Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
memko özelin dolmuştu cevabım gitmedi
yenide o kadıncaza silikon yapacak diye biliyordum öyle demişti tvde niye yapmamış sordunmu arkadaşım
çoğunuz burdasınız ama heralde eski sayfaları okuyorsunuz ben kaçtım
yarın kızıma çektirip koydurayım öğleden sonra ama maile mesaj yazmayın olurmu direkt eşime gidiyor bakın sizler için nelere katlanıyorum ama birbirimize yrd etmemiz lazım diğeri bencilliğe girer
akşama kadar silme hemen olurmu ben ancak akşam girebilirim
Arkadaşım kusura bakam, bilg başında değilim sürekli, mesajını şimdi gördüm. Ben eklemiştim ama kaldırdım resimleri. Daha sonra tekrar eklerim. Şöyle 1 ay olsun. İyi geceler...
Herkese merhaba;
bi sürü mesaj atmışsınız kızlar.İnanın ki daha yeni okudum hepsini.Ben de derdini halledince siteyi terkedenlerden biriyim ne yazık ki Ben gayet iyiyim.Herşey yolunda 13 Kasım da 2 yıl bitti ameliyat olalı. Bilmeyenlere,hatırlamayanlara tekrar söyleyim.Ben 2 Yıl önce Hasan Fındık'a silikon protez ameliyatı olmuştum.İyileşene kadar ağrılı bi dönem geçirdim evet ama şimdi çok iyiyim,çook mutluyum.Sürekli etek giyiyorum :)Eki Görüntüle 560982 Eki Görüntüle 560983 bu resmiler de son hali. kendinize iyi bakın....
çoğunuz burdasınız ama heralde eski sayfaları okuyorsunuz ben kaçtım
ilk operasyondan sonra biraz erime oldu . 2.yi de rutuş olarak istedim..insan daha daha iyi olsun istiyor..her iki operasyonumdanda memnunum.etek elbise rahat rahat giyiyorum. Yalnız yağ enjeksiyonu için biriktirdiğim kiloları deha veremedim..acaba diyorum fazla yerlerden ( diz üstü) yağ aldırıp bacaklarımı biraz daha mı kalınlaştırsam diyorum..
bunak sende eskilerdenmisin ilkkezmi yaptırdınyarın kızıma çektirip koydurayım öğleden sonra ama maile mesaj yazmayın olurmu direkt eşime gidiyor bakın sizler için nelere katlanıyorum ama birbirimize yrd etmemiz lazım diğeri bencilliğe girer