teşekkürler yenideeee.ben pamuğu keşfettim.enazından pantolonla biraz daha kendime güveniyorum((( tabi yazın yine en bollarından pantolona devammmmm...
Iyi fikirmiş :) daha önce de bahsi geçmişti, popolu kilot yapan girisimci baldırlı çorap da yapsa :)
arkadaşlar kemikte eğrilik olanlar youtube a drveklich yazıp bakabilirlermi.bu nasıl bir yöntem.süper olmş.o alet neki.dişe tel takmak gibi bişey sanırım.
Baktım, harika sonuç bence, diyelim ki bir yaz tatilini feda et, oldu bitti :)) benim dizden altta vardi egrilik ama o videodaki gibi kas yok, yine de yag lazım olurdu bence,
okadar çok video varki.her çeşit bacağa uygulanmış arkadaşım.çok heyecanlandım...........
heyecanlanmamak mümkün değil, burada da orada olduğu kadar gelişmiş midir acaba? orası japonya mı? japonyada kızlar hep çarpıkmış ve kış ortasında bile miniyle geziyorlarmış.
canım şimdi baktım videoya.evet uygulayalım güzel sonuçlar verse ne iyi olur.ama ordaki kızın yinede iç kası var.silikonla telafi etmeyi düşündüğüm o iç kas bende hiç yok işteoyüzden böyle bi sonuç alamam heralde.kemiklerin yamuk olması apayrı bi dezavantaj bizim için.
o yüzden kemikleri düzgün olan arkadaşlarım herşeye rağmen çok şanslısınız bunu unutmayın.
yazdım arkadaşım
Arkadaşlar merhaba ben de yakın zamanda ortopediye gittim, ayaklarım içe basmıyor, ama doğuştan leğen kemiğinde yamukluk olduğu için sol dizimde 4 cm kadar içe dönüklük var, adım atınca da çok belli oluyor o yüzden kendimi bildim bileli etek giyemiyorumBu silikon tedavisi buna çare oluyor mu yoksa sadece parantez bacakla ilgili bi çare mi bilen varsa yardımcı olabilir mi