babasının üstüne alınacakmış!!!!

bencede vazgeçsin bir zahmet..ne demek babanın üstüne ..çok saçma bir düşünce..

63 tl mi,sanmam daha fazladır. Çünkü biz bile 8 sene önce ticari bir Arabamızı eşimin üstünden benim üstüme geçirdiğimiz de 500 tl gibi rakam ödemiştik.nasıl 63 tl oluyormuş o?

Yürürlük değişti canım o eskiden di! Şimdi küçük bir meblağ ödeniyor.

Araba almaktan mı vazgeçti yoksa "o" arabayı almaktan mı vazgeçti?
Yarın öbürgün aynı sorun hortlamaz inşallah.

Ya kızlar esim bi araba alcak ve buldugu araba babasinin oldugu memlekette ve biz haftaici calistigimiz icin esim, babamin ustune aliyim bi ara kendi ustume alirim diyor. Ya k.babayi da hic sevmem uf kizlar napicm ya!!
ne komik ya koca ülkede araba mı kalmadı.
Arabayı almak mı mesele? Atlar gider 1 saatlik işi var.
Babası attıysa bu fikri ortaya eşin de hayır diyememiştir.

benim eşimde zamanında aynısını deddi... üstelik biz aynı şehirdeyiz düşün ... o izin alamazmış bende yeni işe girmiştim alamazmışım en mantıklısı babasınım üstüne almasıymış ... kıyamet kopardım ben izin alır üstüme alırım aravayı dedim , bozuldu güvenmiyor musun babama senin babanın üstüne yapalım desen ben kabul edebilirim dedi zırvaladı bi sürü ... bizimde ayrı bi aile olduğumuzu bunu artık anlaması gerektiğini söyledim. ..sonuç olarak arabayı üstüme aldım ve sadece yarım saatimi aldı ... kesinlikle kabul etme ... haftaiçi bi gün izin alsın uçakla gitsib arabayla dönsün ama kp üstüne yaptırma

eşiniz vekalet yollasın araç alımı için noter işlenlerinin siizn adınıza kayınpederiiz vekalet ile yapar sonrasiz arbayıo alırsıınız üstünüze.

islemler orda halledilecekse, yaa baba dur gelelim de bizim ustumuze yap, denilir mi sence?
babasi sonucta adamin..
kosullar su an kyle gerektiriyosa birak.. sonra alirsinz ustunuze..

Ya kızlar esim bi araba alcak ve buldugu araba babasinin oldugu memlekette ve biz haftaici calistigimiz icin esim, babamin ustune aliyim bi ara kendi ustume alirim diyor. Ya k.babayi da hic sevmem uf kizlar napicm ya!!

merak ettim, hiç sevmem demişsiniz
kayınpederiniz kötü bir adam mı?
fesat bir adam mı?
yoksa konu sadece maddiyat mı?

ilk defa forumdaki herkesle karşıt fikirdeyim
bence çocukların kendilerini belli bir yaşa getirmiş, onlara bakıp büyütmüş ebeveynlerinin üzerlerine araba almalarında hiçbir mahsur yok
benim eşim bana böyle birşey söylese
kafama bile takılmaz
onlar onun annesi babası, eşim böyle uygun görüyor ise
yapsın ne olur ki?

ben de annemin üzerine birşeyler almak isterim mesela, keşke imkanım olsa, hatta direkt arabayı anneme hediye etmek isterim

eşim dese ki bu ay zorluk çekeceğiz ama maaşlarımızı aileme vermem lazım
1 sn düşünmem, veririm
ama bilirim ki eşim beni asla suistimal etmez

sizin, eşinizin veya ailesinin sizi suistimal edeceğine yönelik bir korkunuz mu var?
eşinize mi güvenmiyorsunuz?

Görmeden araba almak tuhaf. Hele ki ikinci else iyice kontrol ettirmek lazım, kazası olur vs. Neden illaki memleketten alınıyor bunuda anlamadım. Yinede eşiniz illaki o arabayı alacağım diyorsa, gidin notere babaya alım için vekalet verin, kuryeyle ulaştırın, tabi aracın bilgilerini yazdırmayı (plaka, model vs) ve süre koydurmayı unutmayın.
Hayırlısı olsun, kazasız belasız kullanın aracınızı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…