Arkadaşlar hepinize çok teşekkür ederim. Ameliyatı önceki sayfalarda anlatmıştım ama tekrar anlatayım.
31 Ağustos pzt saat 2.5 ameliyat oldum.Yaklaşık 2.5 saat sürdü. Genel anestezi oldu. Saat 1 gibi hastaneye gittim. Tahlil ve tetkikler yapıldı. Sonra doktor geldi çizimler yaptı.
Belimin yanlarından, yine belimin arkasından, basenlerden ve diz içinden yağ alındı. Ameliyata girerken 64 kiloydum, boyum 1.60 şimdi 60,5 kiloyum. Tabi kilo vermem sadece yağ alınmasıyla alakalı değil. Ameliyattan sonra pek bir şey yemedim. Belim ve basenler de harika oldu bu arada.
Hastanede 1 gece kaldım.Gece hemşireler yürüttü. Sabah taburcu oldum ve çıkıp gezdim hem de akşam 10 a kadar. Yürümekte sorun yok ama tabi seri bir şekilde değil de yavaş yavaş küçük adımlarla yürüyebiliyordum.Ağrım da çoktu ama benim canım tatlı değildir. Sezeryandan sonra bile eve gelip yemek yapmıştım.
Oturduktan sonra kalkmakta çok zorlanıyordum çünkü ağrım çok oluyordu. Ağrılar da bir kaç gün sürdü, sonra geçti. Yani ameliyat olursanız yatağa bağlı olmanıza gerek yok. Biraz zorlansanız da günlük işlerinizi çok rahat yapabilirsiniz.
Doktor ve ekibi çok hoş ve çok ilgililer. Kendimi çok rahat hissettim.Hasan Bey de TUS sınavını Türkiye 7.si olarak kazanmış bu arada.
Gece yanınızda refakatçi kalmasına gerek yok. Operasyon Florance Nightingale de oluyor, hastane ve personeli çok profesyonel ve çok ilgili. Zaten anestezi etkisinde olacağınızdan uykulu oluyorsunuz hep.
Yatağın yanında düğme var ve her bastığınızda hemşireler hemen geliyor.
Ben bacaklarımın şu anki halinden gayet memnunum.
Fiyat konusunu da doktorla görüşün lütfen. Ama fiyatı uygun ve gereken kolaylığı sağlıyor. Netten bakarsanız numarası var arayın veya mail gönderin. Resimlerinizle beraber mail gönderirseniz zaten çok ilgileniyorlar.Maile hemen cevap yazıyorlar ve cevap da çok açıklayıcı ve tatmin edici oluyor. Yani esnaf ağzıyla değil de bir doktor olarak net bilgiler veriyorlar.
ınşallah hepiniz istediğiniz bacaklara kavuşursunuz.
Herkese sevgiler.