Bebeğini 40 ı cikmadan terk edip giden ve hiç görmeyen bir babadan sevgi beklemek mantiksiz.görmek istese ve boşanma ile çocukla iletisimin farklı şeyler olduğunu ayirt edebilse bunları yapmazdi.Ben kotulemem zaten herseyi anlayacak ve bana da hak vericek ilerde inşallah. Ben kizima yetmeye calisicam hem maddi hem manevi Allah yardimcim olsun.Teşekkür ederim fakat kızınızın babası ne derece yanında olur ne derece destek olup severse kızınız da benim gibi şeyler yaşamaz ve etkilenmez inşallah . Her zaman beraber yanında olun ve asla babası hakkında kötü bişey söylemeyin çok çok kötü bir insan olsa da bunu kızınıza söylemeyin zaten aklı mantıcım oturduğu zaman anlayacak herşeyi . Bu da nacizane bir tavsiyeydi , sevgiyle kalın
Bende bosaniyorum çocuk için baştan ayrı olmamız kolay olur sanmistim ama yazdıklarınızı görünce içim burkuldu o da muhtemelen tekrar yurt dışına gidecek kopuk olacak yani oğlum olacak ama süreç nasıl olur bilemem iyi bir eş olamadi babalığı yapabilir miii bende kararsızım ama güvenim hiç bir konuda malesef yok yasadiklariniz benim iler ki halim olacak sanırım Allah yardımcınız olsunMerhabalar, ben hamileyken ayrıldım evladımın babasından. Babayla yaşamanın ne demek olduğunu bilmediği için çocuğum açısından daha kolay olacak sanmıştım ama öyle olmuyormuş büyüdükçe anladım. Evladım şimdi üç yaşında, doğumdan itibaren kitap okuyorum her şeyin daha bi bilincinde bir çocuk. Artık babanın telefonu bozuktur felan söylemlerime inanmıyor, babasından sık sık telefon bekliyor. Ve sanki içinde çok daha fazlasını yaşıyor hissediyorum ama elimden bir şey gelmiyor maalesef.Babası ayrı şehirde yaşıyor en son 3 ay önce görüştüler ve kızım bu görüşmeden çok olumsuz etkilendi. Aşırı hırçınlaştı, gece uyanıp saatlerce durduk yere ağlamalar felan tüm apartman yaşadı o kötü günlerimizi bir ay boyunca. 3 yaş sendromu galiba dedim ama geçmeyince psikologa gittik şimdi yavrum çok iyi şükür(tabi görünürde içinde ne yaşadığını bilemiyorum). Psikologumuz babayla da iletişim kurdu, evladımın kendisine hasret olduğunu daha sık iletişim kurması gerektiğini söylediğini biliyorum. Aynı şeyleri ben de paylaşmıştım babayla bana hiç dönmedi psikologa tamam evladım için ben her şeye varım demiş ama haftalardır aramıyor yavrumu. En son yine miniğim aramıştı bir kaç defa, geçenlerde babamı özledim ama aramıyor dedi biz arayalım dedim artık aramam babama küstüm diyor. Ne yapmalıyım, nasıl hareket etmeliyim ben bu durumda?
Babasız yaşayan evladım diye konu açan sizsiniz. Demek ki kendine evlat getirmemişsin sadece.Böyle bir adama çocuk vermediğimde kendi evladımı da içinden atmış olmayacak mıyım? Babaya çocuk vermek değil bu evladımı dünyaya getirdim.
Hanımefendi baba çocuğumu rahmime düştükten sonra istemedi. Sırf o istemiyor diye neden evladımı katledeyim ya? Hamileyken yok ya ben vaz geçtim aldır sen bunu dediği için babalık sorumlulukları üzerinden düşmeli mi yaniBabasız yaşayan evladım diye konu açan sizsiniz. Demek ki kendine evlat getirmemişsin sadece.
Boyle umutsuzluga kapilmayin , bu sureci gayet iyi idare eden anneler de var , ben de babasiz buyuttum oglumu , her zaman mutlu bir cocuktu , travma falan da olusmadi , bu tamamen sizin elinizde , neredeyse butun arkadaslarim bosandi sadece iki tanesinin cocugunda problem var cunku anneler atlatamadilar bosanmayi anne travma yasayinca cocuk da yasiyor ama diger cocuklar gayet mutlu , basarili , civil civil cocuklarBende bosaniyorum çocuk için baştan ayrı olmamız kolay olur sanmistim ama yazdıklarınızı görünce içim burkuldu o da muhtemelen tekrar yurt dışına gidecek kopuk olacak yani oğlum olacak ama süreç nasıl olur bilemem iyi bir eş olamadi babalığı yapabilir miii bende kararsızım ama güvenim hiç bir konuda malesef yok yasadiklariniz benim iler ki halim olacak sanırım Allah yardımcınız olsun
heysiri , aynen öyle. çocuk istemeyen birine al bu senin kızın diyosun, istemedi diye boşayıp, bir de çocuğu görmüyor diye serzenişte bulunuyorsunuz. adam istemiyor, bunu kabullenip baba figürü olmadan yetiştireceksiniz. Bir arkadaşım hamile kaldı, babasının kim olduğunu bile bilmiyor, amacı çocuk sahibi olmak olduğu için, babası kim bulmak için uğraşmadı. Tek başına büyütüyor çocuğu, amacı buydu, söylenmiyor bile.
Geçtiğimiz günlerde bir baba kendi çocuğunu boğarak öldürdü, 'doğduğundan beri hiç sevmedim' dedi. Boşanma kararı verdiğiniz gibi kararlı olun boş yere babasına zorla babalık yaptırmayın çocuğunuzun sağlığı için.
Ben atlattım şükür mantigima hiç bir şekilde yatmiyo artık o yüzden üzülmek boşBoyle umutsuzluga kapilmayin , bu sureci gayet iyi idare eden anneler de var , ben de babasiz buyuttum oglumu , her zaman mutlu bir cocuktu , travma falan da olusmadi , bu tamamen sizin elinizde , neredeyse butun arkadaslarim bosandi sadece iki tanesinin cocugunda problem var cunku anneler atlatamadilar bosanmayi anne travma yasayinca cocuk da yasiyor ama diger cocuklar gayet mutlu , basarili , civil civil cocuklar
Hic uzmeyin kendinizi , duzgun bir pedagogdan destek alin , ben senede iki defa cok iyi bir pedagoga giderdim , bana cok yardimi dokundu oglumu buyuturken
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?