Bacak dolgusu yaptıran var mı?

yenide o kadıncaza silikon yapacak diye biliyordum öyle demişti tvde niye yapmamış sordunmu arkadaşım

ben programı izlemediğimden bilmiyordum, sormadım. sadece "erime ya da geriye dönecekse söyleyin, uğraşmayayım dedim, ısrarla sordum, ondan sonra yaptırdım" dedi, zaten yan bacakları çok kalınmış, oradan alabildiğini alıp içeri koymuş. benim birinci haftamın dolduğu gündü, o 20 günlük, bacak bacak üstüne atıyordu, sevindim tabii rahatlığına. bir de kalkar mısın karşıdan bakayım diyemedim tabii utandım ama otururken yürürken güzeldi :)
programı sonra izledim, işin içinde tanıtım da var sonuçta, ona yapılmasa da bir başkası ekran başında silikon düşünebilir :)

canım ya, uyudum gece erkenden. mesaj kutun dolmuş
fotonu kaçırdığıma üzüldüm, tekrar koyacak mısın?
:)

kızlar ya çok merak ettim rica etsem söylermisiniz yada netteki linkini verebilirmisiniz o programın. o bayan hangi dr. ile çıktı programa? ne kadar çıkıktı bacakları acaba benimkisi gibimi

kızlar ya çok merak ettim rica etsem söylermisiniz yada netteki linkini verebilirmisiniz o programın. o bayan hangi dr. ile çıktı programa? ne kadar çıkıktı bacakları acaba benimkisi gibimi

YouTube da o video var. Doktorum programi çarpık bacak diye yazarsan sanirim çıkıyor. Birde doktor hasan findik ti. Onun ismiylede aratabilirsin.
Bu arada bacakları ileri düzeyde parantez birde yanlara doğru kasliydi.

YouTube da o video var. Doktorum programi çarpık bacak diye yazarsan sanirim çıkıyor. Birde doktor hasan findik ti. Onun ismiylede aratabilirsin.
Bu arada bacakları ileri düzeyde parantez birde yanlara doğru kasliydi.

sağol canım izledim videoyu.benim bacaklar da nerdeyse ona yaklaşık zaten ahhh ahhh(

malesef.davetlere giderken,törenlerde,düğün dernek herneyse,herkes elbise giyerken pantolon giymek zorunda kalmak((((güzel vücüdum olsa giyinmeyi onlardan iyi biliyorum ama bol paçalar iyiki varsınızzzzzzzzz.

malesef.davetlere giderken,törenlerde,düğün dernek herneyse,herkes elbise giyerken pantolon giymek zorunda kalmak((((güzel vücüdum olsa giyinmeyi onlardan iyi biliyorum ama bol paçalar iyiki varsınızzzzzzzzz.

yaz gelir, kot pantolonla pişersin, giyemezsin, elbiselere bakarsın, üstü kapalıysa altı kısa, uzunsa askılı, deklteli...
neticede benim yazlarım çoğunlukla eşofmanla geçer,
inşallah bu yaz rahat edeceğim, şimdi de sizler için diliyorum, en güzel zamanda, en sağlıklı şekilde mutlu bacaklar olun :)

teşekkürler yenideeee.ben pamuğu keşfettim.enazından pantolonla biraz daha kendime güveniyorum((( tabi yazın yine en bollarından pantolona devammmmm...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…