babasının üstüne alınacakmış!!!!

gunes189

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Ocak 2015
930
462
34
Ya kızlar esim bi araba alcak ve buldugu araba babasinin oldugu memlekette ve biz haftaici calistigimiz icin esim, babamin ustune aliyim bi ara kendi ustume alirim diyor. Ya k.babayi da hic sevmem uf kizlar napicm ya!!

Araba babasının üstüne olsa size bir zararı olur mu ileride?

Ya kızlar esim bi araba alcak ve buldugu araba babasinin oldugu memlekette ve biz haftaici calistigimiz icin esim, babamin ustune aliyim bi ara kendi ustume alirim diyor. Ya k.babayi da hic sevmem uf kizlar napicm ya!!
arabayı görmeyecek bakmayacak mısınız. sizin ikinizin de içinize sinmeden nasıl kayınpederiniz uzaktan alabilir ki. dokunmak oturmak sürmek bakmak gerekir.
eşinizin izni yok mu hafta sonu cuma aksamdan cıkın pazar aksama kadar türkiyenin her yerinden gelinir alınır.

İyi de ileride eşin üstüne gecirmek için bir sürü para ödeyecek, yani ileride birgün üstüne geçireceği araba için niye tekrar masraf etsin ki

Haftasonu alımsatım olmuyormus cnm

eşin kalsın sen git almaya o zaman şahsen ben öyle yaptım dediğin gibi dünyanın türlü türlü hali var araba sizin üstünüze olsun

Birde böyle söyleyip deneyim'bakalim

Aynisini bende dedim. 63 Tl masraf olur.'bisey olmaz diyor
63 tl mi,sanmam daha fazladır. Çünkü biz bile 8 sene önce ticari bir Arabamızı eşimin üstünden benim üstüme geçirdiğimiz de 500 tl gibi rakam ödemiştik.nasıl 63 tl oluyormuş o?

Birde böyle söyleyip deneyim'bakalim

biraz zaman geçsin öyle söyleyin babasını sorun ettiğinizi sanmasın.

hani bence yalan da değil yani babasına göre iyidir hoştur ama sizin beklentilerinize göre gelmezse ne olacak. araba alım satımında cok değer kaybeder böyle bir riske girmeyin. içinize sine sine almak var uzaktan fotograf begenerek almak var

Aranızdaki muhabbete bağlı. Bizim de tam tersi kpnin arabası eşimin ustune resmiyette. Ama Allah korusun boşanma durumunda hiç bir hak iddia edemezsiniz.

Bence Kp nin üzerine alınmasından daha bir endişeniz olmalı.
Arabayı siz deneyemeyeceksiniz. Eksper ekibiyle siz konuşamayacaksınız, kaportaydı, koltuktu siz bakamayacaksınız. Ve günün birinde bir sakatlık çıkarsa, Kp büyüğümüz olduğu için "ay babacım nasıl dikkat etmedin veya nasıl farkedemedin?" bile diyemeyeceksiniz.
Ayrıca yaşı büyük olduğu için kaskoyada daha yüklü bir ödeme yapacaksınız.
Günün birinde tekrar üzerinize almak istediğinizde hem sigortaların iptali için /20 ye yakın para ve 200-300 arası noter parası da cabası. Daha sayayım mı?
Bari aracın şase ve motor numarasını öğreninde kasko için şirketler ile siz konuşun. Ağır hasarı varsa, yada Eski pert araçlardan falansa, birde başınıza en büyük derdi almayın...
Hayırlısı olsun demek isterdim....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…