baban ölüyo nasıl dicektim ki bi sey söyleyin nolur

Hmm ok. Tabii kaldıramaz insan. Biz de aptal yerine konmayı hazmedememiştik mesela. 17 yaşında bir veletin tüm forumu ayakta uyutması pek hazmedilecek bir şey değil.

Gercekten mi? Peki 17 yaşında olduğu nasıl ortaya çıktı ki?

D Daha yarım saat önce internette keyifli keyifli dolasırken su andaki durumuma inanamıyorum. Gögsüm tıkandı nefes alamıyorum resmen zor kactim annemlerin yanından yanlarında ağlamaya başlamayayım diye. Gece gece babam üzülmesinler diye bi sey söyleyemiyorum. Yardım edin nolur.

Ay nasıl baslıcam onu da bilemedim elim titriyo. Benim kuzenimin babası ben 17 kuzenim 18 yasındayken kanserden vefat etti. Kanser oldugu ortaya cıkmadan 1-1.5 sene önce de ciddi bi kalp rahatsızlıgı gecirmisti. Zaten o yüzden agrılarını hep o kalp olayı yüzünden sandı. Fark edildiginde müdahale edilecek bi sey kalmamıstı, çok fazla organa yayılmış. Kemoterapi bile alamadı, doktorlar vücudu kaldırmaz dedi resmen ölmesini beklediler 15 gün. Hatırladıkça bagıra bagıra aglamak geliyo icimden, o 15 gün cekilen acıları offff. Bu hastanedeki süre boyunca yengem durumu pek anlayamadı ya da kabullenemedi bilmiyorum hep esi icin 2-3 sene daha yasar dedi durdu. Kuzenimin de hastanede ziyaret etmesine hic izin vermediler. Babası o halini görsün istemedi, annesi de hep nasıl olsa 2 güne eve cıkcak diye oyaladı durdu. Hatta kanserden bile bahsetmedi önceki hastalıgı nüks etmis gibi anlattı sanırım. Kuzenim vefatından sonra ögrendi kanser oldugunu. Onu da doktorlar son anda anladılar ölmeden 1 gün önce demis annesi. Annemler de izin vermediler beni tembihlediler söyleme diye. Ben bi kere gördüm onu lanet olsun keske görmeseydim. Tembihledi o da beni adam son konusmamızda yalvardı resmen ezgi ye hicbi sey söyleme diye.

Neyse ay toparlayamıyorum of. Kuzenim bi mesaj atmıs yarım saat önce. Annesiyle dertlesmisler, o da durumu benim de bildigimi babasını gördügümü falan hep anlatmıs. Sen bana bunu nasıl yaparsın, sen benden nasıl saklarsın, cenazede o kadar yanımda durdun hepsi yalanmıs. Babamı son kez görme hakkımı elimden anldın sen. Daha bi sürü sey. Dondum kaldım önce. Sonra aradım direk aglaya aglaya konusuyo. Benim bogazımda bi yumru kaldi. Anlatyim ben de nasıl sölicektim dedim daha annen bile sana söylemezken. Baban seni uzmek istemedi dedim. Senin baban beni tembihlese yine de bilmek istemez misin dedi biz yasit sayiliriz nasul beni anlamazsın dedi. Kac kez sordum sana dedi.

Sürekli son kez görmek deyip duruyo. Agzımı acıp diyemedim ki iyi ki görmedin diye. Ben bunu nasil sölicektim ona o zaman ya ne dicektim ki baban ölüyo mu? Annesinin sakladigi sey üstüme vazife miydi 17 yasındaydım ben daha ne dicektim. Nolur bi sey söyleyin arıyorum açmıyo napcam ben
Not: @athenenoctua adlı yazarın yorumundaki uyarısı üzerine konumun sonunu kısalttım. Herkesin ulaşabilecegi bi forumda bi kanser hastasının son günlerini o sekilde tarif etmem gercekten hoş olmamıs. Bu durumu yaşayan kimsenin okuyup da daha kötü hissetmesini asla istemem. Dün aksam icimi dökerken beni cok etkiledigi icin anlatmak istedim ama bu kadar detay vermek dogru degil. Kusura bakmayın lütfen

canım çok zor şeyler..Allah kimseye göstermesin..sen kendi isteğinle birşey saklamamışşın için rahat olsun..ailesi istemiş saklamanı..şuan kuzeninin böyle davranması normal hırsını senden alıyor.sen yine aramaya devam et.gerekirse yanına git sarıl durumu açıkla.zamanla düzelir merak etme..

Eminiz. Kız bizi aylarca kekledi forumu ayakta uyuttu. Artık üslbubu da ezberledik biliyoruz.
O olaya da şok olmuştum zaten:KK57:

Umarım yine milleti ayakta uyutmuyorsundur pam:KK17: Ben de kuzenimi kanserden kaybettim, son saatlerinde hep yanındaydım. Bu konuyu okuyunca o geldi aklıma, günlerdir de o son anlar aklımda. Eğer masal anlattıysan gerçekten çok fazla insanı üzdün.

kendisi itiraf etti ama güvenmemek lazım onun her sözü yalan.
hakkında tek emin olduğumuz şey hastalıklı saplantılı bütün vaktini net başında geçiren bi işsiz olduğu.

Itıraf ettiyse kesin yalandır. .Ne demişler dünya tükeniyor, yalan tükenmez. .Egolarini burada tatmin etmek isteyen bir zavallı imiş. .Tedaviyi kabul etse de just bir el atsa..yazik ya..

Ama bu durumda iddia doğru ise ispat edemezsiniz..O kadar kişiyi kandirabildigine göre her yolu düşünmüştür o..

Ama itiraf edeyim o mu değil mi bilemem ama konu bana da gerçek dışı geldi..

Itıraf ettiyse kesin yalandır. .Ne demişler dünya tükeniyor, yalan tükenmez. .Egolarini burada tatmin etmek isteyen bir zavallı imiş. .Tedaviyi kabul etse de just bir el atsa..yazik ya..

Ama bu durumda iddia doğru ise ispat edemezsiniz..O kadar kişiyi kandirabildigine göre her yolu düşünmüştür o..

Ama itiraf edeyim o mu değil mi bilemem ama konu bana da gerçek dışı geldi..
zaten birkaç açık verince düzenledi konuyu hala da bir sürü çelişki var.

O olaya da şok olmuştum zaten:KK57:

Umarım yine milleti ayakta uyutmuyorsundur pam:KK17: Ben de kuzenimi kanserden kaybettim, son saatlerinde hep yanındaydım. Bu konuyu okuyunca o geldi aklıma, günlerdir de o son anlar aklımda. Eğer masal anlattıysan gerçekten çok fazla insanı üzdün.
Bin tane acıklama yazdım ben o degilim diye bu sefer de o olmasan niye bu kadar acıklama yapasın ki dediler. Benim anlattıgım her sey gercek. Bunun icin de dedigim gibi moderatörlere yazdım. Baska da yapacak bi sey gelmiyo aklıma. Onlar bana yardımcı olana kadar ben buraya ne yazarsam yazayım kimse inanmayacak. Sizi üzdüysem özur dilerim ama yalan söylemedim bunu bilin lütfen.

gösterme merasimi derken?
benim bildiğim Türkiyede böyle bir merasim yok
kıza dirisini göstermemişler ölüsünü neden göstersinler
benim bildiğim Amerikan dizilerinde oluyor o bbcim pardon pamcim:KK53:
Gerçekten hoş bir mesaj olmamış böyle bir konuda maalesef ya Türkiye'de ki geleneklerden haberiniz yok evet cenaze yıkanıp kefenlendikten sonra çocukları kardeşleri yeğenleri gelip son kez görürler bizde de böyledir...

Dikkat et just şu bb size fena kafayı takmis:KK53:
Aneemm arada bizde kayniyoz iyi mi:rolleyes:

ya bırak gitsin yine çocuk çocuk şeyler uydursun
yok italyaya nedimeliğe uçsun, yok norveçliyle mikemmel aşk yaşasın bunları uydursun
bunlarla tatmin olsun bize ne
ama böyle bi konuda puan toplamak için halka oynanmaz
yazıktır günahtır ya
onca insan var burada kanserden yakını kaybeden
milletin içini sızlatmaya ne hakkı var

Bin tane acıklama yazdım ben o degilim diye bu sefer de o olmasan niye bu kadar acıklama yapasın ki dediler. Benim anlattıgım her sey gercek. Bunun icin de dedigim gibi moderatörlere yazdım. Baska da yapacak bi sey gelmiyo aklıma. Onlar bana yardımcı olana kadar ben buraya ne yazarsam yazayım kimse inanmayacak. Sizi üzdüysem özur dilerim ama yalan söylemedim bunu bilin lütfen.
Size karsi hislerim gercek bunu bilin lutfen.
Sen saatini aldinmi geri?bulusmaya gec kalmayasin

Gerçekten hoş bir mesaj olmamış böyle bir konuda maalesef ya Türkiye'de ki geleneklerden haberiniz yok evet cenaze yıkanıp kefenlendikten sonra çocukları kardeşleri yeğenleri gelip son kez görürler bizde de böyledir...

Bu şahsın konu uydurup sizin acılarınızı kendine sempati oluşturmak için sömürmesi çok mu hoş peki?

X