Bacak dolgusu yaptıran var mı?

Merhabalar, bir plastik cerrah olarak ne yazıkki sitenizde adımın kötü olarak anılması ve bazı hastalar ?? tarafından kötü reklam amacıyla bir takım yazıların yer alması oldukça üzücü. Bu yazıları doğru veya yanlış şekilde yazan kişilere ulaşamadığım için sizden yardım istiyorum. Sıtenizdeki hekim isimlerinin bu şekilde geçmesi hem etik değerler açısından, hem de yanlış yönlerdirmeler açısından oldukça rahatsız ediici olduğunu düşünüyorum. Adımın geçtiği forum sayfasının en hızlı şekilde kapatılması için gereğini yapılmasını rica ediyorum. En yakın zamanda mail adresime bilgi verirseniz çok sevinirim. ıyi günler dilerim.
Op.Dr.XXXXXXX

Şimdi buradaki doktorlardan canınız mı yandı ?
Gidin şikayet edin bakalım ne cevap alacaksınız.
Siteye zarar veriyorsunuz
yeter artık..

Cevap vermek istemiyorum ama dayanamadım. Google üzerinden gelen reklamları biz aldık gibi anlayan ey zeki varlık. Biz hangi doktordan reklam almışız ? Bu kadar sığ düşüncelere mi sahipsiniz ? Bu kadar mi basit düşünüyorsunuz ? Başınız belaya girecek diyorum neden anlamamakta direniyorsunuz. Anlıyorsunuz da insanları gaza getirmeye mi çalışıyorsunuz ?

Yukarıda ilgili doktorlardan ve savcılıtkan gelen yazıları yayınladım. Bunlar ihtardır ve bir kişininde canı yanacak diyorum neden hala anlamamakta direniyorsunuz.

5651 sayılı kanun madde 5;
“(1) Yer sağlayıcı, yer sağladığı içeriği kontrol etmek veya hukuka aykırı bir faaliyetin söz konusu olup olmadığını araştırmakla yükümlü değildir.
(2) Yer sağlayıcı, yer sağladığı hukuka aykırı içerikten, ceza sorumluluğu ile ilgili hükümler saklı kalmak kaydıyla, bu kanunun 8. ve 9. maddelerine göre haberdar edilmesi halinde ve teknik olarak imkan bulunduğu ölçüde hukuka aykırı içeriği yayından kaldırmakla yükümlüdür."

SAYIN editör farkındaysanız ben ve diğer arkadaşlarım size SAYIN editör diye hitap ediyoruz.Bu insanlara olan saygının göstergesidir.fakat malesef burdaki insanlar dünden beri sizden aynı muameleyi göremedi.Ben iletişim öğretmenliği yaptım.Yani ben bir iletişim öğretmeni olarak siz koskoca editörün davranışlarını,buradaki insanlara hitap şeklini büyük bir talihsizlik olarak yorumluyorum.buradaki arkadaşlar yanlış şeylerde yazsa siz editör olarak bu durumu en iyi şekilde toparlamaya çalışıp arkadaşları güzellikle uyarabilirdiniz ha baktınız ki olcak gibi değil o zaman gereken işlemi yapıp arkadaşları bu siteden men edebilirdiniz.sakın beni yanlış anlamayın size görevinizi öğretmek ne haddime.ama kişisel görüşlerimize saygısızlık edilmesinede takdir edersiniz ki asla müsade edemeyiz. SAYGILARIMLA

iyi akşamlar
editöründe kendince haklı sebepleri var belli. sıkıntı yaşamak istemiyor, siteye zarar gelmesini istemiyor. Ama bunun yoluda bu şekil ifadelerden geçmiyor.. haklı olabilirsiniz yada olmayabilir bakın şikayetlerini dile getiren dr.lar bile ama haklı ama haksız üslupları ve uyarıları ne kadar medeni. çünkü insanlar bu şekilde anlaşır dimi? iletişim eğitmenliğini yaptığını söyleyen arkadaşım sana hak veriyorum bende iletişim fakültesi üstüne mastır eğitimi aldım ama burdaki davranışı farketmek için buna ihtiyacımız yok herhangi bir site takipçisi bile bunlara çok üzülebilir eminim..
Bu başlık altındaki şu sıralar yaşanan krizin hesabı sizden soruluyor ve buda sizi gergin yapıyor olabilir ama editörün işlevi tamda burada devreye girmezmi site takipçilerini uygun bir uslupla yönlendirip mağdur durumda olduğunu söyleyen dr.larla arayı bulmak mesela. çözüm çekin gidin ey zeki varlık gibi bi yaklaşım mı olmalı?
bu arada keşke dr.larda böyle yapmayıp burada uygun bi açıklama yapsalar ne hastaları ne hasta adaylarını nede kendilerini üzseler. bana şunu dedin şikayet edicem demektense buyursalar anlatsalar.. haklarındaki oluşan imajı böyle bi yolla kaptmak şeffaflığa pekte uygun değil gibi görünüyor..

Merhaba,
size 2 özel mesaj yazdım. Buradan da bu konuda son açıklamayı yapayım. Geçmiş mesajlara bakarsanız 1-2-3 kez çok kibarca uyardığımı mesaj saatleri arasında yaklaşık birer gün olduğunu göreceksiniz. Aradaki mesajlar yapılan şikayet doğrultusunda editlenmemesi açısından müdireyet odası dediğimiz sadece yöneticilerin gördüğü alana taşınmıştır ve savcılıktan gelen resmi yazı sonrasında kendilerine verilecektir.
Saygılar bizden size...

bilgileriniz için tşkr ederim....

Neyse arkadaşlar bu kadar gerginlik yeter. Editöre katılıyorum. Foruma yazanların kimlikleri belli değil. Ama doktorların adı tam olarak geçiyor. Burada mağdur olan doktorlar. Mesela ben de Dr. Bülent Bey hakkında, birden rağbet görünce fiyat yükselttiğini ve bunun etik olmadığını yazmıştım. Ama kötü bir doktordur vs yazmamıştım.

insanlara hizmet verilen her sektörde herkesi aynı şekilde memnun etmek mümkün değil. Operasyondan memnun olmayan hasta doktora tekrar müracaat eder. Hatasını telafi etmesini ister, doktor bu aşamada kendisi ile ilgilenmezse o zaman ancak haklı olur.

Gelelim benim operasyona. 31 Ağustos tarihinde ameliyat oldum. Yağ enjeksiyonu oldu. Florance Nightingale Hastanesinde oldu.

Saat 1 gibi tahliller falan yapıldı. Doktor çizimler falan yaptı. Belden, basenden, diz içinden yağ alındı. Genel anestezi oldu. 2.5 saat sürdü. 1 gece hastanede kaldım. o gece ağrılarım çoktu.

Doktor, hastane ve hastane personeli çok iyiydi. Herşey çok profesyonelceydi. Ertesi gün taburcu oldum. Ama o gün ve ertesi gün ağrılar çoktu. Bir süre oturup, sonra kalktığımda çok zorlandım. Ama kalkıp yürüyünce açılıyordu.

Bugün 1 hafta oldu. Dikişlerimi aldırdım. Ağrılarım kalmadı.

Opersyon sonucundan memnunum ama şişlik var şu anda tam sonuç belli değil. Zaten sonuç alınması ortalama 3 aymış.

Doktor %30 erir dedi. Bu arada resim koyup bacaklarının şelkini soran bir arkadaş vardı. Dikkat ederse diz kapağının iç kısmında bombe şeklinde yağ dokusu var. ışte orası öyle olunca o da eğik gösteriyor. Orayı da aldı ve daha iyi oldu.

Bel arkasından da yağ aldı ki popo daha yuvarlak olsun. Bu arada dokto yağ alırken problemli olan yerlerden aldı ki bir faydası olsun. Mesela belimin yanlarında doğumdan sonra yağlar kalmıştı aldı. Şimdi belim incecik oldu, basenden aldı, basen kalmadı. Her yönüyle memnunum iki iş bir arada oldu. Hem fazlalıklarımdan kurtuldum hem de bacaklarım düzeldi.

Herkese sevgiler.

sebebim aşk çok geçmiş olsun inşallah ağrıların en kısa zamanda biter ve memnun olman çok güzel inşallah sendede diğer arkadaşlarda olduğu gibi erimez olmaz emeğin ve paran boşa gitmez bu arada gerçekten merak ediyoruz en kısa zamanda bizimle resimlerini paylaşırsan çok seviniriz.operasyon konusunu ayrıntılarıyla bizimle paylaştığın için teşekkürler tekrar geçmiş olsun

sayın editör gerçekten haklısınız hatalı bir durumum olduysa ki olduğu için siteye erişemedim ben kendi adıma özür diliyorum fevri davranmış olabiliriz insanız o anlık düşüncelerle hata yapmış olabiliriz sonuçta her insanın vücut yapısı farklı her vücut ameliyata farklı cevap verebilir memnun kalanda olur kalmayanda ama bunu direk doktor hatası olarak göstermek yanlıştı o konuda size katılıyorum; iyi çalışmalar diliyorum.

Çok teşekkür ederim canım iyi dileklerin için. Resim yüklemek istiyorum ama şu an ödem olduğu için sosis gibi şişler. Ama şekil olarak düzgün duruyor. ınşallah korseyi çıkarayım şekli de belli olsun o zaman resim yüklerim hem sizlerin de fikrini almış olurum eskisine oranla düzelmenin ne kadar olduğu konusunda.

Ama ameliyat çok zor değildi. Ben taburcu olduğum gün ıstanbul'un altını üstüne getirdim. Çok gezdim çok yürüdüm. Doktor bir zararı yok bol bol yürü dedi.

Bu arada doktorum TUS sınavında Türkiye 7. olmuş.

sebebim aşk çok geçmiş olsun. inşallah gönlüne göre olmuştur. sende bülent beye yaptırdın dimi ameliyatı. genel anestezi olmuşsun sen mi öyle istedin çünkü genelde lokal anestezi yapıyorlardı. birde fiyatı ne kadar. korseylede olsa resimlerini görmek isteriz. korseyi çıkarınca tekrar resim eklersin bizi merakta bırakma.

Hayır canım Bülent Bey değil, Hasan Fındık doktorum. Doğru Bülent Bey lokal anestezi yapıyor ama Hasan Bey genel anestezi.Resimleri yüklerim ama yarın. Çünkü eşimle evde birbirimize vakit ayıramadığımız için evde bilgisayar kullanmama kararı aldık. Bu sebeple ancak yarın ofisten yüklerim çünkü makine evde.

Bu arada sen ameliyat oldun mu yoksa düşünüyor musun?

sebebım ask hayırlı olsun yaeni bacaklrın bende düşünuyorum ama doktor konusunda karar veremedim olan arkadslrı beklıyorm en iyi sonuc hangısı olursa ole olcam bende, sennn doktorun %30u erir demstı dimi oldukca iyi bence.resimlerinı bende cok merak edıyorum.umarm hersey gönlünce olur

ben arstmaya devam edıyorm formu hep takip edıyorm en son dr serkn dıra sordm ve su cvı verdi

Merhabalar,
Diz altı bacak incelmesinde 2 yöntem mevcut. Macrolane dolgu ve yağ enjeksiyonu. Macrolane geçici dolgu avantajı başka yerden yağ almak gerekmemesi , hazır dolgu materyali, dezavantajı ise pahallı olması 2 bacak için 3000 Euro gibi bir maliyeti var. Yağ enjeksiyonunda ise erime problemini aşmak için kök hücreden zengin yağ geliştirilmiştir. Bu yöntemin maliyeti ise 2500 eurodur ve kalıcılığı daha fazladır.
Saygılarımla
Op.Dr Serkan DıNAR

Teşekkürler canım. Yarın ilk işim resim yüklemek olacak. Ben de merak ediyorum fikirlerinizi. Çünkü insan dışarıdan birinin fikirlerine ihtiyaç duyuyor. Keşke web cam gibi bir şey olsaydı forumda valla hemen açar gösterirdim:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…