- 10 Ekim 2023
- 261
- 71
- 39
- Konu Sahibi Fistiklicikileta
Cuma vakti 500 okurum inşallah Allah tüm hastalara şifa versin.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Allah bol sifa versin. 1000 tane okuyorum bugun Cuma vakti hurmetine, insallah kabul olur. 15000 kaliyor.Kizla babam hastanede yatiyor. Dr. Akciger kanseri diyor. Yediginin cogunu da kusuyor. Sifa bulmasi icin 70.000 ya safi okumama yardim eder misiniz?
Okuma suresi var mı ona göre okurum birazKizla babam hastanede yatiyor. Dr. Akciger kanseri diyor. Yediginin cogunu da kusuyor. Sifa bulmasi icin 70.000 ya safi okumama yardim eder misiniz?
Konu sahibi bir süre belirtmedi gün içinde veya akşam okursanız iyi olur sağolunOkuma suresi var mı ona göre okurum biraz
1000 tane aldımKizla babam hastanede yatiyor. Dr. Akciger kanseri diyor. Yediginin cogunu da kusuyor. Sifa bulmasi icin 70.000 ya safi okumama yardim eder misiniz?
1000 tane aldım
Allah'ım acil şifalar versin 500 ya safiKizla babam hastanede yatiyor. Dr. Akciger kanseri diyor. Yediginin cogunu da kusuyor. Sifa bulmasi icin 70.000 ya safi okumama yardim eder misiniz?
Ya şafi entel BakiKizla babam hastanede yatiyor. Dr. Akciger kanseri diyor. Yediginin cogunu da kusuyor. Sifa bulmasi icin 70.000 ya safi okumama yardim eder misiniz?
En son kalan 13.000 di1000 ALDİM KALAN 55.000 RABBİM BABANA ŞİFA VERSİN İNŞALLAH
Kalan 11.400100 tane aldım
Tabiki ben 300 ya şafi okurum Allah şifa versin inşallahKizla babam hastanede yatiyor. Dr. Akciger kanseri diyor. Yediginin cogunu da kusuyor. Sifa bulmasi icin 70.000 ya safi okumama yardim eder misiniz?
500 tane aldım.Çok geçmiş olsun Allah acil şifalar versinKizla babam hastanede yatiyor. Dr. Akciger kanseri diyor. Yediginin cogunu da kusuyor. Sifa bulmasi icin 70.000 ya safi okumama yardim eder misiniz?