Seselina, teşekkür ederim.. Uzun zamandır düşündüğüm ama cesaret edemediğim bir operasyondu. Sonunda karar verip oldum.. Kısaca bahsedeyim..
- Genel anestezi ile 1.5-2 saat arasında sürdü.
- Ameliyat olduğum gece hiç bir sıkıntım ya da ağrım olmadı, sabaha kadar uyudum, ertesi gün de taburcu oldum. Ameliyat ekibi, doktorum, hastane personeli son derece ilgili davrandı..
- ılk bir hafta dinlenmek gerekiyor, çünkü sağlıklı yürünemiyor. Küçük adımlarla evin içinde yürüyebildim,
bu arada bandajlar bir hafta süreyle kaldı, sonra varis çorabı giydim.
- 10. gün işe başladım, Çok hızlı olmasa da yürüyordum. Ağrı yaşamadım diyebilirim. Sadece ufak bir sızı hissettim.. Ama ağrı kişiden kişiye değişen bir durum, o yüzden yanıltmak istemem. Sadece ben dayanılmaz acılar çekmedim diyebilirim..
- 13. gün tamamen normale döndüm. Şu anda 3 hafta oldu ve çok rahatım.
- Resimler ne yazık ki yok, çünkü son halinin fotoğraf çekilmedi henüz.. Doktorumdan alınca ekleyebilirim ama..
Açıkçası ameliyat öncesi yaşadıklarım daha zordu, karar verme açısından yani.. Bu yüzden düşünen varsa ol ya da olma diyemem.. Çünkü ne kadar kararsız kalındığını iyi biliyorum.. En önemlisi doktorla tüm detayları konuşmak, sorular sormak ve tabi ki güvenmek... Herkese iyi şanslar diliyorum..