- 6 Nisan 2024
- 100
- 32
- 44
- Konu Sahibi Fistiklicikileta
Amin insallah saolun Serafettin babamin ism
Serafettin amca için 1000 ya Şafi...Amin insallah saolun Serafettin babamin ismi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Amin insallah saolun Serafettin babamin ism
Serafettin amca için 1000 ya Şafi...Amin insallah saolun Serafettin babamin ismi
9000 daha geldi toplam 10000 ya Şafi seraffetin amca için yanliz bunun duası ne zaman yapılacak....?Serafettin amca için 1000 ya Şafi...
Cok teşekkür edeeim babamin ismi SerafettinAmcanın ismini bahşedersen duamda isminide geçiririm
Babamin adi Serafettin . Cok Teşekkür ederim2 bin tane aldım allah kabul etsin babanızın adını da yazarsanız adına okuyalım
yok. Zaten bitti cok sukur. Sifa bulsun inşal6Okuma suresi var mı ona göre okurum biraz
Sure yok. 70.000 safi bitti. Siz nasıl istersenizGeçmiş olsun Allah şafi isminle.şifa versin insallah 500 tane okurum belli bi süresi varmı peki okuduğum zaman okudum.derim sizde o şekilde kabul.edersiniz olurmu bu konuları önemsiyorum günaha girmek isistemems
Allah razi olsun.Duasi oluyor mu? Bilmiyorum. Nasil oluyor?9000 daha geldi toplam 10000 ya Şafi seraffetin amca için yanliz bunun duası ne zaman yapılacak....?
Rabb'im şifa versın canım babacıgınaKizla babam hastanede yatiyor. Dr. Akciger kanseri diyor. Yediginin cogunu da kusuyor. Sifa bulmasi icin 70.000 ya safi okumama yardim eder misiniz?
1320 adet okudum. Tez vakitte şifa bulmasını niyet ederim.Cok teşekkür edeeim babamin ismi Serafettin
Size 70000 bin ya Şafi isteyen kişi kim? Hocamı?Allah razi olsun.Duasi oluyor mu? Bilmiyorum. Nasil oluyor?
Yok ben kendim burada goruyordum. Oyle cekmek istedim. Ablama soyliyim o bilir. Tamamdir cok teşekkür ederimSize 70000 bin ya Şafi isteyen kişi kim? Hocamı?
Değilse 70000 topladıktan sonra duasını bir hocaya yaptırın
Rica ederim rabbim şifa versin inşallahYok ben kendim burada goruyordum. Oyle cekmek istedim. Ablama soyliyim o bilir. Tamamdir cok teşekkür ederim
Rica ederimBabamin adi Serafettin . Cok Teşekkür ederim
yok. Zaten bitti cok sukur. Sifa bulsun inşal6
Sure yok. 70.000 safi bitti. Siz nasıl isterseniz
Cok teşekkür ederim
Saolun aminAllah tez şifasını versin.AMİN
Babanızın durumu nasıl ?Saolun amin
Selamün aleyküm babanızın son durumu nedir inşallah iyiye gidiyordur
Şafi ismi daha lazımsa bende okuyabilirim
Suan yogun bakimda , dr daha iyiye gittigini soyluyor.Babanızın durumu nasıl ?
ALLAH rahmet eylesin mekanı cennet olsun sabırlar diliyorum canım başınız sağolsun