Bacak dolgusu yaptıran var mı?

papatya tarlası sen nerelerdesin :KK43:( sende hasan fındık"a ameliyat olmuştun. senin son durumun nedir. lütfen foruma giriyorsan bizimle paylaş

Merhabalar..... Bu forma kendimce bazı özel sebeplerden dolayı yazmıyorum. Bundan sonrada yazmayı düşünmüyorum.. Ama uzun zamandan beri ilk defa girip okuduğumda bazı şeyleri açıklıya kavuşturmak için yazmam gerektiğini anladım... Ben kendi aklım ve araştırmalarım sonucunda kimsenin dolduruşuna gelmeden bu ameliyatı yaptırmaya karar verdim ve allahıma şükürler olsunda bu konuda şu ana kadar hiç hemde hiç pişmanlık duymadım... Allahın yarattığı ile sonradan ameliyatla düzeltileninde aynı olmayacağını bilecek kadarda muhakeme gücüm var... Tabiki ameliyatın ilk günlerinde şişlik ödemde olduğundan bacaklarım bana daha süper görünüyordu..ılk günlerde bu forumda operasyon sonucu fotograflarımı gören arkadaşlar bile ben bacaklarımı süper bulurken sağla-sol arasında uyumsuzluk yamukluk var gibi yorumlar bile yazdılar. Ben bunlara bile cevap vermedim. Çünkü benim düşüncem ve benim kendimi nasıl hissettiğim önemliydi. 3 ay sonunda bacağımın son şeklini alacağını doktorum söylemişti. 3 ay sonunda şişlik ve ödemler indi bacaklarımda erimede oldu. ılk yapıldığı şekliyle kalması mümkün değil zaten. . %100 erimeme garantisi hiç kimse vermiyor ..bunu bilerek ameliyat oldum ben. Ama her zmanada allahım inşallah erimez diyede çok dua ettim. Şişlik ve ödemler inince bile bacağınız zayıflamış gibi geliyor insana... Ama ben bu ameliyat işine kalkıştım. Böyle bir sıkıntım vardı ve bundan kurtulmam gerekti. Benim için tek çözüm bu ameliyattı. Hiç pişmanda değilim. Çoğu kişi bacaklarımı görse eminim bu forumda yine ince yamuk gibi bişeyler yazarlar. Etrafımdaki bazı insanlarda bişeyler söylerler ama bunların benim için hiç bir önemi kalmadı. Çünkü bu ameliyatla ben herşeyi kafamın içinde bitirdim. Bu sene ilk defa sıkılmadan utanmadan etek elbise giyebildim. Benim psikolojimi düzeltti. Çünkü yapılabileceğin en iyisinin yapıldığına inanıyorum..ınsanın kendisini nasıl hissetiği çok önemli. Ben kendimi şu anda ii hissediyorum.

http://img2.timeinc.nhttp://www.thesunblog.com/frosting/angelina-jolie-brad.jpg kızlar bakın angelina jolie dünyanın en güzel ve seksi kadını olarak biliniyor ama bacakları bizim gibi demekki bu sorun bizim abarttığımız kadar büyük bir sorun değil o bile müdahale ettirmediğine göre istese bence çaresini bulurdu ama bütün dünyanın gözü önünde olan biri olmasına rağmen rahatsız olmuyor helal sana angelina:))

slm kızlar ben daha önce yaylanma hareketrleri ve yürüyüş yaptığımı yazmıştım.şimdide buna ek olarak parklara konulan spor aletleriyle hergün spor yapıyorum ve inanılmaz faydasını görüyorum.çünkü orda bacak bölgesi için inanılmaz faydalı aletler var.

samimi arkadaşım hangi hareketleri yaptın sen yaylanma hareketini bende 5 ay kadar yaptım yaptığım sürece fena değildi ama kalıcı olmadı bıraktığım anda eski haline döndü parklardaki hangi spor aletlerini kullandın yani gerçekten hangi hareketlerin faydası oldu bu hareketler bacaklarında kalıcı kalınlık sağladımı çok sordum ama gerçekten meraktan çünkü bende neden fayda etmiyor anlamış değilim

samimi arkadaşım hangi hareketleri yaptın sen yaylanma hareketini bende 5 ay kadar yaptım yaptığım sürece fena değildi ama kalıcı olmadı bıraktığım anda eski haline döndü parklardaki hangi spor aletlerini kullandın yani gerçekten hangi hareketlerin faydası oldu bu hareketler bacaklarında kalıcı kalınlık sağladımı çok sordum ama gerçekten meraktan çünkü bende neden fayda etmiyor anlamış değilim

slm tabiki istediğin kadar soru sorabilirsin.burada bizler birbirimizden güç alıyoruz.ben yaylanma hareketiyle başladım daha sonra yürüşde yaptım bi ara yaylanma hareketini bırakıp yürüyüşe ağırlık verdim şimdide parklardaki spor aletleriylede çalışıyoru.aletlerin isimlerini bilmiyorum ama tarif edeyim. bir tanesinde bacakları iyice açarak olduğun yerde yürüyüş yapıyorum.bir taneside ayaklarını yerleştirip step yapılıyo.diğeri koltuğa oturup ayaklarını karşısındaki demire dayayıp kendini öne arkaya iltiriyosun.ve hepsinde bacakları mütiş çalıştırıyo.kalıcılık konusunda bir şey diyemicem çünkü tamamen hiç bırakmadım ama inş.kalıcı olur.gelişmeyi görünce çok seviniyorum bence sende devam et eğer kalıcı olmazsa ilerde ameliyat düşünürüz.a.s.

samimi senin sorunun incelikmi yoksa çarpıklıkmı var benimkiler ince kalınlaşsın istiyorum bu hareketleri bıraktıktan sonra sanki dahada inceldi banamı öyle geliyo anlamadım kalıcı olmadı hareketleri yaparken kaslar şişiyor ama sonrasında yine aynı of yaa olmuyor işte

merhaba. arkadaşlar forumda yazılanları okuyorum ve ameliyat olan arkadaşlardan anladığım kadarı ile malesef ameliyatta bu derde çözüm değil. işin açıkçası sporun bir faydası olacağına da inanmıyorum. ama inanıp spor yapan arkadaşlarıda gayretlerinden dolayı takdir ediyorum. başkada ne yapmak lazım bilmiyorum. buraya bir resim ekleyeceğim. işte kendine güvenen güzel bir kadın. bizde böyle olamazmıyız acaba... EBRU ŞALLI DEMET ŞENER ÇOCUKLARIYLA BEBEK PARKINDA / 1 - Hürriyet

gerçekten kendilerine özgüvenleri tam biz sanat dünyasında olmadığımız halde kendimize güvenimiz yok ki ebru şallı türkiye güzeli seçilmişti sanki seçildiği zaman bacakları mükemmelmiydi bence hayır angelina jolie de bir bakın dünyanın en sexi kadının bacakları demekki herşey bacak demek değil ama gel gelelim ben çok takıyorum nasıl kalınlaşacak bu bacaklar bilmiyorum neden kolay bir çaresi yok sanki belki Allah böyle beğenmiş yaratmış her zaman şükrederim halime ama güzel bacaklarımın olmasınıda çok isterdim sporda çare değil ameliyatta!!!

crazy sen istanbuldasın imkanlarınız bize göre biraz daha fazla. sen hiç bir dr. görüşmedin mi? fikir danışmadın mı?

arkadaşlar mrb.. uzun süredir yazmadım ama burada yazılanları gördükçe yazmamaya içim elvermedi. çünkü ben de bu ameliyatı olmadan önce sizin gibi sürekli gelişmeleri dört gözle takip ediyordum bi umutla...yazmama sebebim öncelikle bacaklarımdaki ödemler indikler sonra hayal kırıklığı idi. fakat daha sonra zamanla bacaklarımın kesinlikle eski hali ile ilgisi kalmadığını anladım. öncelikle ben önceden çok nadir etek giyerdim ve diz altı olurdu buna rağmen sürekli bacaklarımı saklmaya çalışırdım şimdi ise rahatlıkla etek giyiyorum haftanın 3 günü mutlaka giyiyorum kendime güvenim daha da çok geldi. şimdiki bacaklarım evet yine ince kapkalın dolgun bacaklarım olmadı ama estetik ve düzgün bacaklarım var şimdi bence. yazın tatilde sürekli şort ve mini etek giydim. ben derim ki eğer çok rahatsızsanız ve bu ameliyatı olacaksanız çok büyük umutlarla gitmeyin ama şunu da soylemeliyim ki asla yağların tamamı eriyip de bacaklar eski haline dönmüyor daha doğrusu benimki bu şekilde...hatta foto çekip koymayı düşünüorum..

işte 2 sn önce çektiğim bir foto yorumsuz size bırakıyorum iben 6 haziranda ameliyat olmuştum önünüzde örneklere bakıp iyice düşünün taşının ona göre karar verin arkadaşlar..

Son düzenleyen: Moderatör:
marienna kusura bakma da dalga mı geçiyorsun sen bizimle. bacaklarım ince kapkalın olmadı diyorsun ama hiç dediğin gibi değil. gayet dolgun ve güzel bacakların var muhteşem olmuş. hem 3 aylık süreyi doldurmuşsun sanırım bundan sonrada artık erimez. ne mutlu senin adına. ameliyat öncesi resimlerin var mı ekleyebilirmisin?ne kadar bi erime olmuş daha iyi anlayabiliriz.

canım fotodan dolgun görünüo ama o kadar dolgun deil dediğim gibi ama "düzgün ve estetik duruyo".. bu da benim için gayet güzel.. ayrıca ameliyat öncesi resim koymuştum daha once ama hangi sayfada olduğunu bilmiorum.. sizlere fikir olsun die yazdım ve resim ekledim umarım faydalı olur...

X