Bacak dolgusu yaptıran var mı?

marienna sizin ameliyat öncesindede bence bacaklarınızda sorun yokmuş. ameliyat olmasanızda olurmuş. gayet güzel görünüyor.

evet canım şimdi gördüm 150. sayfada ilk halini ve sonraki. ama senin bacakların zaten öncesinde de çok ince değilmiş.arada hafif bi boşluk varmış o da kapanmış. inanki şu hali çok güzel.sen benim bacaklarımı görsen o zaman dersin işte ince bacak buymuş diye

crazy sana katılıyorum. onlar tanınmış isimler hep gözönündeler ama çok rahat minileri giyiyorlar. ama biz giyemiyoruz. neden bu kadar takmış durumdayız bilmiyorum.

fikirlerini bizimle paylaştığın için çok çok teşkkrlr. bu bizler için çok önemli gerçekten. çok sağol... :)

önemli değil canım.. ben de ameliyat olmadan önce sürekli forumu takip ediyordum bu gibi gelişmeler çok önemli yol gösterici oluyor.. eski bacaklarım evet sizler kötü olmadığını ve ameliyata gerek olmadıını soluyosunuz ama bende "acayip bi takıntı" oluşmuştu anlatamam yanii..sanırım bizler mükemmel olmaya çalışıyoruz bilmiyorum yani..ama şunu da soyleyim ki ben bu ameliyatı şimdi de olsa mutlaka olurdum psikolojim düzeldi dediğim gibi kendime güvenim tam oldu şimdi...

marianne sağlk açısından bir sorun yaşıyormusunuz.. yürürken iş yaparken mesela? cevaplarsanız sevinirm. en önemli olan şey sağlk çünkü

ha bi de şunu soleyim.. ameliyattan hemen sonra bacaklar o kadar dolgun oluyor ki tamam diyorsunuz rüyalarım gerçek oldu :) ama bi süre sonra hem de çok kısa (yani 2 hafta gibi) ödemler inmeye başlıyor ve moraliniz de buna bağlı olarak bozuluyor hepsi eriyecek telaşına düşüyorsunuz..ama sonuçta asla tamamen erimedi benimki.. diğer arkadaşlar için bişey diyemem.. sonuçta tamamen eridi diyenler de var ve vücudun yağı kabul edip etmemesi ile de alakalı olabilir ama bence eski bacaklarla arada mutlaka fark var... umarım içinizden ameliyat olmayı düşünenler eğer olurlarsa istedikleri gibi olur ben sizi yani bizi çok ii anlıyorum gerçekten..

dior kesinlikle hiçbir sağlık problemim yok annemden boyle doğmuş gibiyim :)
ilk ameliyatı olduktan sonra 3 hafta kkadar zor oluyor gerçekten bacakları kıvıramıodum bile acıyodu filan... ama şimdi dediğim gibi hiçbir problem yok..

marianne yağ alınan yerlerinde bi sorun varmı. kimisinde çökmeler dalgalanmalar oluyormuş sende oldu mu? bu da biraz endişe verici. diğer arkadaşlarda senin kadar düşünceli değil keşke forumu bırakmayıp bizlere yol gösterici olsalardı. canları sağolsun.

umutveumut sen benim yazmak istediklerimi aynen yazıyorsun beni büyük bir zahmetten kurtarıyorsun teşekkür ederim. marianne canım gerçekten mükemmel! kusursuz ! çok mutlu oldum senin adına:)

yağ alınan yerlerimde çökme veya dalgalanma olmadı bu anlamda tek kusur diikiş izlerinin tamamen kaybolmaması zamanla kaybolur herhalde gerçi 1 cmlik ufacık kesiler

marienna senin ihtiyacın yokmuş olmadığı halde ameliyata cesaret edip yaptırmışsın valla burda çok daka kötü vakalar var bizim durumumuz daha vahim ama ameliyat düşünemem çünkü aileme ve eşime bu isteğim çok saçma gelebilir adı ameliyat ne gerek var derler kafayımı yedin bile derler bende çarpıklık yok inceliğinden şikayetçiyim yaylanma hareketleride geçici fayda etti yeter artık dedim bıraktım kalıcı bir çözüm olmadı ama sayfa 150 de bir arkadaş naci çeliğin bu ameliyata karşı olduğunu ve bir hastasına 6 ay boyunca günde 200 defa yaylanma hareketi önermiş ve hatta resmini göstereyimde aradaki farkı gör demiş ne derece doğru bilmiyorum bu hareketle ne kadar kalınlaşabilir bilmiyorum ya artık bacaklarımı düşünmek istemiyorum !!!!!!!!!!!!!!

marienna senin kilon ve boyun kaç?benim görüştüğüm birkaç doktor eğer zayıfsanız yağ transferi işe yaramaz dedi.Acıkcası bende zayıf olduğum için macrolane dolguyu düşündüm.ama onunda kalıcılıgı 10-18 ay diyorlar ,kimisine göre de 4-5 ay! ayrıca cokda pahalı
silikon implantını da cok düşünemiyorum bana uzak geliyor ama yinede benim gibiler için tek çözüm bu galiba.....

arkadaşlar bacaklarımda farklılık var birinin kas kısmı diğerine göre daha kalın doktora gttm ince olana silikon yapılır dedi sizin önerileriniz ya da bilginiz var mı çok kafama takıyorum (

Son düzenleyen: Moderatör:
sebebim ask çok güzel olmuş .. önceki eğrilikk kalmamış inşallah bnmde byle olucak bi gün.biraz bilgi verir misin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…