Bacak dolgusu yaptıran var mı?

arkadaşlar kemikte eğrilik olanlar youtube a drveklich yazıp bakabilirlermi.bu nasıl bir yöntem.süper olmş.o alet neki.dişe tel takmak gibi bişey sanırım.

Son düzenleme:
arkadaşlar kemikte eğrilik olanlar youtube a drveklich yazıp bakabilirlermi.bu nasıl bir yöntem.süper olmş.o alet neki.dişe tel takmak gibi bişey sanırım.

Baktım, harika sonuç bence, diyelim ki bir yaz tatilini feda et, oldu bitti :)) benim dizden altta vardi egrilik ama o videodaki gibi kas yok, yine de yag lazım olurdu bence,

Nerden buldun bunları arkadaşım :) ben de takildim, yarın da erken kalkmam lazım, iyi geceler ve kolay gelsin :)

Sence bu ilizarov benim icin daha mi uygun olurdu? Şartlardan ötürü yaptıramazdım o ayrı,
Adini da yanlis yazdim kusura bakma

okadar çok video varki.her çeşit bacağa uygulanmış arkadaşım.çok heyecanlandım...........

heyecanlanmamak mümkün değil, burada da orada olduğu kadar gelişmiş midir acaba? orası japonya mı? japonyada kızlar hep çarpıkmış ve kış ortasında bile miniyle geziyorlarmış.

heyecanlanmamak mümkün değil, burada da orada olduğu kadar gelişmiş midir acaba? orası japonya mı? japonyada kızlar hep çarpıkmış ve kış ortasında bile miniyle geziyorlarmış.

japon kızlarından özür dilerim bu arada, hepsi değil tabii :)
rahatlarmış demek istemiştim.

Bir sürü video izledim, kemigi kırıyorlar, bacaklarda bir sürü kesik, koltuk degnekleri... göze alıp yapan olursa sonuçlar cok başarılı, gerci hepsi de yabancı.

canım şimdi baktım videoya.evet uygulayalım güzel sonuçlar verse ne iyi olur.ama ordaki kızın yinede iç kası var.silikonla telafi etmeyi düşündüğüm o iç kas bende hiç yok işte:KK43: oyüzden böyle bi sonuç alamam heralde.kemiklerin yamuk olması apayrı bi dezavantaj bizim için.
o yüzden kemikleri düzgün olan arkadaşlarım herşeye rağmen çok şanslısınız bunu unutmayın.

canım şimdi baktım videoya.evet uygulayalım güzel sonuçlar verse ne iyi olur.ama ordaki kızın yinede iç kası var.silikonla telafi etmeyi düşündüğüm o iç kas bende hiç yok işte:KK43: oyüzden böyle bi sonuç alamam heralde.kemiklerin yamuk olması apayrı bi dezavantaj bizim için.
o yüzden kemikleri düzgün olan arkadaşlarım herşeye rağmen çok şanslısınız bunu unutmayın.

Saddy bence senin kemigin düz inseydi kas eksikligi göremezdin, ben bile kendim icin acaba çocukken mudahale edilseydi kassız durur muydu diyorum, benim kasım hiç gelişmemiş, hatta bugün anneme dedim, beni küçükken göturseydin dedim, o da bunları niye öğreniyorsun dedi. ne işine yaradı ya da hâlâ mı ugraşiyorsun dercesine...

yazdım arkadaşım

sağol canım baya uzakmışsın :) Balıkesir ve cevresındede arastıracagım hazıranda gdınce kucuk sehırlerde daha uygundur senın dedıgın gbı balıkesr Manisa gbı bıyerde bulursam sper olcak benım ıcın olmazsa artık napalım sıkıntıya katlanacagm mecburen yol,yabancılık ...

Arkadaşlar merhaba ben de yakın zamanda ortopediye gittim, ayaklarım içe basmıyor, ama doğuştan leğen kemiğinde yamukluk olduğu için sol dizimde 4 cm kadar içe dönüklük var, adım atınca da çok belli oluyor o yüzden kendimi bildim bileli etek giyemiyorum :KK43: Bu silikon tedavisi buna çare oluyor mu yoksa sadece parantez bacakla ilgili bi çare mi bilen varsa yardımcı olabilir mi

Adanancy, merhaba arkadaşım, nasılsın? bacaklarının durumu nasıl? afiyetteler inşallah :)

Arkadaşlar merhaba ben de yakın zamanda ortopediye gittim, ayaklarım içe basmıyor, ama doğuştan leğen kemiğinde yamukluk olduğu için sol dizimde 4 cm kadar içe dönüklük var, adım atınca da çok belli oluyor o yüzden kendimi bildim bileli etek giyemiyorum :KK43: Bu silikon tedavisi buna çare oluyor mu yoksa sadece parantez bacakla ilgili bi çare mi bilen varsa yardımcı olabilir mi

ben gözümde canlandıramadım nasıl bir bozukluk olduğunu, dizlerin birleşmiyor mu?
fotoğrafını çekip doktorlara e-postayla gönderirsen fikir verenler oluyor.

arkadaşlar cennetz ameliyat olmuş olmalı günler önce, haberi geldi mi? ben mi kaçırdım, nasıl acaba?

X