Babamın karısı

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Yanına gideceği kardeşi küçük kardesinizi kabul ediyor mu ? Reşit adam çıksın gitsin.uveyin bu kadar konuşmaya ne hakkı var ? Baba da bir yere kadar.
Diğer kardeş kabul ediyor mu?
Sonrası için psikoterapi düşünün derim.
Daha iyi anlatılamazdı.

ya babanıza inanamadım. Yani kadın feci, şirret bi kadın belli de babanız da cocuklarına sahip çıkamamış ezdirmiş, o doğru düzgün tavır koysaymış böyle olmazmış. Ben sizin yerinizde olsam yok yazlıga falan çağırmam,telefonlarını açmam, direkt kardeşimle muhatap olur, onunla konusurum. Babanızla direkt konusun bu kadını yokmuş gibi sayın. Kardeşiniz diğer kardeşinizin yanına taşındıktan sonra bence babanızla da aranıza mesafe koyun.

Evet ediyor. destek alması için bizzat alakadar olacağım.
Kabul ediyorsa ben anlamadım üvey annecik izin verecek o mu bekleniyor. Ne bu kadın Herkül falan mı kocaniz karışma falan diyor . Sacindan tuttuğum gibi tüm evi gezdiririm bir daha beni görünce bismillah çeker . Yani anlamadım ben olayı herkes nasıl bu kadar sakin .

Aynen ya bi tane yollu kadin 10 kisiyi dize getirmis her birini bir parmaginda oynatiyor. Cildirirsin.

Eee madem telkinde bulunacak kadar konunun vehametine hakim bu adam. Karışma niye diyor? Siz avukat iseniz peki neyi bekliyorsunuz abla olarak? Siz kardeşinizi kurtarmak istemiyormusunuz? Ne demek üzülmek? Kardeşinizi kurtarıp o insanlarla bütün bağlantıyı kopardıktan kopardıktan sonra ne üzülmesi? Kim sizi üzebilir? Ben sizi anlamakta güçlük çekiyorum.

Bu kadar insan bir kadından mı çekiniyorsunuz Allah aşkına. kurtarın kardeşinizi o kadından. Bu kadar insan bagirsaniz höt deseniz tırsar bir yolluyu fazla şımartmışsınız. Burs parasını da alın elinden. Birde bekâret sorgulayacak en son insan o da neyse

Ben bir mücadele verdiğinizi hiç düşünmüyorum . Kardeşimin hiç bir şeyi olmayan bir kadın benim kardeşimin hayatına karışacak öylemi onu kin ve öfkem ile boğardım. aklı varsa bir daha karışmazdı.

Güncellemeyle daha çok şaşırdım . Konu sahibi çocuk on yaşında değil on sekizinden sonra istediğinizi yapabilirdiniz.

Kafamda oturmayan konu şu. Neden birilerinin onayına ihtiyaç duyuyorsunuz? Kardeşinizin bursu var, sizin iyi bir geliriniz var ama baba ikna olmalı. Neden?
Olmasın bence. Ben taşınıyorum deyip evi terk edecek kardeşiniz. Babanız da yanında durmak isterse durur istemezse keyfi bilir... niye bu çirkef kadını hayatınıza dahil ediyorsunuz onu da anlamadım zaten

Avukatmışsın çek al resit kardeşini. Kadından da şikayetçi ol. Neden bekliyorsun... Niye birşey değişmiyor. Kardeşin korkuyorsa terapi aldırın, aldıktan sonra...

Öncesi için haklısınız. Birşey yapamazsınız. Ama şimdi imkanınız var...

Bir kere kadini umursamayin. Gerci neden gorusuyorsunuz onu da anlamadim. Ne kadinla ne babanizla gorusmeyin bunu yapamiyorsaniz mesafe koyun. Yatili falan kalmasinlar ne munasebet. Ikincisi o sizin kardesiniz esinize o benim kardesim nasil karismam diyemediniz mi. Ucuncusude kardesiniz bir buyugun yanina gitsin tabiki sizde destek olsun. Kac yasindasiniz izin mi bekliyorsunuz. Ortalik karisicaksa da kariissin. Kardesleriniz disindakilerle muhattap olmayin

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…