- 20 Şubat 2016
- 4.650
- 18.638
-
- Konu Sahibi Lonely single girl
haftasonundan sonra acil durum planı banada gerekli hale geldii. seni etiketleyemedim çıkmadınTut beni de etiketle olur muben de sana bakinca motive olurum
Az once dayanamadim tartildim
Bu hafta gecen cumartesiden itibaren tam 2 bucuk kilo almisim
Hemen temizlemek icin acil durum planina gececegim .
Elimden geldigince paylasim yapicam insallahkar yagdigi icin pek yuruyus yapamam ama diger sekillerd3 halletmeye calisacagim durumu
canım bende bir dönem senin gibi uzun süre hatta hafta geçerdi çıkamazdım. activia düzenli yedim ilaç almadan beni düzene soktu. tavsiye ederim. gerçi her bünye farklı ama denemekte fayda var. düzene girince kestim yemegi onada alıssın istmedim cunkuEvet bugun yogun kar yagisinin altinda tabi mecburiyetten bekunis almaya gidiyorum artik 6 gun oldu el insaf :)
Tavsiyen icin tesekkurler ❣canım bende bir dönem senin gibi uzun süre hatta hafta geçerdi çıkamazdım. activia düzenli yedim ilaç almadan beni düzene soktu. tavsiye ederim. gerçi her bünye farklı ama denemekte fayda var. düzene girince kestim yemegi onada alıssın istmedim cunku
annem bakmiyor ki zTenCanım bu çok hassas bir konu Yaşlı insanların tipik özelliği Sakin bir durumda annenle sohbet eder gib düşüncelerini öğrenirsin ona göre eve çıkarsın O da ciddi masraf birde çoçuk sen çalışırken kim bakacak Nacizane fikrim annenizle kalmanız Çünkü en kıymetlilerimizde biri canım annemiz Orta yolu bulmak birazda sabır en iyi çözüm
3.5 ay oldu dogum yapalı hic vermiyorum kilo emziren anne olarak ne zaman baslaniyor verilmeye bana da umut olsa:)))İnşallah.Ben bize inanıyorum. Kendimden biliyorum emzirirken daha hızlı veriliyor kilo. Ama siz yine de bebiş için, çok kasmayın kendinizi. Bol bol su için lütfen. Akşamları dikkat etseniz bile çok çabuk verebilirsiniz
Daha çok erken bence.önce lohusaligunun tadını çıkar canım ☺ az yemeye basladigin anda vermeye baslarsin zaten3.5 ay oldu dogum yapalı hic vermiyorum kilo emziren anne olarak ne zaman baslaniyor verilmeye bana da umut olsa:)))