Bacak dolgusu yaptıran var mı?

yenide o kadıncaza silikon yapacak diye biliyordum öyle demişti tvde niye yapmamış sordunmu arkadaşım

yenide o kadıncaza silikon yapacak diye biliyordum öyle demişti tvde niye yapmamış sordunmu arkadaşım

bende bacakları kalın diye yağ diye hatırlıyorum sanki.bunak biz senin bacaklarını çok beğenmiştik ,neden tekrar düşünüyorsun biraz daha zaman geçse daha iyi olmazmı sence.

yarın kızıma çektirip koydurayım öğleden sonra ama maile mesaj yazmayın olurmu direkt eşime gidiyor bakın sizler için nelere katlanıyorum ama birbirimize yrd etmemiz lazım diğeri bencilliğe girer

yarın kızıma çektirip koydurayım öğleden sonra ama maile mesaj yazmayın olurmu direkt eşime gidiyor bakın sizler için nelere katlanıyorum ama birbirimize yrd etmemiz lazım diğeri bencilliğe girer

akşama kadar silme hemen olurmu ben ancak akşam girebilirim

üffff eski sayfalara bakmaktan beynim döndü yine.birde ameliyat olanlardan sadece bir kaç kişi ara ara girip son durumu yazmış ,diğerlerinin tamamı 4-5 ay sonra bırakmış.

Arkadaşım kusura bakam, bilg başında değilim sürekli, mesajını şimdi gördüm. Ben eklemiştim ama kaldırdım resimleri. Daha sonra tekrar eklerim. Şöyle 1 ay olsun. İyi geceler...

bunak sen silikon istiyordun sanırım.dünde bu arkadaştan bahsetmişsin.umarım alıntıda foto çıkar.fotoya yakından ve dikkatli bakarsanız alt taraf çok kalın ve aşırı kaslı duruyor.özellikle diz kapağının hemen altına bakın.ve bu arkadaşın bacak boyu uzun.yani bence bacak boyu kısa olanlara silikon olmaz gibi geliyor.ve yan durduğu için biraz yanıltıcı olmuş,önden bakınca çok daha kalındır ,hatta fazla kalındır bence.

Son düzenleme:
çoğunuz burdasınız ama heralde eski sayfaları okuyorsunuz ben kaçtım

Üç ayın doldumu canım ? Üç ay dolmadan şehir yada dr söyleyemem diyordun .Ben 2 bın beşyuz tl ye sadece dız ıcı yag aldırmayı dusunuyorum dolgyla brlıkte 5 bın ıstıyorlar benım eşim destek dgl bende ancak okadar odeyebılırım ama sen dr unu söylesen yada sehrını senın dr una yag enjektesı de yaptırıyorum hemde daha az ucrete bu yuzden erısede erımesede bır kaybım yok hatta bırıktırıp 2. bıle yaptırabılırım diye düşünüyorum yanı sen vebal altında değil daha ıyılık yapmış olursun.Tabiki karar senin yardımcı olsanda olmasanda Allah razı olsunn ,herşey gönlünce olsun diim arkadaşımm .

bende ikinciyi düşünüyorum bunnybon dr un kim. Memnunmusun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…