Babamın karısı

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Tabi ki dahil olacaksın. Elin kadını kardeşimi ezsin onu var ya rezil ederim ben. Normalde karışan eden biri değilim üstelik. Ama çocuk sindiirlmis. Ben hem söylerim öyle rica falan da değil kardeşim taşınacak o kadar. Hem de maddi destek olurum bursları varmış zaten. Bursun da senin derim. Gerekirse de konuşma babanla o kadınla. Sıkıştığında yerde ben varım derim. Bunu sormanız bile çok garip karışıyammi diye. Yani çocuğa üzüldüm o kadın üvey anası hadi anlarım siz ablasiniz?

Cidden yahu kendine dokununca zoruna gitmiş. Şimdi aklına gelmiş napıcam diye. Küçük kardeş kimsenin umuru değil. Buraya bir de konu açmış birşey yapası yok vicdanını rahat ettirmek amaç.

Yanına gideceği kardeşi küçük kardesinizi kabul ediyor mu ? Reşit adam çıksın gitsin.uveyin bu kadar konuşmaya ne hakkı var ? Baba da bir yere kadar.

Bu açılacak konu mu Allah aşkına tabi ki çocuğu kurtarın kardeş bu. Sen karışma kardeşin ziyan olsun diyen kocayı da haklarım, o kadının da evini basarım o..u khpe der gırtlağını iyice sıkarım. Baba geçinen o ibişe de gününü gösterirdim herhalde. O adama hiç baba bile demeyin, kardeş de hemen çıkıp gitsin.

Yorumunuz için teşekkür ederim biraz ağır bir dil tercih etmişsiniz. Kendimi anlatayım.
Kardeşim için çok çabaladım yıllarca. O benim elime doğmuştu. 9 yaşındaydım o doğduğunda. Psikolojisi bozuk bir anneyle yaşadık yıllarca o benim ilk bebeğimdi.
Mahkeme velayetini babama verdi. Velayeti babamda iken ne yapabilirdim ki? Çok kavgalarımız çok olaylarımız oldu. Tepki gösterdiğim çok olay yaşandı. Hiçbirinin sonunda göz yaşı ve sinir krizi dışında bir şey elde edemedim. İlk evlendiğimde henüz başlamıştım üniversiteye. Üstelik çocuk sahibi oldum ikinci sınıftayken. Kendi hayatımla ilgili de çok farklı süreçler yaşadım.
Belki bu süreçte olan olayları yazmadığım için böyle düşündünüz. Yazsam roman olur çünkü kimse de okumaz.

Çünkü kendisi de karışmak istemiyor ve bu fikrine destek arıyor. Burda vicdansızın birl çıkıp aman karışma, sen bebek de planlıyorsun falan der de içi rahat eder diye bekliyor. Bu konunun açılma nedeni Bariz belli

Bu ekleme beni benden aldı. Siz böyle leş bir kadına, kardeşler olarak nasıl her şeyinizi anlatıyorsunuz? İnsan böyle bir kadının evinin önünden geçmesini istemez. Birde kardeşiniz ona kız arkadaşını anlatmış. İlginç, çok ilginç.

Evinize sokuyorsunuz, oturup kalkıyorsunuz, yazlığınızda tatil yaptırıyorsunuz. Araya hiç mi mesafe koyamadınız? Kardeşiniz şuan 20 yaşında, 18ine girince tek yaşayan kardeşinizle yaşayıp, bu iğrenç kadınla iletişimi tamamen koparabilirdiniz. Babanızda iğrenç biri kendi öz evladına kötülük yapan birisi.

Hayır öyle bir şey beklemiyorum. Belki siz öyle algılamış olabilirsiniz. Herkes bugün içindeki kimi kusmak için benim bugün bu konuyu açmamı beklemiş demek ki.

Şu kadını bi evire çevire dövesim geldi yer misin yemez misin diye Gönder kardeş bana

Kardeşiniz kocaman adam. Eşyasını toplayıp gelsin o kadının oyuncağı mu herkes. Yaygarayı koparın. Eşiniz ne demek karışma diyor? Kardeşiniz sizin kardeşiniz babanız sizin babanız bu konuyu karışmayacaksanız neye karışacaksınız baskın olun. Babanızı çağırın mümkünse yalnız konuşun kadını bundan sonra sınırlarınızdan içeri almayın. Babanıza da ben senin kızınım o ise karın. Benim seninle görüşmek konuşmak yalnız karar almak hakkım. Kardeşimin ablası olarak böyle böyle bir şey istiyorum sorun çıkarırsanız çocuk zaten reşit polis çağırırım diyin.

Geçmiş olsun.
Ben bir yerden sonra olaya müdahil olmanız gerektiğini düşünüyorum , kadın eline almış sazı herkesi kendi müziğinde oynatıyor "sizde "dahil.3 kardeş birbirine kenetlenip, hayatınızda toksit olanları "başta baba " atmayı bilmiyorsunuz.Hep bir onaylama,takdir edilme durtusuyle yaşıyorsunuz.Birakin kim ne demiş ne yapmış,siz onları hayatınızdan çıkarın .Sizin için değerli olanlara sahip çıkın.Kadına ne derim? diye savaşa gireceginize kardeşimin psikolojisini nasıl düzeltirim?bu iğrenç evden nasil kurtarırım? ayakları yere sağlam basan bir birey olmasına nasıl yardım ederim ?diye düşünün.....

O adam ..salak. Hayatta konuşmam. Adam hipnotize olmuş 20 yaş küçük karısına.

Herkes konu sahibini suçlamış da. Kadının kardeşinin velayeti babada. 20 yaşında anne baba desteği olmadan evlenmiş. Anne kayıp, baba ..salak, üvey anne tam kev...2 yıldır reşit kardeşi. Şimdi de cabalamaya çalışıyor.

Bu arada bir hafta daha kal dememin sebebi benim onun kalışını zamansal olarak sınırlamam değil Adana’ya kız arkadaşının yanına gidecek olması. Okulu bittiği günden bu yana yanıma gelmesi için sürekli konuştum. Ehliyete yazıldığını söyledi o yüzden gelmemişti

Cocuk 2 sene once 18de resit olmus velayet kalkmis, uni kazanmis burs almis. Siz de gayet 27 yasinda bir kadin olarak mudahil olabilirmissiniz. Aman ben kendimi kurtardim agzimin tadi kacmasin diye cocugu harcamissiniz. O yuzden insanlar tepki veriyor.

Senin idrak edemediğin birşey var. Kardeşin reşit. Reşit insanın velayeti olmaz. Şuan istesen kardeşin de gelmek istiyorsa polis zoru ile bile alabilirsin. Üvey anne (!) zorluk çıkarırsa kardeşini evde zorla tuttuğu için ceza bile alır. Bunu hâlâ sormana şaşırıyorum. Ben olsaydım kardeşimi bir dakika bırakmazdım o kim oluyor da benim kanımdan olanın bursuna el koyuyor hizmetçi gibi çalıştırıyor baskı kuruyor. O kim ya kim? Siz acilen işi eşinize almalısınız. Kardeşiniz çok başarılı olacak hiç şüphesiz. O evden çıkarın onu beklemeyin. Kimseden izin almak zorunda değilsiniz kanunen velayet işi bitti. 18ini doldurduğu gün artık çocuk üzerinde karar verme haklarını kaybettiler. Beklemeyin artık

kardeşimin bir kız arkadaşı var şimdi. Şimdi de kadın kıza takmış kafayı. O kız bakire değil diyormuş.

Kendisi daha evlenmeden babası yaşındaki adamdan iki çocuk yaparken iyiydi. Milletin bakireliğine takacak en son kişi o

Babanızda kendinde genç kadınlarla evlenen tipik erkek davranışları sergiliyor. Kadın da babanızla mutsuz belli ki tahmin olmuyor. Bir şekilde öfkesini birilerine yansıtması lazım bu yüzden gücü yettiği herkese sarıyor.

Eşinize gelince kendi kardeşi olsaydı olayları uzaktan izlermiydi. cevabınız evet ise karışmayın

Bu kadar pasif olmanızı şaşırtıcı buldum , muhtemelen altta yatan psikolojik sebepler nedeniyledir. Ama bence silkelenin ve yazdıklarınızı 3. Kişi gözü ile okuyun. İnanın burada danisilacak hicbirsey yok. Kardesinizi çekip o evden alacaksınız geç bile kalmışsınız aslında. O kadın ve ilgili kimse ile de gorusmeyeceksiniz. Aslında bu kadar basit. Bence sizde psikolojik destek mutlaka alın

Arkadaşlar, işimi de söyleyeyim o zaman. Avukatım. Boşanma ve mal rejimleri ile ilgili çalışıyorum. Velayet konusunun ne olduğunu gayet iyi biliyorum. Bir tarafta milyonlarla oynayan velayeti almış bir adam diğer tarafta henüz fakülte öğrencisi beşyüz kilometre uzakta yaşayan ben.

Bir diğer husus eşimle ilgili. Eşim, benim verdiğim mücadele sonunda hiçbir şeyin değişmediğini sadece benim üzülmemle kaldığımı gördüğü için sen karışma diyor sonu biliyor çünkü. Yoksa aslında eşim kardeşimi yanına alacak erkek kardeşimle çok yakın bir şekilde görüşüyor zaten burada kaldığı süre boyunca da küçük kardeşimi o evden çıkması için telkinlerde bulunan da o.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…