Bacak dolgusu yaptıran var mı?

hehe bencede :hulya:
ben uzun bi sure yaptiramicam sanirim.kizim cok kucuk cunku
hem yag enjeksiyonu yaptiranlarin cogu memnun deil.bi papatyatarlasi memnundu sanirim.implantta jazabel memnunmus hala.sende ki gelismeler nasil?

sellam kıızzlarrr
şu an ykleyemem bu pcde fotolrım yok yarın diğer pcden bikaç fotomu ekliiceem de.
sizden ricam fotolrıma bakıp ne yapmam gerektiğini bana sölemeniz hangi yntemle bacaklarmı daha dzgn hale getreblirim diye fkr sunmanız.bacaklarıım hakknda çevrmdekii çounlk olumlu knuşsada önemli olan bnm fkrlerm ve ben neden daha gzel olmasıki diorum .yaanii beğenmiiorrummm.neysee yrn grşmek üzeree.
umarım herkes istediği bacaklara kavuşuurr

ameliyat olanların fotoğraflarına bakıcam diye başım döndü gerçekten çok zaman alıyor..bir konu açmayı düşünüyorum bununla ilgili bacak dolgusu ameliyatı ya da silikon taktıranlar varsa önceki sonraki fotolarını ekler böyle forumu resimlere bakmak için ziyaret edenler bu kadar işkence çekmemiş olur ne dersiniz..eskiler bize bu iyiliği yapar mı?..en azından daha önceden ekledikleri fotoların linkleri yapıştırıp bizi arama derdinden kurtarmış olurlar!!

ayseteyzecik,
Bu forumda bazı sayfalar silinmişti editör tarafından, takip edebildiğim kadarıyla....
Orda bir sürtüşme vardı. O günden sonra artık, sürekli yazılarını okuduğum arkadaşları burada göremez oldum. Ben de sabırla bekliyorum dönerler diye ama galiba buradan soğudular... Bilemiyorum yine de ama ben böyle düşünüyorum, başka neden bulamıyorum...

kızlar neden çoğu kişi yok biliyormusunuz tahminimce bir sürü arkadaş ameliyat oldu sonu hüsran oldu olmayanlarında umutları söndü ardından sürtüşmeler oldu siteden uzaklaştırılanlar oldu artı yazın malum etek giyme bikini giyme gibi durumlardan ötürü bacak kusuru daha çok ortaya çıkıyor şimdi malum havalar soğudu herkes kolunu bacağını kapadı yada çizmeler giyildi ve bu kusur geçici olarak örtbas edildi ama yazın yine başlar diye düşünüyorum ben daha kolay ve teknolijik bir yöntem çıkar belki günün birinde de zahmetsiz o yöntemi uygularım belki diyorum yağ enjekte işi fos çıktı farklı birşeyler olmalı

CRAZY' ye tamamen katılıyorum. bende çok aktif değilim forumda ama hemen hemen hergün bakıyorum neler olmuş, neler yazılmış diye. mevsimin ve hüsranla biten operasyonların etkisi ile forum sakinleşti sanırım.
hala umudum var. beklemedeyim. benneyaptımki

Kızlar incelikten değil de eğrilikten yakınanlar için bir ürün buldum sanırım internette. Ama nerden satın alacağım bulamıyorum. Bacaklar bi alete bağlanıyor. Haftada 3 gün en az ve an az 20 dk boyunca bağlı kalıyor. 3 ayda sonuç alınıyor diyo. ama ürünü bulamıyorum. Şu linke bi bakıverin

trade.indiamart.com/details.mp?offer=1580222

Bu ürünü bulursak vede inşallah işe yararsa ameliyatsız, en sağlıklı şekilde kurtulmuş oluruz...

ayseteyze benim tutarsız olduğumu o mesajlarlamı anladın ne kadar zekimişin sen insanları tanımadan yargılamaya hakkın yok moralim bozuk olarak o şekikde mesaj yazmış olamammı bu bir tutarsızlık örneğimidir başkasının bana yazdığı mesaj vardı orda oda tutarsız diye yazmıştı anlamıyırum ben bu insanları ya hayret bişey bilgisayar öğrenmeye yeni başlamıştım o sıralar ameliyat sonrasıda mutsuzdum bunu böyle düşünemiyomusn neyse içimi dökmek istedim benden yaşın büyük sanırım yinede saygılar diğer arkadaşlar sizde kusura bakmayın lütfen moralim bozuk iyi günler

maxins e katılıyorum arkadaşlar amelıyatsız bir çözüm bulsak cok iyi olacak mag lacig diye bir alet var gecen sayfalarda tanıtıcı linkini koymustum ben ondan almayı düşünüyorum bence işe yarar gibi iç bacak kaslarını çalıştırıyo çünkü maxins in dedigine de bakıcam hadi bakalım geri döndüm bacak konusuna ben sizleri hiç yalnız bırakırmıyım umudunuzu kaybetmeyin umut biterse hedeflerde biter bulucaz bu işin çözümünü hep beraber evelallah hadi kızlar canlanın:))))

zekimişsin falan derken? zeki olmadığını mı kastediyorsunuz? terbiye sınırları içinde kalın lütfen! bilgisayar kullanmayı yeni öğrendiğinizi falan söylemişsiniz, bilgisayarı açtınız her şeyi yaptınız bu siteye girdiniz, tüm kelimeleri her şeyi güzel güzel yazdınız da doktorun ismini mi yanlış yazacağınız tuttu? bunun bilgisayar bilmekle ne alakası var siz başka bi doktorun adını veriyorsunuz. bilgisayar bilmeyen insan buraya yazamaz anlarım ama siz resmen tek tek harf basarak başka bir doktorun adını yazıyorsunuz. bunun moral bozukluğuyla ne alakası var? yazdığınız 2 doktorun isimleri de birbirine hiç yakın falan değil ki hadi karıştırdı diyelim? ayrıca sorunuza cevap veriyorum: bir mesajda x doktora bir mesajda y doktora ameliyat olmak tutarsızlık örneğidir. 2 mesajınız birbirini tutmuyor işte. bu kadar basit. aylarca sizin yazdığınız 2 mesaj burda durdu siz onları editleyerek düzeltebilirdiniz yanlışlıkla yazdım diyebilirdiniz. ama onu da yapmadınız. bugün bile yazdığınız o mesajlar duruyor. ne zamanki birisi farketti çelişik mesaj yazdığınızı, o zaman bilgisayar kullanmayı yeni öğrendim(!) moralim bozuktu;(!) diye alakasız bahaneler öne sürmeye başladınız. biz her şeyi çok iyi anladık daha fazla yormayın bence kendinizi.

@maxins canım orda ürünün doğrudan satışı yok anladığım kadarıyla. submit response and contact this seller diye bi yer var ya oraya tıklayıp formu doldurarak satıcıyla iletişim kurmak gerekiyor sanırım. ama ürün işe yarar gibi geldi bana süper bulmuşsun tebrik ederim:)

merhaba arkadaşlar. uzun süreden beri bu topiği sessizce takip eden ben, maxins'in verdiği linki inceledikten sonra dahil olma zorunluluğunu hissettim.
verdiğin linki ve bahsettiğin ürünü inceledim maxins. maalesef yetişkinlerde sağlanmış bir başarıdan söz edemiyorlar. ürün daha çok taze kemik yapısını düzeltmeye yarıyor sanırım. yine de bilgiler için teşekkür ederim kendi adıma ve de araştırmaya devam edelim diyorum. pes etmek yok tabi ki kızlar!a.s.

arkadaşlar bende bowles and knock knee corrector adını google da arattım.gördüğüm resimler eğriliklerin gerçekten çok iyi düzeldiğini gösteriyordu ama siteler ingilizce olduğu içeriği hakkında birşey anlayamadım. ingilizce bilen arkadaşlar bize bu konuda yardımcı olsunlar...

cnm bende araştırdım ama maxins in dedigi diz düzleştirici sanırım bacaga bi faydası yok gibi aynı şekilde tekrar araştırdım ve ayrı bi sayfada ilizarov yöntemi çıktı amelıyat sonrası takıldıgını yazıyodu yani her şekilde amelıyat olunması gerekıyor sanırımillizarov yönteminde resimler gerçekten olaganüstü ama amelıyattan sonra diyodu ama uygun bi yöntem degil maxins sen bilgilendirirmisin cnm

Son düzenleme:
maxins gerçekten iyi bişeye benziyor ama onu almamız gibi bişey mümkün olamaz gibi geliyor bana.fiyatı kesinlikle çok yüksektir.bi de ingilizce yazdığı için pek bi anlayamadım.ingilizce bilen arkadaşlar bi yardımcı olurlar mı? hastanelerde kliniklerde falan olsa bizlerde fizik tedavi görür gibi gitsek tedavimizi olsak ne güzel olur dimi :)))

selam kızlar ben forma üyeydim sizide takip ediyordum yalnız cerrahi bir müdahale düşünmediğim için sessiz kaldımbende sizlerle aynı kaderi paylaşıyorum ama biraz farklı benim diz altlar düzgün bunda sporunda etkisi var inanın bahsettiğiniz diz altları en kolay kas yapılabilen yerler benim problem tüm bacakta yamukluk bu daha çok dışa basmamla alakalı maxins sanki benim derdimede çare olur gibi geldi yabancı dil bilen arkadaşlar lütfen nooolur bize tercüme edebilirmisiniz

çevirisi: daha ayrıntılı yapabilirdim ama çok acelem var.. =/ vücut şeklindeki bazı karakteristik problemler (eğik bacak, çarpık bacak gibi) bir arada var olurlar. özellikle kalça, uyluk, karın ve bacak. (yani anladığım kadarıyla bir tanesinde problem varsa diğerlerinde de olur problem biçok bölgeyi etkiler diyor) vücut şeklindeki birçok problemin tek ve aynı nedeni uyluğun çıkıntısındaki iç rotasyonundan kaynaklanır. çarpık bacak, çökük kalça, karın,dışarı çıkık uyluk gibi. kalça eklemindeki bu bağların büzüşmesi uyluğun içe dönmesine neden olur

- Posture of sitting on the floor or chair induces the ligament contracture by hip joint flexion. Internal rotation of the femur caused by the shortened ligaments makes the forces directing outward at the knee joint.
(oturuştan kaynaklandığını söylüyor bunun çoğunlukla)
- When femur rotates, the soft tissue of back area moves outward thick fat tissue under buttock moves outward and causes saddle bag in thigh and hip sagging. Calf muscle moves outward and causes bowleg and pudgy leg.
(hala bilimsel açıklamalar var neden ve nasıl olduğu konusunda)
- When femur rotates internally, pelvis inclines forward. Pelvis inclination pushes internal organs forward and causes tummy tuck. Pelvis inclination increases lumbar lordosis to keep balance and cause low back symptom. (bilimsel açıklamalara devam)

- In 1998 the Korea 1st case report in Korea physical medicine & rehabilitation association(Seoul, Korea): Non-operative treatment of adult genu varum
korede fiziksel tıp ve rehablitasyon derneği bir rapor hazırlamış 1998 yılında. ameliyatsız yetişkin parantez bacağın düzeltilmesi isimli.
- In 2001 the world 1st case report in International society of physical & rehabilitation medicine
(Amsterdam, the Netherlands): Non-Operative treatment of adult genu varum
2001 yılında dünyanın 1. raporu uluslararası fiziksel tıbbi rehabilitasyon (amsterdam hollandada) gene aynı isimli. ameliyatsız yetişkin parantez bacağın düzeltilmesi
-
In 2005 case report in Korea physical medicine & rehabilitation association (Seoul, Koreaa): The clinical application of STYLEX for correction of genu varum (2005 yılında korede yeni bir durum raporu yayınlanmış aynı dernek tarafından, parantez bacak için klinik STYLEX uygulaması başlıklı)

- In 2008 lecture in Korean academy of aesthetic medicine(Seoul, Korea) : STYLEX and body shaping effect. (2008 yılında estetik tıp akademisi konferansı, STYLEX ve vücut şekillendirmenin etkileri)

- Average using period of 5 months (at least 3 days per 1 week) (ortalama kullanım süresi 5 ay. en az haftada 3 gün olmak üzere)
- 20min ~ 1hour per day. (20 dk ile 1 saat arasında günde.)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…