babamın yeni eşi

pembesu

sağlıkla gel miniğim
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
8 Eylül 2013
2.322
3.501
daha önce bahsetmiştim babam yeniden evlendi ve bir bebek bekliyorlar..

kadın henüz tayin aldıramadığı için 2-3 ay daha ayrı yaşayacaklar. kadın benim yaşadığım şehir arası 1 saat.
babam 2 haftada 1 geliyor buraya bazen bana hiç uğramıyor bazen de bi kahve içip kalkıyor.
en son geldiğinde aradım 2 gece kalıyorsan 1 gecesini bende geçir madem eşin neyse ama o kızla (eşinin kızı ) görüşmek zorunda değilim demiştim tamam demişti ama..

c.tesi günü aradı beni ben o tarafa geliyorum pazar günü piknik yapalım hep beraber dedi. bende hep beraber piknik yapmak istemiyorum sen bu akdam gel bende kal yarında tüm günü eşinle geçirirsin dedim. kem küm etti sonra akşam 8-9 gibi beni aradı müsaitsen sana kahveye gelcez dedi ertesi gün tatil nasılsa tamam gelin dedim.
geldiler 2 saat falan oturup gittiler. yarın da pikniğe gidelim dedi babam bakarız yorgunum falan dedim eşim de babama isterseniz bizim bahçede yakalım pazar dışarısı çok kalabalık olur dedi konu öyle kapandı.

pazar günü kardeşimde bendeydi babam geldi bize kardeşimi aldı gelin burada yakalım ateşi çıkmayın dışarı diye ısrar ettik babam da yok şu kız göl kenarı bi yer istiyormuş illa dedi ( kız eşinin kızı istediği bişey olmadığında ağlıyor sürekli henüz liseli ) küçük aslında kızılacak gibi değil ama ben onun yaşında böyle gerizekalı gibi davranmadığım için kızın hareketleri bana yapmacık geliyor. ayrıca eşinin göbeğide çıkmış iyice.. neyse of.

babamlar gitti. ben de üzgünüm haliyle eşim istersen öğren nereye gittiklerini bizde gidelim dedi yok onlarla olmak istemiyorum. biz başbaşa gidelim bi yere dedim küçük bir sepet hazırladım eşimle gittik balık tutmaya.

babam tam 2 saat sonra aradı beni kızım biz oturacak bir yer bulamadık size gelelim mi bahçede yakarız dedi.
bende biz evde değiliz balık tutmaya geldik dedim hani yorgundunuz dedi bende çıktık baba işte dinleniyoruz göl kenarındayız istiyorsanız buraya gelin dedim yok tamam dedi. sonra kardeşim mesaj attı bana babam çok bozuldu onu eve davet etmedin diye dedi bende o küçük ucubenin keyfine göre hareket edemem bakın işinize dedim.

sonra bi piknik alanı bulup oturmuşlar babam aradı biz şuradayız gelmek isterseniz diye bende yok buradan eve geçeriz dedim.peki tamam dedi konu kapandı. bütün günüm mafoldu.

kadınla evlendi diye her aktiviteyi beraber yapmak zorunda değiller kaldı ki bana her geldiğinde 1 saat yalnız gelip otursa kalan her günü kadınla geçirse ben yine bişey demem artık karısı oldu. ama o kızın her anımızda yanımızda olmasına tahammül edemiyorum.
kardeşim sen babamı sevmiyorsun hiç özlememişsin özlesen pikniğe gelirdin falan dedi bende babamı gayette özlüyorum bi gece oturduk o bana yetti falan dedim ama içim de hiç rahat değil. babam kırıldı bana biliyorum ama bende kırgınım ona. kadın kızını 2-3 saatliğine babasına bırakabilir ama bırakmıyor onu da geçtim babama kızlarına git 2 saat otur gel diyebilir onuda yapmıyor e biz ilk başta gelin bize dedim gelmediler sonra yer bulamayınca mecburiyetten bana gelinmesinede uyuz oldum kabul etmedim eve.

babamı çok seviyorum ama çok arada kaldım şimdi arıcam ne diyeyim dışardan bir göz akıl verin bana. üzmek istemiyorum onu ama haksız mıyım sizce?

Kız çocukları babalarına düşkün olur ve ister istemez kıskanırlar. Babanızı birazcık kıskanmışsınız ki bence çok normal. Yeni evlendiği eşi ve eşinin kızı size yabancı sonuçta. Kabul etmek zor olabilir ancak bir de bayanın kızı açısından düşünün. Annesi yeni biriyle evli ve bebek bekliyor. Evlendiği adamın çocuklarıyla pikniğe gidecek vs vs... Aslında her taraftan zor durum.Siz bir de evlisiniz ne güzel size destek olan eşiniz var. Babanız da bir ayrım yapmamış ki.Hep beraber olun istemiş Sadece evde değil dışarıda piknik yapalım demiş sizde evde yakalım diye teklif edince yer bulamayınca gelip bahçede yakalım demişler. Ben burada mecburiyetten gelme değilde samimiyet görüyorum. Ayıp olur diye yabancıya karşı düşünülür, insan ailesine karşı düşünmez ki.. . Bence babanızı arayın.

Bozulmakta haklı olduğunuz konular var ama bence sapla samanı ayıramayacak hale gelmişsiniz. İnsanın anne babasını başkalarıyla paylaşması çok zor bir durum, bu yüzden hissettiklerinizi anlıyorum aslında. Ama bütün suç kadında ve kızında gibi davranıyorsunuz; yani kadın babanızı bir kaç saatliğine de olsa göndermiyor, kızı kaprisli, kadın kızı babasına bırakmıyor... vs. Lakin ilişkilerinizdeki dengeyi kurması gereken kişi babanız. Babanızın kadınla ve kızıyla olan ilişkisine, kadının kızını babasına gönderip göndermeyeceğine karışamazsınız. Ancak babanızla baş başa görüşmek bir evlat olarak en doğal hakkınız. Madem kadınla ve kızıyla görüşmek istemiyorsunuz, bunu babanızla açıkça konuşun. En azından sorun neymiş bilir adam, belki ona göre davranır. Belki bozulur ama şuan ki tavırlar da bozulmasına sebep oluyor ve en kötüsü de konu uzadıkça uzuyor ama sorun açıkça konuşulmadığı için aynı şeyleri tekrar tekrar yaşayacak olmanız çok olası.

Bence babanin evlenmesini kabullenememissin..
Ortada bi olay yok esasen cok buyutmussun.
Bide o kizin açısından bak, baban onu yaninda getirmese gezdirmese kotu uvey baba olucakti onun açisindan.
Demekki baban eşiyle gelmek istiyo ailecek kaynaşın diyedir. Bence babani bos yere kiriliyosun.

Kız çocukları babalarına düşkün olur ve ister istemez kıskanırlar. Babanızı birazcık kıskanmışsınız ki bence çok normal. Yeni evlendiği eşi ve eşinin kızı size yabancı sonuçta. Kabul etmek zor olabilir ancak bir de bayanın kızı açısından düşünün. Annesi yeni biriyle evli ve bebek bekliyor. Evlendiği adamın çocuklarıyla pikniğe gidecek vs vs... Aslında her taraftan zor durum.Siz bir de evlisiniz ne güzel size destek olan eşiniz var. Babanız da bir ayrım yapmamış ki.Hep beraber olun istemiş Sadece evde değil dışarıda piknik yapalım demiş sizde evde yakalım diye teklif edince yer bulamayınca gelip bahçede yakalım demişler. Ben burada mecburiyetten gelme değilde samimiyet görüyorum. Ayıp olur diye yabancıya karşı düşünülür, insan ailesine karşı düşünmez ki.. . Bence babanızı arayın.

babam bizde yakmak istedi ama o kız illa göl kenarı istemiş birde kızda acayip bir huy var istediği bişey olmadığında ağlıyor falan babamda çok merhametlidir hem kız da küçük diye sürekli kızın isteidği şeyleri yapmaya çalışıyor. o yüzden uyuz oldum.
ben eşine bişey demiyorum zaten eskisi gibi de değil aramız iyileşmeye başladı sadece eşiyle gelse belki kabul ederdim ama kızı istemiyorum. kadın kızını babamla yalnız kalmak istediğinde haftasonları falan bazen babamın yanına gittiğinde babasına bırakıyor ama ne zaman bana gelseler kızda geliyor sürekli bu çayın içinde ne var ben bu kurabiyeyi sevmem falan ergen tamam ama benimde sabrım bi yere kadar.

Oncelikle " kadin kizini oz babasina biraksin" cumleniz dikkatimi cekti.
Buna mecbur degil, ayrica yapmamasi taraftariyim ben.
Artik o kadinla babaniz bi aileyse o kizda o ailenin parcasi, oda elbette aktivitelere katilicak. Halbuki en dogrusuda bu cunku daha liseliyken annesi babasi ayrilmis bi ufak kiz guvende hissetmeli kendini, alisma suresi cok zordur. Aglama konsunda hakli olabilirsiniz, gereksiz. Ama empati yapmanizi rica ediyorum. Babaniza olan ofkenizi kcuk bi kizdan cikarmayin.

Diger nokta; babanizin evlendigi kadinada ayrica bi dusmansiniz. Neden? Sorabilirmiyim annenizle babaniz bosandimi yoksa bi vefat etmemi soz konusu?

Bence babanin evlenmesini kabullenememissin..
Ortada bi olay yok esasen cok buyutmussun.
Bide o kizin açısından bak, baban onu yaninda getirmese gezdirmese kotu uvey baba olucakti onun açisindan.
Demekki baban eşiyle gelmek istiyo ailecek kaynaşın diyedir. Bence babani bos yere kiriliyosun.

evet eşimde aynı şeyi söyledi kadında babanda sırf kızı kaynaşın diye getiriyor evet kız tam ergen mal mal davranıyor ama çocuk takılma sen falan diyor ama çayı kafasına geçiresim geliyor.

Oncelikle " kadin kizini oz babasina biraksin" cumleniz dikkatimi cekti.
Buna mecbur degil, ayrica yapmamasi taraftariyim ben.
Artik o kadinla babaniz bi aileyse o kizda o ailenin parcasi, oda elbette aktivitelere katilicak. Halbuki en dogrusuda bu cunku daha liseliyken annesi babasi ayrilmis bi ufak kiz guvende hissetmeli kendini, alisma suresi cok zordur. Aglama konsunda hakli olabilirsiniz, gereksiz. Ama empati yapmanizi rica ediyorum. Babaniza olan ofkenizi kcuk bi kizdan cikarmayin.

Diger nokta; babanizin evlendigi kadinada ayrica bi dusmansiniz. Neden? Sorabilirmiyim annenizle babaniz bosandimi yoksa bi vefat etmemi soz konusu?

boşandılar.
düşman değilim ama bu yaştan sonra çocuk diye tutturdu hamile kaldı evlenirken bize söz vermişti babam eşide istemiyoruz ne çocuğu demişti şimdi ise hamile. biz atanamız olsun öyle evlenin demiştik bi nevi kendimizi kandırılmış hissetti,k üstelik babam hala arada bebekte bir takım sıkıntılar çıktı babam istemiyor kadın doğurcam ölsem bile ablaları bakar modunda.
o yüzden kadının iyi niyetinden şüpheliyim hee bir de bebeğin kız olduğunu duyunca 2-3 gün ağladı ne hikmetse..

yinede babama çok özen gösteriyor o yüzden görmezden geliyorum.

bence yanlış yapıyorsunuz.
Sizin kardeşiniz kimle ?
Babanız kendine bir aile kurmuş ve neredeyse sizde küçük kardeşin dogumuyla bu aileye dahil olmak üzeresiniz ne kadar inkar etsenizde.
Bence vakit henüz varken herşeyi kabullenmeye bakın derim

evet eşimde aynı şeyi söyledi kadında babanda sırf kızı kaynaşın diye getiriyor evet kız tam ergen mal mal davranıyor ama çocuk takılma sen falan diyor ama çayı kafasına geçiresim geliyor.
Ay bende cok sinir olurum oyle ergen hareketlerine ama suan senin baban icin katlanman lazim o kiza. Yanlislikla cayi gecir sende aaa pardon istemeyerek oldu dersin :KK53:

en son geldiğinde aradım 2 gece kalıyorsan 1 gecesini bende geçir madem

Öncelikle bu fikirden vazgeçin. Farzedin ki eşinizle siz sadece haftasonları görüşebiliyorsunuz. Eşinizin annesi 2 gece kalıyorsan 1 gecesini bende geçir dese ne kadar hoş olur. O yüzden bu konuda biraz empati yapın.

"ayrıca eşinin göbeğide çıkmış iyice.. neyse of." cümlenize de ayrı takıldım. Anlıyorum hamile oluşunu kabullenemiyorsunuz ama biraz sakin. Burda bir bebekten bahsediyoruz. Bir anneden bahsediyoruz.

Sindiremediğiniz kabullenemediğiniz şeyler var. Ama olan olmuş artık. Kabul etmeye çalışmazsanız en çok kendinize ve babanızla olan ilişkinize zarar verirsiniz. Diğer insanlara bir şey olmaz.

bence yanlış yapıyorsunuz.
Sizin kardeşiniz kimle ?
Babanız kendine bir aile kurmuş ve neredeyse sizde küçük kardeşin dogumuyla bu aileye dahil olmak üzeresiniz ne kadar inkar etsenizde.
Bence vakit henüz varken herşeyi kabullenmeye bakın derim

kardeşim burada benim yaşaıdğım şehirde okuyor

boşandılar.
düşman değilim ama bu yaştan sonra çocuk diye tutturdu hamile kaldı evlenirken bize söz vermişti babam eşide istemiyoruz ne çocuğu demişti şimdi ise hamile. biz atanamız olsun öyle evlenin demiştik bi nevi kendimizi kandırılmış hissetti,k üstelik babam hala arada bebekte bir takım sıkıntılar çıktı babam istemiyor kadın doğurcam ölsem bile ablaları bakar modunda.
o yüzden kadının iyi niyetinden şüpheliyim hee bir de bebeğin kız olduğunu duyunca 2-3 gün ağladı ne hikmetse..

yinede babama çok özen gösteriyor o yüzden görmezden geliyorum.

Ve simdide masum, daha dogmamis bi bebege kin tutuyosunz farkindamisinz?
Kiskaniyosunz, bal gibi kiskaniyosunz.
Oda sizin bi kardesiniz farkindamisnz?
Sakat dogsa uzulmezmisinz? Kendi oz kardesinizden yola cikin. " uf basima kalicak" modunsaniz, cok buyuk vicdansizlik bu.

Ayrica kadin ölum diyor. Sizin inadiniza yapmiyor emin olun!!
" gezmelere gidiyim, cocugada ablalari baksin uf" demiyor kadin size.
Sacmalamayin.
Ölumden bahsediyor, size inat icin o cocugu doguracak ve inadina ölucek gibi konusuyosunz. Yav he he.

Babanızı kıskanmanız normal olabilir ama o kıza bu kadar hakaret etmeniz hiç normal değil. Kardeşiniz sayılır.

Sakat dogsa uzulmezmisinz? Kendi oz kardesinizden yola cikin. " uf basima kalicak" modunsaniz, cok buyuk vicdansizlik bu.

Sacmalamayin.
Ölumden bahsediyor, size inat icin o cocugu doguracak ve inadina ölucek gibi konusuyosunz. Yav he he.

yok ben bu konuda sizin kadar masum düşünemiyorum.
hasta bir çocuğum olacak dese doktor olsun ya yeterki olsun ben o 20 yaşına gelmeden ölcem ama olsun demem ben diyenide hiç bir türlü aklım almaz.

insanlar bazen kendi öz be öz çocuğuna bakarken deliriyor kim emanet edebilir hemde hasta bir çocuğu bir başkasına
düpedüz bencillik bu kadının yaptığı bence vicdan sahibi bir anne benden sonrası tufan diyerek çocuk yapmamalı.
bildiğin cahillik.

Babanızı kıskanmanız normal olabilir ama o kıza bu kadar hakaret etmeniz hiç normal değil. Kardeşiniz sayılır.

kardeşim sayılmıyor aramızda kan bağı yok bişey yok ne kardeşi.
yenidoğacak olan evet kardeşim ama o kız hiç birşeyim değil yolda görsen polise ihbar edersin öyle bir tip emo mu ne zıkkımsa yüzü gözü gözükmüyor satanist gibi dolaşıyor evde.

yok ben bu konuda sizin kadar masum düşünemiyorum.
hasta bir çocuğum olacak dese doktor olsun ya yeterki olsun ben o 20 yaşına gelmeden ölcem ama olsun demem ben diyenide hiç bir türlü aklım almaz.

insanlar bazen kendi öz be öz çocuğuna bakarken deliriyor kim emanet edebilir hemde hasta bir çocuğu bir başkasına
düpedüz bencillik bu kadının yaptığı bence vicdan sahibi bir anne benden sonrası tufan diyerek çocuk yapmamalı.
bildiğin cahillik.
Çocuğunuz var mı?

Sacmalamayin.

ayrıca o küçük bebek evet benim kardeşim inkar etmiyorum kabullenememe de yok ilk başlarda deli gibi de kıskandım ama annesinin doktorun tüm söylemlerine rağmen umrumda değil doğurcam demesi akıllıca gelmiyor.

çünkü bence normal bir çocuğun bakımı bile bu kadar zorken hasta bir çocuğa annesinin şevkatiyle hiç kimse bakamaz.
baksam bile hep el ucuyla bakcam emin olun buna çünkü istemiyorum apaçık bir şekilde ne lafı dolandırıyorum ne de üstünü örtüyorum bişeylerin.
başkasına güvenip çocuk doğurmak bence annelik değil.

X