Bacak dolgusu yaptıran var mı?

sebebim aşk gerçekten çok güzel olmuş. benim fazla umudum yoktu ama seni görünce artık umudum var.. nasıl bi ameliyat geçirdin canım yani yağ mı enjekte ettiler yoksa başka şekilde mi? maliyeti ne kadara geldi ve kime yaptırdın? çok mu soru sordum? heyecanlandım bi an :)

tek kelimeyle muhteşem olmuşsun sebebim aşk! bayıldım bacaklarına! güle güle kullan bacaklarını. senin bacaklarının önceki haline benziyor benim bacaklarım. ben çok ümitsizdim doğrusu. senin resimlerini görünce cesaretlendim. ruyam_u'nun sorularını yanıtlarsan beynimdeki pek çok soru da yanıtını bulmuş olacak. senden cevap bekliyoruz tatlım.

bende beğendim. inşallah ömür boyu kalıcı olur sebebim aşk. yanlız çıplakken nasıl acaba dalgalanma oldu mu? merak ediyorum.

evet sebebim aşk çok güzel olmuş bacakların ne güzel artık bu konuda seni stressiz bir hayat bekliyor herşeyi giy rahat rahat inşallah kalıcı olur hiç erimez bu arada bilgilendiridiğin için teşekkürler

sebebim aşk ameliyat olalı ne kadar oldu umarım erime olmaz diğer arkadaşların çoğunda erime oldu çünkü sen kime ameliyat olmuştun birde maliyeti nedir bunları sormakta sorun yoktur sanırım

Sebebim Ask gerçekten cok güsel olmuş.Umarım erimez ama analdığım kadarıyla senin kilon bu işlem için uygunmuş.ne kadar yağ alındı biliyor musun?

Hasan bey iyi iş cıkarmış bende kendisiyle görüşüyorum ama benim kilom uygun değil malesef cok zayıfım:KK43:(

Arkadaşlar hepinize çok teşekkür ederim. Ameliyatı önceki sayfalarda anlatmıştım ama tekrar anlatayım.

31 Ağustos pzt saat 2.5 ameliyat oldum.Yaklaşık 2.5 saat sürdü. Genel anestezi oldu. Saat 1 gibi hastaneye gittim. Tahlil ve tetkikler yapıldı. Sonra doktor geldi çizimler yaptı.

Belimin yanlarından, yine belimin arkasından, basenlerden ve diz içinden yağ alındı. Ameliyata girerken 64 kiloydum, boyum 1.60 şimdi 60,5 kiloyum. Tabi kilo vermem sadece yağ alınmasıyla alakalı değil. Ameliyattan sonra pek bir şey yemedim. Belim ve basenler de harika oldu bu arada.

Hastanede 1 gece kaldım.Gece hemşireler yürüttü. Sabah taburcu oldum ve çıkıp gezdim hem de akşam 10 a kadar. Yürümekte sorun yok ama tabi seri bir şekilde değil de yavaş yavaş küçük adımlarla yürüyebiliyordum.Ağrım da çoktu ama benim canım tatlı değildir. Sezeryandan sonra bile eve gelip yemek yapmıştım.

Oturduktan sonra kalkmakta çok zorlanıyordum çünkü ağrım çok oluyordu. Ağrılar da bir kaç gün sürdü, sonra geçti. Yani ameliyat olursanız yatağa bağlı olmanıza gerek yok. Biraz zorlansanız da günlük işlerinizi çok rahat yapabilirsiniz.

Doktor ve ekibi çok hoş ve çok ilgililer. Kendimi çok rahat hissettim.Hasan Bey de TUS sınavını Türkiye 7.si olarak kazanmış bu arada.

Gece yanınızda refakatçi kalmasına gerek yok. Operasyon Florance Nightingale de oluyor, hastane ve personeli çok profesyonel ve çok ilgili. Zaten anestezi etkisinde olacağınızdan uykulu oluyorsunuz hep.
Yatağın yanında düğme var ve her bastığınızda hemşireler hemen geliyor.

Ben bacaklarımın şu anki halinden gayet memnunum.

Fiyat konusunu da doktorla görüşün lütfen. Ama fiyatı uygun ve gereken kolaylığı sağlıyor. Netten bakarsanız numarası var arayın veya mail gönderin. Resimlerinizle beraber mail gönderirseniz zaten çok ilgileniyorlar.Maile hemen cevap yazıyorlar ve cevap da çok açıklayıcı ve tatmin edici oluyor. Yani esnaf ağzıyla değil de bir doktor olarak net bilgiler veriyorlar.

ınşallah hepiniz istediğiniz bacaklara kavuşursunuz.

Herkese sevgiler.

geçmiş olsun sebebbim aşk yanlış anlamada bana biraz iki resim arasınde biraz farklar vamış gibi geldi. yani iki bacağın yapısı birbirinden çok farklı duruyo nasıl bu kadar değişebilir anlayamadım.
birde dr. beye mail yolladım ben ama bana geri dönmedi. yanliş adrese falan mı yolladım acaba.

teşekkür ederim sebebim aşk.. inşallah erimeden uzun süre kullanabilirsin. darısı benim ve isteyenlerin başına artıkvereliniortak

geçmiş olsun sebebbim aşk yanlış anlamada bana biraz iki resim arasınde biraz farklar vamış gibi geldi. yani iki bacağın yapısı birbirinden çok farklı duruyo nasıl bu kadar değişebilir anlayamadım.
birde dr. beye mail yolladım ben ama bana geri dönmedi. yanliş adrese falan mı yolladım acaba.

canim once banada oyle geldi.yani 2 resim arasinda kemik yapisi farkli gibi.ama ayaklara bakarsan anliosun yerimseniben
ayrica daha once surekli bu forumda olup bilgi alisverisi yapip, operasyonu gecirdikten sonra hic ugramayan arkadaslarin haksizlik yaptigini dusunuyorum.yani benim isim bitti burayla bidaha girmicem oluyo oyle.netice ne olursa olsun burada kendilerinin zamaninda cektikleri sIkIntilari yasayan insanlara yardimci olmalarini beklerdim.cunku bu durumun zorlugunu en iyi yasayan bilir...

bende özellikle papatya tarlasına ve diğer daha önce yaptıran tüm arkadaşlara sesleniyorum eğer bu formu okuyorsanız lütfen bize son halinizi gösteren bir resim yollayın.Sonuçta bu operasyonu yaptıralı uzun zaman oldu.Eğer bizlere bir resim yollarsan en azından nekadar yağ eridi ne kadarı kaldı bakıp bir fikir edinirdik.

umarım sesimiz duyulur....

canim once banada oyle geldi.yani 2 resim arasinda kemik yapisi farkli gibi.ama ayaklara bakarsan anliosun yerimseniben
ayrica daha once surekli bu forumda olup bilgi alisverisi yapip, operasyonu gecirdikten sonra hic ugramayan arkadaslarin haksizlik yaptigini dusunuyorum.yani benim isim bitti burayla bidaha girmicem oluyo oyle.netice ne olursa olsun burada kendilerinin zamaninda cektikleri sIkIntilari yasayan insanlara yardimci olmalarini beklerdim.cunku bu durumun zorlugunu en iyi yasayan bilir...

ya sanki resimler iki farklı insana ait. bende ayaklara baktım başka benzerlikler aradım ama yine de karar veremedim.

arkadaşlar herşeyden herkesden şüphelenir olduk. resmin aynı kişi oldugunu anlamak için ayaklara bakmanız yeterli bence. amaliyat sonrası bacaklarda şişlik ve ödemler oluşuyor buda bacakların kalın ve güzel gözükmesini saglıyor hemen öyle bi iki günde de geçmiyor enaz bi kaç ay lazım şişliklerin inmesi için yani bacakların tekrar incelmesi eriyen yağlardan degil düzelen ödemlerden kaynaklanıyor kim ne derse desin yag enjeksiyonu bi defada başarılı olmaz zaten öyle bi iki kilo yağ konmuyorki bu işe karar veren arkadaşların bunu bi kaç kez yaptırmayı göze alsın

Aslında iki resmin bana ait olmadığını sanmanız hoşuma gitti. Çünkü bu iyi olmuş demektir. Aslında tabiki çok yeni ameliyat henüz. Ödemler var. Doktor şeklini alması 3 ayı bulur demişti. Bu sebeple şimdiden bir şey söylemek yanlış. 3 ayın sonunda göreceğiz.

tabi ki de inanıp inanmamak bize kalmış.kimseyi inandırmak zorunda değilsin elbetteki. düşündüklerini ve yaşadıklarını paylaştığın için teşekürler ama herkes, nasılki düşündüğünü söylüyorsa ben de kendi fikrimi yazdım sadece. bu da benim düşüncem. burada güvensizlik yaşamamamdaki sebepte forumda yaşanan bazı şeyler. foruma yazanları tanımıyorum siz de beni tanımıyorsunuz.arada birazcık şüphe olması da normal bence...
evet dr seçimi tamamen bize ait. yalnız bu seçim bu yorumlarla daha rahat şekil alıyor. herhangi bi dr yaptığı herhangi bi estetik operasyon iyiyse onu seçmemiz daha normal. bu ameliyatı hiç yapmamış bi dr gitmek saçmalık olur dimi. burda herkes fikirlerini paylaşıyor ama bu , ameliyat olmayı düşünenlerde büyük bi etki yapıyor. yani ameliyat olanlar birer örnek oluyor ameliyatı olmak isteyenler için. yaşadıklarını paylaşan herkese teşekkürler yinede.

ben kimseyi yalancılıkla suçlamıyorum. sadece bana farklı gelen bir şeyler olduğunu söyledim.
şunu herkes anlamalı ki, gerçekten burdaki insanların yorumları çok önemli. eğer bu paylaşım alanında kandırılırsak, bunu yapan drlar varsa eğer bu hiç ama hiç etik değil. çünkü bizler birer can taşıyoruz. kalkıpta herhangi bi dr bunu yaptıramayız dimi. nihayetinde bu bi ameliyat. söylediklerinde samimi olabilirsin, doğruyu söylüyorsundur ama sen de biraz kendini bizler yerine koy. sonuçta bu siteyi sen de takip ediyormuşsun neler yaşadığımızı anlamalısın.gerçekten yapılan olumlu ve olumsuz yorumlar ameliyatımıza karar vermemizde ciddi anlamda yön veriyor. tekrardan geçmiş olsun inşallah istediğin gibi olur ve yağların erimez. açıklamaların içinde teşkkrler

sebebim-aşk geçmiş olsun canım...bacakların çok çok güzel olmuş...keyfini çıkarmaya bak...Benim, fotoğrafların farklı olduğunu hiç düşünmedim bile..yani...aklıma bile gelmedi..çünki samimiyetine çok inanmıştım ve neticesini bekliyordum...beklediğim gibi de oldu..foruma dönüp tüm detaylarıyla herşeyi anlattın. Bunun için de sana ayrıca çok teşekkür ederim...
Fakat,şüphe duyan arkadaşlara da hak veriyorum...olumsuz düşüncelere istiyerek kapılmıyoruz..burada,bazı değişik olaylar yaşandı ve herkesin her dediğine inanamayacak duruma geldik.
umutveumut bak canım...bukett inde deği gibi sebebim-aşk ın ayak ve parmak yapısı çok belirgin...tombul tombul :)) (çok ta güzel) ayrıca, öncesiyle sonrası resimlerin farklı gibi duruşu bence diz içlerinin alınmış olmasından kaynaklanıyor...diz içindeki çıkıntılar bacağı yamukmuş gibi gösteriyor aslında. Hatta, sadece o çıkıntılar alınmış olması bile yeterli olurdu..yoksa bacaklar zaten dolgunmuş.
.

X