babamla bu sorunu nasil asariz

Evet yada bi ev arkadaşı arastirip bulucamki masraflarda yardimci olsun kuzenim ben bi bakinim evlere dedi haber bekliyorum ondan fiyatlar ne ne degil diye onlar 350 tlye oturuyo 2+1 evleri buluruz ucuza diyodu
vakit kaybetmeyin o zaman..vallahi diyecek kelime byulamıyorum anne babana..hele o kardeşin olacak kadını...inanamıyorum gerçekten böyle insanların varlığına...
vallahi bekar olsam gel yanıma kal diyeceğim o kadar üzgünüm senin için...
akşam konuş altınları versinler biletini al git yarın da...

vakit kaybetmeyin o zaman..vallahi diyecek kelime byulamıyorum anne babana..hele o kardeşin olacak kadını...inanamıyorum gerçekten böyle insanların varlığına...
vallahi bekar olsam gel yanıma kal diyeceğim o kadar üzgünüm senin için...
akşam konuş altınları versinler biletini al git yarın da...
Aynen aksam babama soyleyin dedim zaten konusulunca bende gerekeni soylucem onlar benden coktan vazgecmis yemek yememe bile laf ediyo annem

Olsa keske ananem annemden fena teyzem buyukbabam desen hepsi annemi dolduruyo zaten onlardan yardim isteyemiyorum amcamlarin tarafsa pek samimi degiliz bide baban istemiyosa biz karismayiz der cikarlar isin içinden yani kimse yok komsular annemle konustu bitek onlar bile kizim bu annen ortaligi bu hale koyan sen ne yap et kendi duzeni kur diyolar annen iyice sacmaliyo ama herkes anne olamiyomus dedi kadin

Mesleğin var mı canım ya da çalışmışlığın önceden

Onlari almadan gidemem zaten hic param yok suan mecbur vericekler zaten altinlarin ustune yatmazlarmis korkma dediler bana bende iyi ozaman dedim yurtdisina gitmem cok masrafli olucak bana oyuzden pek istemiyorum bide ordan istedigim zamanda donemem diye korkuyorum hic istemiyorum gitmeyi ama kuzenimle konustum o bu tarafa gel dedi 10 saat falan uzakta oturuyolar buralar ucuz bi ev buluruz bide is ozamana kadar bizde kalirsin bikac esya aliriz hem yakinimizda olursan gelip gideriz iyi olur kimse bisey yapamaz burasi kucuk yer herkes tanir bizi dedi olmazsa oyle yapicam

şu çok önemli:
kuzenine gerçekten güveniyor musun? kalbi iyi biri midir?
bak bu saatten sonra hakkında söylenecek tek bir kötü söz bile olayları alevlendirebilir!

şu anda atacağın adımlar çok önemli
lütfen annen bunu diyor, baban bunu diyor diye duygusal! kararlar verme
bilet alıp gitmek kolay
hadi oraya gittin diyelim, iş bulabileceğin garanti mi?
ya bulamazsan?
kuzenin seni uzun süreli misafir edebilecek mi?
ya geri dönmek zorunda kalırsan, nereye dönersin o zaman?

seni zorla evlendiremezler, yapabilecekleri şey seni zorla kapının önüne koymak
bence bekle
ne olursa olsun, iş arama sürecinde vs ailenin gözünün önünde ol
annen yediğine laf ediyormuş, zaten böyle bir anneden başka türlüsü beklenemez, alınma artık
çok istiyorsan son bir kez konuş, bana 1 ay süre verin de

o kız kardeşini de ömrü hayatın boyunca affetme!
sana bu yaptıkları için mutlaka sınanacak bence, hem de beteriyle

Ne biçim kız kardeşiniz varmış. Allah korusun aynı şey benim kız kardeşimin başına gelse ben onu bizzat kendim korurdum!
Babanızın tepkisinde pek bir şey göremedim anormal olarak. Size el kaldıran anneniz ve kız kardeşiniz değil mi?

Ne biçim kız kardeşiniz varmış. Allah korusun aynı şey benim kız kardeşimin başına gelse ben onu bizzat kendim korurdum!
Babanızın tepkisinde pek bir şey göremedim anormal olarak. Size el kaldıran anneniz ve kız kardeşiniz değil mi?
Evet ikisi dovup kapiya atti babam bisey demedi o donem sadece artik benim oyle bi kizim yok demisti simdi oda gitsin diyomus

şu çok önemli:
kuzenine gerçekten güveniyor musun? kalbi iyi biri midir?
bak bu saatten sonra hakkında söylenecek tek bir kötü söz bile olayları alevlendirebilir!

şu anda atacağın adımlar çok önemli
lütfen annen bunu diyor, baban bunu diyor diye duygusal! kararlar verme
bilet alıp gitmek kolay
hadi oraya gittin diyelim, iş bulabileceğin garanti mi?
ya bulamazsan?
kuzenin seni uzun süreli misafir edebilecek mi?
ya geri dönmek zorunda kalırsan, nereye dönersin o zaman?

seni zorla evlendiremezler, yapabilecekleri şey seni zorla kapının önüne koymak
bence bekle
ne olursa olsun, iş arama sürecinde vs ailenin gözünün önünde ol
annen yediğine laf ediyormuş, zaten böyle bir anneden başka türlüsü beklenemez, alınma artık
çok istiyorsan son bir kez konuş, bana 1 ay süre verin de

o kız kardeşini de ömrü hayatın boyunca affetme!
sana bu yaptıkları için mutlaka sınanacak bence, hem de beteriyle
Sure isterim ama bilmiyorum ne derler

Yazdiklarini biraz okudum kendimi senin yerine koydum.olan olmus hicbir sekilde degisiklige kalkisma kaderin seni yonlendirmesini bekle. Cunku zaman ve kosullar senin yaninda degil suan. Evde kal diren.zamani ve kosullar senden yana oldugunda evden gideceksin. Bunun haricinde atacagin her adim hatalidir diye dusunuyorum.sesini cikarma zamani bekle.

Bu ne biçim saçma tepki ya.
Sanki senin şeyin değil de babanın şeyi, pff

Biraz daha okuma firsati buldum.uzuldum.kesinlikle zamanin gereklerine uymalisin yoksa bugunleri mumla ararsin. Daha fazla mutsuz olmak istemiyorsan zamanin şartlarina uygun hareket edeceksin ve o evde sagir ve dilsiz devam edeceksin zamani gelene kadar. Hazirliksiz disari cikip basaramazsan hic sansin kalmaz.

Bi meslegim yok calismisligimda yok ama basaririm yani ogrenirim ne olsa

Belli ki daha çok geçsin
öğrenirsin tabiii
ama tek başına yaşamak hiç
kolay değil
yazdıklarından denk gelmişti
yanına gidebileceğin akraban vardı
Sanırım
nişan altınlarını alıp da bu şekilde yaşama
imkanın var mı canım

Belli ki daha çok geçsin
öğrenirsin tabiii
ama tek başına yaşamak hiç
kolay değil
yazdıklarından denk gelmişti
yanına gidebileceğin akraban vardı
Sanırım
nişan altınlarını alıp da bu şekilde yaşama
imkanın var mı canım
Bi kuzenim var yanina gidebilecegim bide yurtdisindaki akrabalar ama yurtdisina cikmak istemedigim icin kuzenimin yanina gitmeyi dusunmustum altinlari alip burdaki yorumlarida okuyunca gozum korkuyo acikcasi basaramamaktan korkuyorum zamanin getirdigi gibi hareket demis bi arkadas suan bekliyorum iste daha neler duyup nelerle karsilasicam diye birinden duysam basima gelenleri bende sizlerle ayni fikirde olurdum ama basima gelince ne yapicami bilemiyorum bakalim hakkimda hayirlisi diyip duami eksik etmiyorum gelismeler oldukca yaziyorum buraya paylasiyorum bigun konusulsa bi gun konusulmuyo olaylar tuhaf bi ailem var delirmemek elde degil bi çözüm yok cikista yok bekle babam bekle akibetim ne olucak acaba :KK43:

1 senedir birlikteydik sonra soz yaptik tam 2 ay gecmisti ustunden ama yaptiklari canima tak edince ayrilmak istedim zorla eve gelip babama kizinla iliski yasadik dedi resmen sonra babam bi yumruk atti derken ortalik karisti 1 haftadir babam yuzume bakmiyo benim onun gibi kizim yok demis annem ve kardeslerimde evden gitmemi istiyo 23 yasindayim naparim nereye giderim bilmiyorum bi akil verin lutfen cok caresiz kaldim
peki gercekten ilişkiye girdiniz mi erkek arkadaşınızla, yoksa iftira mı attı size?

1 senedir birlikteydik sonra soz yaptik tam 2 ay gecmisti ustunden ama yaptiklari canima tak edince ayrilmak istedim zorla eve gelip babama kizinla iliski yasadik dedi resmen sonra babam bi yumruk atti derken ortalik karisti 1 haftadir babam yuzume bakmiyo benim onun gibi kizim yok demis annem ve kardeslerimde evden gitmemi istiyo 23 yasindayim naparim nereye giderim bilmiyorum bi akil verin lutfen cok caresiz kaldim
Babanın elini op özür dile konuyu da yalanla napicaksin yazık günah yani ne şerefsiz nisanlin varmış konu doğru ise sen nasıl guvendinde kendini verdin hemen

Babanın elini op özür dile konuyu da yalanla napicaksin yazık günah yani ne şerefsiz nisanlin varmış konu doğru ise sen nasıl guvendinde kendini verdin hemen
Babam beni affetmez artik bitti reddetti beni resmen yaptim bi hata ama ceremesini agir oduyorum

Bi kuzenim var yanina gidebilecegim bide yurtdisindaki akrabalar ama yurtdisina cikmak istemedigim icin kuzenimin yanina gitmeyi dusunmustum altinlari alip burdaki yorumlarida okuyunca gozum korkuyo acikcasi basaramamaktan korkuyorum zamanin getirdigi gibi hareket demis bi arkadas suan bekliyorum iste daha neler duyup nelerle karsilasicam diye birinden duysam basima gelenleri bende sizlerle ayni fikirde olurdum ama basima gelince ne yapicami bilemiyorum bakalim hakkimda hayirlisi diyip duami eksik etmiyorum gelismeler oldukca yaziyorum buraya paylasiyorum bigun konusulsa bi gun konusulmuyo olaylar tuhaf bi ailem var delirmemek elde degil bi çözüm yok cikista yok bekle babam bekle akibetim ne olucak acaba :KK43:

Canım benim şuan beklemekle en iyisini yapıyorsun ..
Bol bol dua et hayırlısını dile ve sakın diyim evleneyim deme ..
Ailen biraz sakinleşip durulduktan sonra mutlaka çalışma planın olduğunu onlara anlat ..
Hatalarından dersini aldığını, hayata daha sağlam adımlarla basmak istediğini anlat onlara ..
Evet ailenin tutumu çok yanlış, inan okudukça anlam veremiyorum bende ama bu senin sınavın belkide ..
Allah yardımcın, koruyucun, kollayıcın olsun canım benim ..

Sen güçlü bir kızsın inşallah bir an önce geçsin şu zor günlerin ..

Ailenle zıtlaşmamaya çalış, tartışmalardan uzak dur, işler daha da inada binmesin ..

X