- 27 Mayıs 2010
- 303
- 105
Allahim kizin hayatina sokmusun hala altin diyosun serrefsiizzz...Beni aldattigini ogrendim sinemalara gidiliyo benden habersiz sonra arabasinda sigara kutulari cop posetlerinin icinde ruj izli izmaritler buldum baya kavga ettik dugune 2 ay vardi ayrilirsan soylerim babana dedi ayrilamiyodum sonra bu davranislarina devam edince ayrildim annesi geldi zaten cok cirkef bi kadindi hep iyi davranmak gerekiyodu oyle yapiyodum benim oglum haksiz benim oglum degisicek falan derken bu pat diye geldi eve babam gelmesin iceri dedi annesi tutup zorla kapiyi acti soktu onu iceri buda ben haksizim ama kizin benimle beraber oldu hamile bile olabilir dedi babamda cik evimden dedi yumruk atti bende bi tokat atip defol dedim ana ogul gittiler sonra altinlar istendi bende yok size verilicek altin dedim hersey gecen pazar yasandi ogunden beri evdekilerde bana haliyle tepkili haklilar ama bende boyle olsun istememistim . Zaten calisip ayri eve cikmayi dusunuyorum bi ev arkadasi bulup once bi is bulmam lazim