelikle hoşgeldin aramıza. sıkıntılı bi dönemdesin allah feraha kavustursun. dediğin çok doğru hayatta öyle sıkıntılar öyle sorunlar oluyor ki insan böyle bacağını burnunu göğsünü vs. düşünmek istemiyor. gerçekten en önemlisi bizi olduğumuz gibi kabul edecek biri elbette ki ama mesela ben bunu kendim için istiyorum yıllardır etek giymiyorum bu içimde bi uhde gibi kaldı. birazda biz büyütüyoruz bu meseleyi. bacağı zayıf eğri olupta etek giyen bir sürü insan görüyorum asıl sorun kendimizle barışık olmamamız sanırım. yine de hep şükrediyorum sağlıklı olduğum için allah daha büyük dertler vermesin hiç kimseye. sende inşallah en kısa zamanda bu zor günleri atlatırsın.

umutcum iyi dileklerin için cok tşk ediyorum sadece ben degil kimler sıkıntı yaşıyosa allah herkesi feraha kavuştursun inşlh öyle ihtiyacım varkı artık huzura inşlh allahın izniyle kavuşucam az daha sabır tabi, tabiki insan kendisi için istiyo ama ne biliyim belkide yaşadıklarımdan dolayı hevesim gitti bilemiyorum ama tabiki siz hayallerinizi gerçekleştirin bunun için sizlere dua ediyorum dedigin gerçekten dogru bende dışarı cıktıgımda neler görüyorum yakışanda giyiyo yakışmayanda bencede biz abartıyoruz biraz öyle bacaklar gördümki bizlerinki yanlarında sütün kalır yani ama yargılayamayız demekki kendilerine yakıştırıyorlar biz hernekadar yakıştıramasakta ben genelde şu açıdan bakıyorum biz nasıl yakışmadıgı halde giyip de dolaşaları gördügümüz zaman bakıyoruz ve aaa yakışmamış diyosak kendimize güvenerek giysekte aynısı bizim içinde denecektir şahsen ben bu yüzden giymeye cesaret edemiyorum kendimize tabiki güvenmeliyiz başkalarının ne düşünecegi ne diyecegi umrumuzda olmamalı ama bide görsellik var işte

leydi...canım hoşgeldin...vallahi seni çok ama çook merak ettim..şükürler olsun ki iyisin..
Hayatta insanın başına,bana asla olmaz denilen olaylar gelebiliyor..kolay olmadığını çok iyi biliyorum ama,atlatmış olmana bi okadar da sevindim.
Her şer de bir hayır vardır...fazla düşünme...gününü yaşamaya bak canım...
.

tşkler ablacım bende sizleri hala burda görmekten cok mutluyum iyiki varsınız çok şükür ki iyiyim ve hepde böyle olucam allahın izniyle insanız ve başımıza neler gelecek bilemiyoruz hayırlısı buymus demekki hakkımda herzaman böle düşündüm ve düşünücem allahıma okadar güveniyor ve sıgınıyorumki o her şerde bi hayır vardır sözüne de okadar inanıyorumkı çünkü bu olayla gözüm açıldı yıllarca uyutulmuştum ama çok şükür artık herşeyi bütün çıplaklıgıyla görebiliyorum belkide güzel allahım daha fazla öyle acı çekmemi istemedi ve benim için hayırlı olanı bu olarak gördü yinede şükrediyorum halime etmeyede devam edicem

leydicim ben de senin gibi düşünüyorum, yaşadıklarına ben de çok üzüldüm. aynı senin gibi düşünüyorum bu konuda, biz ne yaparsak yapalım bunun sonu yok, önemli olan bizi seven olduğumuz gibi kabul edecek bi insanla beraber olmak.. kendine dikkat et canın

haklısın leydi insanın kendine güveni ama birde görsellik olunca yapamıyoruz. şahsen bende nasıl dışardakiler için aaa bu bacaklarla etek giymiş diyorsam benim için de diyeceklerini bilmek bana yetiyor ve ben etek giyemiyorum daha doğrusu kısa hiç bir şey giymiyorum şort kapri vs.

umudunuzu hiçbir zaman yitirmeyin tabi hiçbirimiz yitirmeyelim konu sadece bacak degil her konuda bir umudumuz olmalı ya kızlar inanın 5 ayda öyle degiştim öyle düşüncelerimde farklılıklar oldukı hayata bambaşka bir gözle bakıyorum cesaretliydim her konuda ama şimdi dahada cesaretli oldum en önemliside tecrübeler ve bu tecrübeler sayesinde de umudun hiç bitmemesini ögrendim bitti dedigim yerden şimdi tekrar başlıyorum hayata eger bir umudumuz olmalıki onu gerçekleştirmeye çalışalım umarım sende ve diger arkadaşlarımda biran önce gerçekleştirirsiniz umutlarınızı nikinde oldugu gibi cnm umutcum:)

X