ben gözümde canlandıramadım nasıl bir bozukluk olduğunu, dizlerin birleşmiyor mu?
fotoğrafını çekip doktorlara e-postayla gönderirsen fikir verenler oluyor.
nasılsın arkadaşım?
canların iyi mi? :)
teşekkür ederim arkadaşım iyiyiz çok şükür bende eski sayfaları okuyordum daha önce hiç okumamıştım. Eskiden bizim forum çok kalabalıkmış hele bir dönem ne çok kişi ameliyat olmuş. şimdi hiç biri foruma girmiyor arada bir girip son durumlarını yazsalar ne iyi olurdu...
Düz durduğumda ayaklarım birleşikken sol diz kapağı içe bakıyor. Yürüdüğümde de ayaklarım içe basmadığı halde leğen kemiğinin bozukluğu yüzünden sol diz kapağım içe doğru aynı şekilde. Leğen kemiği kırılıp bir şey takılıyormuş bi tedavi o dedi doktor :S
aynı fikirdeyim, bir dönem bursadaki doktor çok popülermiş. sık sık olmasa da yazsalar ama bir yandan memnun olmayanlar da yazmış galiba, belki memnunlardır, son hallerinden beri değişme yoktur.
anladım, biz de iki gündür bu tedaviyle ilgili videolardan bahsediyorduk, biraz zor görünüyor, ama iyi sonuç alıyorlar.
diğer yolla da nasıl olur bilemiyorum tabii.
istediğin gibi olsun dileyelim :)
iyi akşamlar arkadaşlar .yenide seninle aynı fikirdeyim arkadaşım.yaptıran arkadaşların sen ve amyle gibi her şeyi, yani yaşadıkları değişiklikleri yazmaları gerekirdi diye düşünüyorum.hem yapılan hatalar tekrarlanmaz hemde daha gerçekçi olur.yani ilk iki ay memnunum diye yazıp çekilenler var.ama ondan sonraki sürede yaşadıkları ??????
arkadaşım o görüntülere bende baktım.sonuç mükemmel ama enfeksiyon riski çok yüksek ve gereken durumlarda aylarca hastenede kalmak gerekiyormuş.ve bazen bir bacak diğerinden daha kısa kalbiliyormuş bazı durumlarda.yani tehlike yüksek.kaldıkı yenide senin bacakların o yöntem için uygun değil bence .çünkü sendeki çarpıklık oderecede değil .
arkadaşım o görüntülere bende baktım.sonuç mükemmel ama enfeksiyon riski çok yüksek ve gereken durumlarda aylarca hastenede kalmak gerekiyormuş.ve bazen bir bacak diğerinden daha kısa kalbiliyormuş bazı durumlarda.yani tehlike yüksek.kaldıkı yenide senin bacakların o yöntem için uygun değil bence .çünkü sendeki çarpıklık oderecede değil .
gelmeyen memnundur diye mi düşünsek?
yine de loresimanın gelip bir yıl sonra memnunum demesi ne kadar iyi oldu.
ya da kişi demeli ki benden gelecek yeni bir habere kadar memnunum :)
allah korusun kısa mııı :18: bir de bir arkadaş bir video paylaşmış egzersiz gibi onu deneyeceğim deneyen var mı aranızdaa
eğer sadece bir bacağındaysa sıkıntı ortepediste görünmen daha uygun olur bence.
memko sen ne yaptin karar verdin mi.benim dusundugum dr gorustun mu?ayrica arkadasim o goruntuleri ben de izledim bir hayli zor gorunuyor islem.
ya karışık bir durum aslında-ameliyatı yapan dr,problemin büyüklüğü,ve ameliyattan beklenti- ,olay bu üçlüyle alakalı aslında.mesala senin dr una ameliyat olan eski sayfalardan irigözler ,ve nisan 16 nikli arkadaşlar özellerinde foto paylaşmışlar.(ben görmedim tabi)ana sayfada yazılanlar şunlar mesala.-nisan 16 bacakların çok güzel ,neden hala etek giymiyorsun ,ve bunun aynısı olan bir çok yoruma -ben mükemmelliyetçiyim bacaklarımın sütun gibi olmadan etek giymem demiş.bir başkası olan lilac nikli arkadaş eskisinden biraz farketti (diz içlerimden alması bile yettide demiş) ama artık etekten başka bir şey giymiyorum demiş.yani memnuniyet bile kişiden kişiye değişiyor.
bende yeni ameliyat oldum arkadaşlar 5 gün oldu ama nedense pişman oldumben silikon taktırmak zorunda kaldım çünkü çok zayıfım ve alınacak hiç yağım yok. şimdi ayağım istediğim gibi olmadı benimde arada açıklık vardı parantez gibi duruyodu bacaklarım tamam boşluk kapandı ama çok kalın oldu dr daha şiş olduğunu ineceğini söyledi ama inincede kalın olacak gibi geliyor. silikon yaptıran varsa şişlikler ne kadar iniyor çok moralim bozuk iş yerimde sıkıntılı bidaha çok zor rapor almam acaba rapaorluyken hemen geri mi çıkarttırsam diye düşünüyorum
bende yeni ameliyat oldum arkadaşlar 5 gün oldu ama nedense pişman oldumben silikon taktırmak zorunda kaldım çünkü çok zayıfım ve alınacak hiç yağım yok. şimdi ayağım istediğim gibi olmadı benimde arada açıklık vardı parantez gibi duruyodu bacaklarım tamam boşluk kapandı ama çok kalın oldu dr daha şiş olduğunu ineceğini söyledi ama inincede kalın olacak gibi geliyor. silikon yaptıran varsa şişlikler ne kadar iniyor çok moralim bozuk iş yerimde sıkıntılı bidaha çok zor rapor almam acaba rapaorluyken hemen geri mi çıkarttırsam diye düşünüyorum
Öncelikle şunu düşün yürürken biri sağa biri sola sapan bacaklar mı yoksa kalın bacakları mı daha hoş görünür göze? Çok zayıfsan alışamamışsındır belki o görüntüye buraya yükle söyleyelim fikrimizi. Aceleci olma en kötüsü bile parantezden iyidir.
çok geçmiş olsun bbuglem, hoş geldin aramıza. bence yeni daha, şişlik vardır, ben de 1.5 ay önce yağ enj yaptırdım, şişler indi, kalın olmasını isterdim. iyileşme sürecin nasıl? ağrın sancın ya da yürümede güçlük var mı? ben açıkçası ondan korktuğumdan çok istediğim halde silikon yaptıramadım.
fotoğrafın var mı, yüklemeyi düşünüyor musun?