babamla bu sorunu nasil asariz

Beni aldattigini ogrendim sinemalara gidiliyo benden habersiz sonra arabasinda sigara kutulari cop posetlerinin icinde ruj izli izmaritler buldum baya kavga ettik dugune 2 ay vardi ayrilirsan soylerim babana dedi ayrilamiyodum sonra bu davranislarina devam edince ayrildim annesi geldi zaten cok cirkef bi kadindi hep iyi davranmak gerekiyodu oyle yapiyodum benim oglum haksiz benim oglum degisicek falan derken bu pat diye geldi eve babam gelmesin iceri dedi annesi tutup zorla kapiyi acti soktu onu iceri buda ben haksizim ama kizin benimle beraber oldu hamile bile olabilir dedi babamda cik evimden dedi yumruk atti bende bi tokat atip defol dedim ana ogul gittiler sonra altinlar istendi bende yok size verilicek altin dedim hersey gecen pazar yasandi ogunden beri evdekilerde bana haliyle tepkili haklilar ama bende boyle olsun istememistim . Zaten calisip ayri eve cikmayi dusunuyorum bi ev arkadasi bulup once bi is bulmam lazim
Allahim kizin hayatina sokmusun hala altin diyosun serrefsiizzz...

evladım var, empati kuruyorum... acayip şaşırıyorum sonra... ölmüş olması nasıl dilenir !!!
Allah muhafaza, Allah evlatlarımızın bahtını hayırlı etsin ama her türlü kızarsın da yok olmasını nasıl dileyebilirsin ki!! bir gün görmesem değil bir saat görmesem duramam... Rabbim büyük konuşturmasın ...

Allah yardımcın olsun kardeşim, sana tavsiyem duaya namaza kurana sarıl , çünkü bu şekilde hem senin kalbin hem ailenin kalbi yumuşayacaktır ... / rahatlayacaktır ....
Bizim Kusak daha yumusak bu konuda ama anne baba larimizin kusak oyle degil genc kizken annem bigun guya nasihat ediyor aman kizim dikkat edin yolda belde biri tecavuz eder oldurmezde bi koseye atar allah muhafaza dediydi hala unutamiyorum

canım benim anlayabiliyorum seni gerçekten..zor günler bunlar benzer şeyleri bende yaşadım nişan atınca..
ailenin kızgınlığı geçiyor zamanla ,üzüldüğünü gördükçe onlarda yumuşar ama zaman alıyor.
Sabret.Bu süreçtede namaza kurana sarıl,gerçekten huzur veriyor kafan rahatlıyor.Naçizane bir tavsiye tabi.Ben zor günlerimi böyle geçirdim,allah yardımcın olsun.umarım en kısa zamanda atlatırsın bu günleri

Bizim Kusak daha yumusak bu konuda ama anne baba larimizin kusak oyle degil genc kizken annem bigun guya nasihat ediyor aman kizim dikkat edin yolda belde biri tecavuz eder oldurmezde bi koseye atar allah muhafaza dediydi hala unutamiyorum
ÖLDÜRMEZDE ........ ÖLDÜRMEZDE !! öldürmez bir köşeye atıverir..... Cok cok ama çok üzüldüm inanın. Ne demek bu yahu. Bu aileleri anlamiyorum, heleki biz sanki o ailenin genlerinden degiliz benzemiyoruz.farkli düşünüyoruz

ÖLDÜRMEZDE ........ ÖLDÜRMEZDE !! öldürmez bir köşeye atıverir..... Cok cok ama çok üzüldüm inanın. Ne demek bu yahu. Bu aileleri anlamiyorum, heleki biz sanki o ailenin genlerinden degiliz benzemiyoruz.farkli düşünüyoruz
Anneme seneler sonra hatirlattim demedim ben oyle bisey diyo ablamda dedin anne bende hatırlıyorum dedi kendide sasirdi suratimiza bakiyor isine gelmiyo hatirlamak

Anneme seneler sonra hatirlattim demedim ben oyle bisey diyo ablamda dedin anne bende hatırlıyorum dedi kendide sasirdi suratimiza bakiyor isine gelmiyo hatirlamak
Benim annemin de ben cocukken bile igren igrenc sozleri olurdu , yeri gelip söylediğim zaman "Allaah Allaaah" diyor hatirlamiyor bide kendine şaşırıyor...
Hoş simdiki halinde bile son vermis degil bir çok zehir sözlere ama işte....

Diger konuda konusurken gordum konunu.
Kendimi senin yerine koydumda.
Allah sabir versin, dusmez kalkmaz bi Allah var herkes hata yapabilir.
Ailen hakli olabilir, ama olmusla olmuse care yokki.
Dua et, namz kil icin rahatlar.
Mesgul ol biseylerle zamani oldur.
Yurtdisina git, 1 ay degil kalabildigince kal.
Hangi ulkeye gidiceksin canim?

Diger konuda konusurken gordum konunu.
Kendimi senin yerine koydumda.
Allah sabir versin, dusmez kalkmaz bi Allah var herkes hata yapabilir.
Ailen hakli olabilir, ama olmusla olmuse care yokki.
Dua et, namz kil icin rahatlar.
Mesgul ol biseylerle zamani oldur.
Yurtdisina git, 1 ay degil kalabildigince kal.
Hangi ulkeye gidiceksin canim?
Oyle yapiyorum zaten bol bol dua ediyorum namazda kildim af diliyorum allahtan ins kabul eder rabbim. Makedonyaya gidicem gidersem ama ordada fazla durma sansim yok en fazla 3 ay kaliniyomus bakalim suan birinin gelip bisey demesini bekliyorum odada ama kimseden ses seda yok bu belirsizlik öldürüyor beni havalarda cok soguk acaba oyuzdenmi biseyleri bekliyolar diye dusunuyorum

Biyere gitmene gerek yok emin ol baban seni istemese bi hafta değil bi gün bile kalamazdın hatasız kul olmaz ama iki kezde hata olmaz o yüzden bundan sonra hayatına dikkat etmelisin herşey zamanla geçer.Kaçmayı gitmeyiaklından geçirme hayatın kayar sabret.

Baban a zaman lazım her insan hata yapabilir insan yavrusundan vazgeçemez özellikle de babalar için kızları daha ayrıdır başka baba olsa hemen " yaşlı adama" vermeyi düşünür başından atmak istese hak vermelisin babana zaman la düzelir diye düşünüyorum .. Annen üvey mi bu arada bence bir üveylik falan var anneler bu kadar sert olmaz diye düşünüyorum oda kızıp laf söyler ama kızkardeşinle birleşip dövüp kapıya koymak :KK43: Sözlün dekinde de ne ş... likmiş arkadaş seni de tehdit etmiştir kesin ayrılırsan anlatrım diye sevgi bitmiş adamlığını sergileyememiş iyiki kurtulmuşsun Allah hakkında hayırlısını versin

Baban a zaman lazım her insan hata yapabilir insan yavrusundan vazgeçemez özellikle de babalar için kızları daha ayrıdır başka baba olsa hemen " yaşlı adama" vermeyi düşünür başından atmak istese hak vermelisin babana zaman la düzelir diye düşünüyorum .. Annen üvey mi bu arada bence bir üveylik falan var anneler bu kadar sert olmaz diye düşünüyorum oda kızıp laf söyler ama kızkardeşinle birleşip dövüp kapıya koymak :KK43: Sözlün dekinde de ne ş... likmiş arkadaş seni de tehdit etmiştir kesin ayrılırsan anlatrım diye sevgi bitmiş adamlığını sergileyememiş iyiki kurtulmuşsun Allah hakkında hayırlısını versin
Hayir uveylik falan yok ama uvey olsa eminim bu kadar sey yapmazdi biraz olsun yanimda durmasini isterdim bi anne olarak o kardesimle bir olup beni evden gondermenin planlarini yapti yapiyoda hala inanin ne ailemi taniyabiliyorum nede bisey dusunebiliyorum beynim durdu sanki bu arada aramislar yine altinlar icin yani sessizlikleri cok surmedi bizimkilerde bisey dememis ortalik yine kizisicak diye korkuyorum bundan daha kotu seyler yasamak istemiyorum artik

Biyere gitmene gerek yok emin ol baban seni istemese bi hafta değil bi gün bile kalamazdın hatasız kul olmaz ama iki kezde hata olmaz o yüzden bundan sonra hayatına dikkat etmelisin herşey zamanla geçer.Kaçmayı gitmeyiaklından geçirme hayatın kayar sabret.
Iki kezde hata olmaz demissiniz orayi anliyamadim

Bir daha bu kadar karaktersiz bir erkeği hayatına sokma.
Evet bundan sonra herseyde daha dikkatli olucam ins karsima bunun gibi insanlar cikmaz zaten uzun bi sure hickimseyle isim olmaz kendi ayaklarimin ustunde durup hayatima bi yon verip uzun bi muddet hicbirsey dusunmek istemiyorum suan erkeklerden nefret ediyorum zaten kime nasil guvenilir diye

Evet bundan sonra herseyde daha dikkatli olucam ins karsima bunun gibi insanlar cikmaz zaten uzun bi sure hickimseyle isim olmaz kendi ayaklarimin ustunde durup hayatima bi yon verip uzun bi muddet hicbirsey dusunmek istemiyorum suan erkeklerden nefret ediyorum zaten kime nasil guvenilir diye

Umarım çıkmaz ama temkini elden bırakmamak gerek hiç bir zaman, yoksa iyi insanların kökü kurumuş değil. 2. defa aynı hataya düşersen ilki de bu sefer hatırlatılacağı için daha fazla zorluk çekersin yoksa zaten hata yapmak insana mahsus. Onda bir sorun yok.

Umarım çıkmaz ama temkini elden bırakmamak gerek hiç bir zaman, yoksa iyi insanların kökü kurumuş değil. 2. defa aynı hataya düşersen ilki de bu sefer hatırlatılacağı için daha fazla zorluk çekersin yoksa zaten hata yapmak insana mahsus. Onda bir sorun yok.
Dualarim hep o yonde temkinli davranicam tabiki bundan sonra bisey yaparken 1 kere degil 1000 keee dusunucem artik hatalar insanlara mahsus tabiki ama ben hatamdan cok buyuk ders aldim ve cok kotu durumada geldim insllah benim yaşadıklarımı kimse yasamaz

eee peki simdi napıyosun altınlar icin aramıslar diysoun annenle mi konustular konusttularda ne söylediler bide annene sor ben burdan cekip kadın sıgınma evıne gdince utanmıcakmısın sen diye sen anne olamazsın nedne demedin babalar kızabilira ama anneler her zmana daha vefakar olmalı ayrıc a altınları kendi eline al sizinkiler bozdurmasın

eee peki simdi napıyosun altınlar icin aramıslar diysoun annenle mi konustular konusttularda ne söylediler bide annene sor ben burdan cekip kadın sıgınma evıne gdince utanmıcakmısın sen diye sen anne olamazsın nedne demedin babalar kızabilira ama anneler her zmana daha vefakar olmalı ayrıc a altınları kendi eline al sizinkiler bozdurmasın
Babam o serefsizin babasini cagirdi konusmak icin surekli dayimi arayip durduklari icin yaninda karisinida getirmis disarda konustular zaten babam gelince kapidan dinledim odamda konusulanlari kaynana musfettesi birsuru yalan soylemis yine babamda ben sana inanmiyorum sen neden geldin demis kocasi benim oglum dengesiz bu saatten sonra evlenmek istesede arkasinda durmam zaten demis babamda bu olanlarin bi bedeli olucak demis kadinda altinlar kalsin eger bedel olucaksa diyince babam sen ne altindan bahsediyosun senin altin dedigin benim 2 aylik mutfak masrafim demis kizip baya tartismislar annemlerde babam anlatirken hep bizim salak kizin akilsizliklari basimiza bunlari acti diye kiskirttilar yine babami benim oyle bi kizim yok simdiye kadar kovmadim ben bekledimsunlarla konusmak icin ama simdi bende iatemiyoum dedi altinlar elimde degil suan annemde ama alip gidicem evden bikacgune zaten alistim bu duruma sagolsunlar gitmem icin ellerinden geleni yaptilar hep yalniz kalmaktan korkardim cocuklugumdan beri demekki kaderde yapayalniz kalmakta varmis rabbim ins guzel bi yol cizer bana bundan sonrasi icin dualarinizi eksik etmeyin sizlerde nolur .ama ahim var insallah rabbim benim yasadiklarimi onlarada yasatsin hakkimda helal degil bu dunya gecicek elbet diger tarafta kimi kandiricaklar acaba

Yalniz basima bi evin masraflarini karsilicak gucum olmaz ama ev arkadasi aricam bulabilirmiyim bilmiyorum guvenilir biri internette var bikactane ama arayip sormadim ev arkadaşı nasil bulabilirim yada cevrenizde eve cikip yanina calisan ev arkadasi arayan varmi nettekilerin cogu ogrenci ariyo cunku

X