babamla bu sorunu nasil asariz

Inanmiyorm yaaa senin ailen bi ozgecan vakasi olmani mi istiyor yani nedir ?? Kizini sokaga atmakta ne demek? Istanbul gibi bir yerde.. buyuk konusmayaym
Tv olan biteni izlemiyorlr mi??
Rabbim yardmcn olsn sen yine de cikma evinden. Kmseye uyma ltfen. O an bosluguna gelir kanarsn birine. Kmseye guvenme. Beni de yanlis anlama. Suan psikolojkmen cokmussundr. Dogruyla yanlisi ayirt edemeyeblrsn hc kmseye guvenme. Seni disari atarlrsa da kadin siginmaya gt ailene de hc haber verme. Madem bu kadar katilar.
Bzm orda bi kiz kacmisti. Babam dedi eger benim kzm olsaydi kacan, onu sobaya koyar yakardim. O kiz kacti diye sanki ben kacmisim ki dayaklar yedim bos yere... deli cok yani.
Simdi babamn istedgi biriyle evlym cok sukur yuvamda mutlym.
Rabbim yardmcn olsn.

Yalniz basima bi evin masraflarini karsilicak gucum olmaz ama ev arkadasi aricam bulabilirmiyim bilmiyorum guvenilir biri internette var bikactane ama arayip sormadim ev arkadaşı nasil bulabilirim yada cevrenizde eve cikip yanina calisan ev arkadasi arayan varmi nettekilerin cogu ogrenci ariyo cunku
canım şimdilik kafandan çıkar bence eve çıkma konusunu.babanı dahada alevlendirme.inan geri dönüşü olmayan yollara girersin ailenle iyice koparsın.bi süre daha bekle zaman ver hepinize.

Yalniz basima bi evin masraflarini karsilicak gucum olmaz ama ev arkadasi aricam bulabilirmiyim bilmiyorum guvenilir biri internette var bikactane ama arayip sormadim ev arkadaşı nasil bulabilirim yada cevrenizde eve cikip yanina calisan ev arkadasi arayan varmi nettekilerin cogu ogrenci ariyo cunku

Netten kmseye guvenme. Bak ailem dediklern seni disari atiyor. Disardakiler sana hic acimaz. Allah korusun kotu yola dusersn . Ne insanlar , ne hayatlar var. Kmsesiz kalirsan kotu niyetliler cok cikar karsina. Uzuldm

Valla ben ev arkadaşımı internetten buldum ve cok iyi arkadaş olmuştuk. Hâlâ görüşürüz. Ama benim kadar şanslı olmayada bilirsin. Sanırım o evde sana huzur yok. Seni çok iyi anlıyorum

O kadar caresizimki ama ne yapicagimi bilmiyorum haftalar gecti hala ayni yerde sayiyorum istenmiyorum tiksintiyle bakiyolar bana babami o olaydan sonra hic gormedim sadece icerden sesini duyuyorum odamdan cikmiyorum Bende sizin dusundugunuz gibi disarisi kotu basima ne gelir belli degil biliyorum dusunuyorum ama bi yanimda yuzsuz gibi burda kalmamam gerektigini soyluyo bazen canima kiymayi dusunuyorum yalan degil ama allaha olan inancim var asla yapamam diyorum bu dunyami hatalarimla mahfettim rabbim affeder belki diyorum napicam ben bi ise girsem sabah gidip aksam gelsem yemegimi bile disarda yiyip yinede git derlermi acaba

Valla ben ev arkadaşımı internetten buldum ve cok iyi arkadaş olmuştuk. Hâlâ görüşürüz. Ama benim kadar şanslı olmayada bilirsin. Sanırım o evde sana huzur yok. Seni çok iyi anlıyorum
Evet siz sansliymissiniz gercekten yalniz yasamak yani eve çıkmak kolaymi tabiki zorluklari vardir ama adapte olma suresi etraftaki tepkiler falan nasil oluyo kusura bakmayim siz cikmissiniz diye soruyorum

mrv23
bak ben gururu çok önemserim, yüzsüzlüğü de hiç sevmem
fakat şu anda senin için bu ikisini de umursamama zamanı!
onlar isteseler de istemeseler de senin ailen! o ev senin de evin!
canım, işin yok, gücün yok nereye?
çocuklarımız hata yaptığında çocuklarımızı sokağa atmaya kalksaydık ailesinin yanında bir tane çocuk, genç kalmazdı!
taaa ki baban kolunda tutup fiziki olarak dışarı atıncaya kadar veya bir gün eve geldiğinde o kapının kilidini değişmiş bulana kadar o evde kal!
sakın yurtdışına gitme! oradakiler sana kötü davranırlarsa hiç bilmediğin bir yer, bilmediğin dil, işin yok, ne yaparsın?
ev arkadaşı falan düşünme, önce ne yap et, gerekirse sus! yut! duyma! görme! evinde kalmaya devam et! ama bir iş bul!
ne zaman ki ayaklarının üzerinde durursun o zaman dilediğin yere git, dilediğin şeyi yap.
şu anda, hem içinde bulunduğun duygusal koşullar hem maddi koşullar seni hata yapmaya iter
evinde mutsuz ve üzgünsün, fakat ayrılsan da mutsuz ve üzgün olacaksın, bir de buna endişe eklenecek, iş bulup rayına oturtana kadar evinde kal daha iyi.

mrv23
bak ben gururu çok önemserim, yüzsüzlüğü de hiç sevmem
fakat şu anda senin için bu ikisini de umursamama zamanı!
onlar isteseler de istemeseler de senin ailen! o ev senin de evin!
canım, işin yok, gücün yok nereye?
çocuklarımız hata yaptığında çocuklarımızı sokağa atmaya kalksaydık ailesinin yanında bir tane çocuk, genç kalmazdı!
taaa ki baban kolunda tutup fiziki olarak dışarı atıncaya kadar veya bir gün eve geldiğinde o kapının kilidini değişmiş bulana kadar o evde kal!
sakın yurtdışına gitme! oradakiler sana kötü davranırlarsa hiç bilmediğin bir yer, bilmediğin dil, işin yok, ne yaparsın?
ev arkadaşı falan düşünme, önce ne yap et, gerekirse sus! yut! duyma! görme! evinde kalmaya devam et! ama bir iş bul!
ne zaman ki ayaklarının üzerinde durursun o zaman dilediğin yere git, dilediğin şeyi yap.
şu anda, hem içinde bulunduğun duygusal koşullar hem maddi koşullar seni hata yapmaya iter
evinde mutsuz ve üzgünsün, fakat ayrılsan da mutsuz ve üzgün olacaksın, bir de buna endişe eklenecek, iş bulup rayına oturtana kadar evinde kal daha iyi.
Tavsiyelerinizi dinlicem cok sagolun dediginiz dogru kapinin kilidi degisirse ancak ozaman giremem bu eve kendi ayaklarimin ustunde durduktan sonrasi zaten bi duzene koyulmus olur hersey yani ailem icin demiyorum kendim icin onlar beni sildi ondan eminim artik ama su durumda yapmam gereken en dogru sey bi is bulup calisip olanlara kor sagir dilsiz olmak cok tesekur ederim allah sizden ve burda yorum yapıp destek olan herkesten razi olsun

Yurtdisi olayida sonradan aklima yatmayinca yani korkunca bana orda ne olucak napicaklar evlendiriceklermi falan diye vazgectim zorlasalarda gitmem turkiyede baska bi sehirde olmak bile oraya gitmekten iyidir enazindan insanini biliyosun ulkenin orasi komple caresizlikti

Tavsiyelerinizi dinlicem cok sagolun dediginiz dogru kapinin kilidi degisirse ancak ozaman giremem bu eve kendi ayaklarimin ustunde durduktan sonrasi zaten bi duzene koyulmus olur hersey yani ailem icin demiyorum kendim icin onlar beni sildi ondan eminim artik ama su durumda yapmam gereken en dogru sey bi is bulup calisip olanlara kor sagir dilsiz olmak cok tesekur ederim allah sizden ve burda yorum yapıp destek olan herkesten razi olsun

rica ederim, inşallah işe yarar yazdıklarımızHoppa
ailem beni sildi artık diye de düşünme
zaman herşeyin ilacıdır
bir de hep hayal kur, güzel hayyaller
her gece bıkmadan usanmadan, yatağa başını koyunca
insan eninde sonunda hayallerinin içinde buluyor kendini :KK39:

Yurtdisi olayida sonradan aklima yatmayinca yani korkunca bana orda ne olucak napicaklar evlendiriceklermi falan diye vazgectim zorlasalarda gitmem turkiyede baska bi sehirde olmak bile oraya gitmekten iyidir enazindan insanini biliyosun ulkenin orasi komple caresizlikti

evet evet, sakın gitme şu anda

gelişmelerden bizi haberdar etmeyi unutma! Hoppa

her hatanın sonunda ölümü ağzına alan insanlardan nefret ediyorum tamam namus baban için hatta babalar için çook önemlidir ama hangi baba evladının ölümünü isteyecek kadar kör olur bence burda ölmesi gereken biri varsa oda o serefsiz sözlün yani sen belki isteyerek yaptın bu hatayı ama o bunu sana yaşatıp üstüne bide aldatıp birde ailesiz bıraktı yazıklar olsun dua et herkes ettiğini çeker sen güçlü ol ve bence seni zorla göndercek bile olsalar onlarla sakince otur konuş ölsem içiniz sızlamıcak mı de hatamı kabul ediyorum de özür dile size bunları yaşatmak istemezdim de ne bileyim bu hallolmıcak bişey değil allah kimseye ailesizliği göstermesin

rica ederim, inşallah işe yarar yazdıklarımızHoppa
ailem beni sildi artık diye de düşünme
zaman herşeyin ilacıdır
bir de hep hayal kur, güzel hayyaller
her gece bıkmadan usanmadan, yatağa başını koyunca
insan eninde sonunda hayallerinin içinde buluyor kendini :KK39:

evet evet, sakın gitme şu anda

gelişmelerden bizi haberdar etmeyi unutma! Hoppa
Annem simdide mecburen evleniceksin diye tutturdu onlarda artik beni istemiyo zaten kadin soylemis bedeli altinlarsa kalsin diye bende asla ve asla istemiyorum zaten oyle bi durumda zorla olucaksa bile bu is sonu ertesigun bosanma olucak biliyolar ama beni iyice cikmaza sokmaya calisiyolar bende ben onunla evlenmem dedim dayim gelip silahi dayarsa basina evlenmeyi kabul edermiş o serefsiz bende dayim mafya babasimi isi gucu aile cocuklari var bizimlemi ugtasicak ne saniyosunuz kendinizi dedim babanda bizde istemiyoruz seni artik dedi annem kardesimde defol git dedi bende ozaman altinlari verin kuzenimin yanina gidip kendime bi hayat kurum enazindan kucuk yer basima bi felaket gelmez dedim kucuk bi ev tutup calismaya baslar sonrada orda yasarim basiniza kalmam korkmayin dedim bunada pek sicak bakmiyolar ben iyice o.... olucakmisim zaten oyleymisim bunlari yapmakta degilmis cekicekmisim bedelini oducekmisim allah belami versinmis saymadik laf birakmadi annemin derdini anladim beni oyle yada boyle bibsekilde evden gondermek istiyolar ama millete diyicek laf olmadigi icin evlendi sonrada ne hali varsa gordu dicekler akillarinca kimsede bunlari ayiplamicak hal boyle olunca ama onunla evlenmicem asla zaten oda istemez kimsede zorla boyle bişey yaptiramaz kimseye hicbir cikis yolum yok dusunuyorum hayal kuruyorum plan yapıyorum ama nafile olaylar hergun baska sekil aliyo ve surekli gidim diye baska seyler uretiyolar

Babam o serefsizin babasini cagirdi konusmak icin surekli dayimi arayip durduklari icin yaninda karisinida getirmis disarda konustular zaten babam gelince kapidan dinledim odamda konusulanlari kaynana musfettesi birsuru yalan soylemis yine babamda ben sana inanmiyorum sen neden geldin demis kocasi benim oglum dengesiz bu saatten sonra evlenmek istesede arkasinda durmam zaten demis babamda bu olanlarin bi bedeli olucak demis kadinda altinlar kalsin eger bedel olucaksa diyince babam sen ne altindan bahsediyosun senin altin dedigin benim 2 aylik mutfak masrafim demis kizip baya tartismislar annemlerde babam anlatirken hep bizim salak kizin akilsizliklari basimiza bunlari acti diye kiskirttilar yine babami benim oyle bi kizim yok simdiye kadar kovmadim ben bekledimsunlarla konusmak icin ama simdi bende iatemiyoum dedi altinlar elimde degil suan annemde ama alip gidicem evden bikacgune zaten alistim bu duruma sagolsunlar gitmem icin ellerinden geleni yaptilar hep yalniz kalmaktan korkardim cocuklugumdan beri demekki kaderde yapayalniz kalmakta varmis rabbim ins guzel bi yol cizer bana bundan sonrasi icin dualarinizi eksik etmeyin sizlerde nolur .ama ahim var insallah rabbim benim yasadiklarimi onlarada yasatsin hakkimda helal degil bu dunya gecicek elbet diger tarafta kimi kandiricaklar acaba
tek basına tanımadıgın bırının yanına sakın gıtme ama basıan daha kötu seyler gelır yurt dısınsa dakı tanıdıgın kımdı onu ara bakalım ben gelıcem bıraz de ne dıcek acaba ayrıcada altınları al bırakma

Annem simdide mecburen evleniceksin diye tutturdu onlarda artik beni istemiyo zaten kadin soylemis bedeli altinlarsa kalsin diye bende asla ve asla istemiyorum zaten oyle bi durumda zorla olucaksa bile bu is sonu ertesigun bosanma olucak biliyolar ama beni iyice cikmaza sokmaya calisiyolar bende ben onunla evlenmem dedim dayim gelip silahi dayarsa basina evlenmeyi kabul edermiş o serefsiz bende dayim mafya babasimi isi gucu aile cocuklari var bizimlemi ugtasicak ne saniyosunuz kendinizi dedim babanda bizde istemiyoruz seni artik dedi annem kardesimde defol git dedi bende ozaman altinlari verin kuzenimin yanina gidip kendime bi hayat kurum enazindan kucuk yer basima bi felaket gelmez dedim kucuk bi ev tutup calismaya baslar sonrada orda yasarim basiniza kalmam korkmayin dedim bunada pek sicak bakmiyolar ben iyice o.... olucakmisim zaten oyleymisim bunlari yapmakta degilmis cekicekmisim bedelini oducekmisim allah belami versinmis saymadik laf birakmadi annemin derdini anladim beni oyle yada boyle bibsekilde evden gondermek istiyolar ama millete diyicek laf olmadigi icin evlendi sonrada ne hali varsa gordu dicekler akillarinca kimsede bunlari ayiplamicak hal boyle olunca ama onunla evlenmicem asla zaten oda istemez kimsede zorla boyle bişey yaptiramaz kimseye hicbir cikis yolum yok dusunuyorum hayal kuruyorum plan yapıyorum ama nafile olaylar hergun baska sekil aliyo ve surekli gidim diye baska seyler uretiyolar

Canım konunu takip ediyorum ara ara, yazmasam da ..
Sen bir hata yapmış olabilirsin ama bu dünyanın sonu değil ..
Sakın evleneyim deme, ailene de biraz zaman tanı, çok tartışmaya girme onlarla ..
Sana destek olacak aileni yumuşatacak bir aile büyüğü, eş dost yok mu ?

tek basına tanımadıgın bırının yanına sakın gıtme ama basıan daha kötu seyler gelır yurt dısınsa dakı tanıdıgın kımdı onu ara bakalım ben gelıcem bıraz de ne dıcek acaba ayrıcada altınları al bırakma
Onlari almadan gidemem zaten hic param yok suan mecbur vericekler zaten altinlarin ustune yatmazlarmis korkma dediler bana bende iyi ozaman dedim yurtdisina gitmem cok masrafli olucak bana oyuzden pek istemiyorum bide ordan istedigim zamanda donemem diye korkuyorum hic istemiyorum gitmeyi ama kuzenimle konustum o bu tarafa gel dedi 10 saat falan uzakta oturuyolar buralar ucuz bi ev buluruz bide is ozamana kadar bizde kalirsin bikac esya aliriz hem yakinimizda olursan gelip gideriz iyi olur kimse bisey yapamaz burasi kucuk yer herkes tanir bizi dedi olmazsa oyle yapicam

Onlari almadan gidemem zaten hic param yok suan mecbur vericekler zaten altinlarin ustune yatmazlarmis korkma dediler bana bende iyi ozaman dedim yurtdisina gitmem cok masrafli olucak bana oyuzden pek istemiyorum bide ordan istedigim zamanda donemem diye korkuyorum hic istemiyorum gitmeyi ama kuzenimle konustum o bu tarafa gel dedi 10 saat falan uzakta oturuyolar buralar ucuz bi ev buluruz bide is ozamana kadar bizde kalirsin bikac esya aliriz hem yakinimizda olursan gelip gideriz iyi olur kimse bisey yapamaz burasi kucuk yer herkes tanir bizi dedi olmazsa oyle yapicam
tek basına evde oturmak daha zor ama kirasi ne kadar olsa 400 den asagı degıl 200 de faturaların tutsa sen alıcam 1200 diyelim bence ya okul civarlarında kirayı paylasabılıcen bi yerde kla

Canım konunu takip ediyorum ara ara, yazmasam da ..
Sen bir hata yapmış olabilirsin ama bu dünyanın sonu değil ..
Sakın evleneyim deme, ailene de biraz zaman tanı, çok tartışmaya girme onlarla ..
Sana destek olacak aileni yumuşatacak bir aile büyüğü, eş dost yok mu ?
Olsa keske ananem annemden fena teyzem buyukbabam desen hepsi annemi dolduruyo zaten onlardan yardim isteyemiyorum amcamlarin tarafsa pek samimi degiliz bide baban istemiyosa biz karismayiz der cikarlar isin içinden yani kimse yok komsular annemle konustu bitek onlar bile kizim bu annen ortaligi bu hale koyan sen ne yap et kendi duzeni kur diyolar annen iyice sacmaliyo ama herkes anne olamiyomus dedi kadin

tek basına evde oturmak daha zor ama kirasi ne kadar olsa 400 den asagı degıl 200 de faturaların tutsa sen alıcam 1200 diyelim bence ya okul civarlarında kirayı paylasabılıcen bi yerde kla
Evet yada bi ev arkadaşı arastirip bulucamki masraflarda yardimci olsun kuzenim ben bi bakinim evlere dedi haber bekliyorum ondan fiyatlar ne ne degil diye onlar 350 tlye oturuyo 2+1 evleri buluruz ucuza diyodu

X