Babasız yaşayan evladım

bir anne olarak icim parçalandi kim bilir siz nasıl üzülüyorsunuz insAllah babasinin akli basina gelir de ilgilenir kızıyla

Baba olacak adam ne kadar vicdansız...

Siz çözüm mü bulmak istiyorsunuz. Eski eşinize olan nefretinizi buradan kusup rahatlamak mı istiyorsunuz? Artık egonuzu kenara bırakın. Fazladan nafaka göndermiş ne güzel. Arayın teşekkür edin çocuğa bayram için kıyafet oyuncak vs alacağınızı babasının hediyesi olacağını söyleyin. Çocuğu zorla yaptınız yok yapmadınız bilmiyorum çok saçma o kısımlar. Olan olmuş, adamla düzgün konuşun yapıcı baba olmanın sorumluluğu değil de tatlı kısmını yansıtın. Adamı kazanın , bana ne yaaa adam olsun diyemezsiniz. Çocuğunuzu düşüneceksiniz mecbursunuz. Size ilk mesajımda yazdım çocuğum için yalvarırım sürünürüm herşeyi yaparım, yeter ki babam beni aramadı diye boynu bükülmesin. Kız çocuk için baba o kadar önemli ki, artık kararınızı verin. Çocuk elden gidecek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…