Cok sağolunBaşınız sağolsun, rabbim sabırlar versin.
Babanıza geçmiş olsun diliyorum nasıl oldu bu aşamaya gelmeden önce hiç belirtileri oldumu kilo kaybı iştahsızlık halsizlik yorgunluk bulantı bir anda mi çıktı bende pankreasta ilgili sıkıntı yaşıyorum bende yukarıda yazdıklarım var kilo kaybı ostahsizlik bulantı halsizlik geçmiş olsun cevaplarsanız bilgi almak isterimBabama pankreas kanseri teşhisi konuldu 4. Evre gözüküyor. inanasım gelmiyor cünkü şuan karşımda sağlam.Ağrıları var hafif nadiren vuruyor ağrı.İlk sarılıkla belirti verdi onu geçirdiler stent yapıldı herşey 1 hafta içinde oldu bu arada.şaşkınız bu hastalığı geçirenler bilenler lütfen yazabilir mi? 3 ay 6 ay ömür biçilen bir kanser türü inanasım gelmiyorVe içinden gelen Dua ederse babama çok mutlu olurum
Başınız sağolsun rabbim sabırlar versin ağrı ve sarılık belirtilerinden önce kilo kaybı yorgunluk iştahsızlık bulantı yasadimi halsizlik benimde pankreasta sıkıntım var korku içinde yaşıyorum cevaplarsaniz sevinirimBen babamı pankreas kanserinden kaybettim ne yazık ki. Aynı şekilde sarılıkla belirti verdi ve stent takıldı. Üzülerek söylüyorum ki hiç umudu olmayan en kötü kanser türü. Süreci çokta paylaşmak istemiyorum. Rabbim sizlerede güç kuvvet versin
Babanıza acil şifalar diliyorum.İnanın moral çok önemli.Tedaviye olumlu yanıt alırsınız, inşallah.Babama pankreas kanseri teşhisi konuldu 4. Evre gözüküyor. inanasım gelmiyor cünkü şuan karşımda sağlam.Ağrıları var hafif nadiren vuruyor ağrı.İlk sarılıkla belirti verdi onu geçirdiler stent yapıldı herşey 1 hafta içinde oldu bu arada.şaşkınız bu hastalığı geçirenler bilenler lütfen yazabilir mi? 3 ay 6 ay ömür biçilen bir kanser türü inanasım gelmiyorVe içinden gelen Dua ederse babama çok mutlu olurum
Öncelikle geçmiş olsun, acil şifalar dilerim. Biz ilk belirtiyi sarılıkla aldık. Öncesinde kilo kaybı, yorgunluk ve iştahsızlık olmadı.Başınız sağolsun rabbim sabırlar versin ağrı ve sarılık belirtilerinden önce kilo kaybı yorgunluk iştahsızlık bulantı yasadimi halsizlik benimde pankreasta sıkıntım var korku içinde yaşıyorum cevaplarsaniz sevinirim
Lütfen geç kalmayin,bunlar çok önemli sinyaller.pankreas çok sinsi seyrediyor ne gerekiyor nereye gitmek gerekiyorsa gidin.tek yerle kalmayin,sirt agriniz varmi?pankressda sarılık felan olur diye dusunmeyin lezyonun konumlandigi yerde onemli bas ve govdede olursa safra yollarina baski yapip sarilik olusuyor,kuyruktaysa olusmuyor.kanda lipaz ve amilaz degelerinize bıktırdınız mi hiç?ca 19..9 ve cea değerlerine de bakılmalı.ek görüntüleme tetkikleri vs ayrıntılı değerlendirilmeli.Gerekirse biyopsi alinmali.Gec kalmayin lütfen,çok çabuk metastaz yapıyor.Babanıza geçmiş olsun diliyorum nasıl oldu bu aşamaya gelmeden önce hiç belirtileri oldumu kilo kaybı iştahsızlık halsizlik yorgunluk bulantı bir anda mi çıktı bende pankreasta ilgili sıkıntı yaşıyorum bende yukarıda yazdıklarım var kilo kaybı ostahsizlik bulantı halsizlik geçmiş olsun cevaplarsanız bilgi almak isterim
Sırt ağrıları ve sarılıkla belirti verdi.Babanıza geçmiş olsun diliyorum nasıl oldu bu aşamaya gelmeden önce hiç belirtileri oldumu kilo kaybı iştahsızlık halsizlik yorgunluk bulantı bir anda mi çıktı bende pankreasta ilgili sıkıntı yaşıyorum bende yukarıda yazdıklarım var kilo kaybı ostahsizlik bulantı halsizlik geçmiş olsun cevaplarsanız bilgi almak isterim
Babam vefat etti maalesefkiElden gelecek ne vardır emin değilim ama babanızı keto diyetine başlatabilirsiniz.
Protein ve yağ ağırlıklı besleniyor. Karbonhidrat neredeyse hiç yok. Bunun için diyetisyene de gidebilir.
Keto diyetiyle vücutta glikoz yerine keton denen molekül dolaşıyor. Hücreler enerjiyi ketondan alıyor. Kanser hücreleri ketonu kullanmayor, glikoz kullanıyor. Eğer vücutta glikoz yerine keton dolaşırsa kanser hücreleri besinsizlikten ölüyor diye bir şey duymuştum. Araştırabilirsiniz. Bence denemeye değer
Amin cok sağolunBaşınız Sağolsun ALLAH rahmet eylesin merhametiyle muamele etsin inşallah
Başınız sağolsun şuan gastro prafösörune sürekli kontrollü gidiyorum bende ağrı hiç bişey olmadı mide bulantısı iştahsızlık kilo kaybı halsizlik sürekli yorgunluk teşhis pankreatik gecirmissin dedi doktor o esnada bağışıklık sistemim çökmüş ve cmv virüsü de eklenmiş bunların hepsi bir araya gelince bende kilo kaybı oldu pankreatik teşhisi konuldu ama yinede hala huzursuzumSırt ağrıları ve sarılıkla belirti verdi.
Bir doktora görünün özellikle gastro doktoruna
Babam vefat etti maalesefki
Başınız sağ olsunBabam vefat etti maalesefki
Yaran iyilessin, çok zor tahmin edebiliyorum.Babama 17 Şubat'ta pankreas kanseri teşhisi kondu.İstahsizlik ve kilo kaybı vardı ama kimse hastalıktan suphelenmedi.Dis yaptırmıştı,damaklari acıyor,yiyemiyor,kilo veriyor diye düşündük, keşke dusunmesydik.Keske doktora git diye zorlasaydik.Karin ağrısı eklenince gitti doktora.Ertesi gün sonuç çıktı, yüzüne yüzüne söyledi doktor pankreas kanserisin diye.Sonrasi başka uzmanlar,tahliller,biyopsi,pet kemoterapi derken.Bugun 2.kez yattı hastaneye.Kan kusmaya başladı bugün.Zaten 4.evrede teşhis kondu, karaciğere metastaz yapmış.Ayaklari buz gibi, gözlerinin feri gitti,eridi bitti.Uzakta kardeşleri varsa gelip görsünler dedi doktor.Bize dedi,ne kolay söyledi..Babam vefat etti maalesefki
Rabbim babanıza şifa, sizlere de dayanma gücü versin. Yaşadıklarınızı okurken yüreğim sıkıştı. Allah'ım sağlıkla imtihan edilmekten korusun hepimizi ve tüm yakınlarımızı..Yaran iyilessin, çok zor tahmin edebiliyorum.Babama 17 Şubat'ta pankreas kanseri teşhisi kondu.İstahsizlik ve kilo kaybı vardı ama kimse hastalıktan suphelenmedi.Dis yaptırmıştı,damaklari acıyor,yiyemiyor,kilo veriyor diye düşündük, keşke dusunmesydik.Keske doktora git diye zorlasaydik.Karin ağrısı eklenince gitti doktora.Ertesi gün sonuç çıktı, yüzüne yüzüne söyledi doktor pankreas kanserisin diye.Sonrasi başka uzmanlar,tahliller,biyopsi,pet kemoterapi derken.Bugun 2.kez yattı hastaneye.Kan kusmaya başladı bugün.Zaten 4.evrede teşhis kondu, karaciğere metastaz yapmış.Ayaklari buz gibi, gözlerinin feri gitti,eridi bitti.Uzakta kardeşleri varsa gelip görsünler dedi doktor.Bize dedi,ne kolay söyledi..
Yaran iyilessin, çok zor tahmin edebiliyorum.Babama 17 Şubat'ta pankreas kanseri teşhisi kondu.İstahsizlik ve kilo kaybı vardı ama kimse hastalıktan suphelenmedi.Dis yaptırmıştı,damaklari acıyor,yiyemiyor,kilo veriyor diye düşündük, keşke dusunmesydik.Keske doktora git diye zorlasaydik.Karin ağrısı eklenince gitti doktora.Ertesi gün sonuç çıktı, yüzüne yüzüne söyledi doktor pankreas kanserisin diye.Sonrasi başka uzmanlar,tahliller,biyopsi,pet kemoterapi derken.Bugun 2.kez yattı hastaneye.Kan kusmaya başladı bugün.Zaten 4.evrede teşhis kondu, karaciğere metastaz yapmış.Ayaklari buz gibi, gözlerinin feri gitti,eridi bitti.Uzakta kardeşleri varsa gelip görsünler dedi doktor.Bize dedi,ne kolay söyledi..
benim babacigimada teşhis konali 1 ay oldu,onunda sadece kilonkaybi vardı,biz ihmal etmedik 10 ay boyunca gitti geldi Babam ama Bi türlü teşhis koyamadilar şuan kemoterapi aliyor cerrahi şansımız suanlik yok evre 4 kemoterapi aliyormusunuz 20 gün öncesine kadar alıyordu.4-5 seanstan sonra pet çekiliyor zaten,kanser hücreleri çok hızlı ilerliyor, karaciğeri sarıyor dedi doktor.Akilli ilaç verdiler, enfeksiyon gelişti vücutta, ateşi düşmedi günlerce,hastanede yattı.ilaci da kestiler tabi.Bugun doktor karaciğer yetmezliği başladı, ölüm sürecine girdi, çok uzun surmicek dedi.Dun iç kanama geçirdi.Bilinci hala yerinde.Ayaklari ve karnı şişti.Asit birikmesi oluyormuş son zamanlarda.Diren takalım dediler suyu çekmek için,kabul etmedi babacım.Hersey iyi gidiyor diye biliyordu bu zamana kadar,hala 2.evre sanıyor kendini, bütün doktorlar tembihli.