Babamın hastalığı

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Geçmiş olsun nasılsınız? ilaç etkileşimi nasıl oldu

Allahım tüm hastalara şifa versin kemoterapi almış mıydı yoksa süreci bekleyerek mi geçirdi

Merhaba çok geçmiş olsun.
Annemin durumu değişikti literatürde de tek idi.Çok araştırılmıştı.
Annemde metastaz olmadı hepsi ayrı ayrı kanser türüydü.
Sadece en son mide kanseri 4. evrede metastazları olmuş zaten yayılmıştı 4. Evreydi
Lütfen moralinizi yüksek tutun çevremde o kadar çok kişi kanseri yendi ki.
Sizde yeneceksiniz.
Doktorunuzla görüşün o al derse alın bence.
Çünkü bu çok hassas bir konu.

Lütfen böyle düşünmeyin. Ben de kanser teşhisi aldım. Ailemde de çok kanser var. Sosyal medyadan da çok kanser hastası takip ediyorum. Bazen ilk verilenler işe yaramayabiliyor ancak sonradan verilenler çok iyi etki ediyor. O kadar farklı ilaçlar tedaviler çıktı ki! Bu Düşüncelerinizi ve tüm sorularınızla doktorunuzla konuşun mutlaka. Size dürüstçe konuşabileceğini her şeye hazır olduğunuzu söyleyin. Tek başınıza kulaktan dolma bilgilerle karar vermeyin. Geçmiş olsun. Sevgiler

Çok teşekkür ederim. inşallah sizde sağlığınıza kavuşursunuz. malesef başka bir yöntem yok anladığım kadarıyla. Kemoterapi aşırı derecede yan etkisi olan başka bölgeye mutlaka hasar veren bir yöntem.

İyi günler kayinvalidenkz kaxinci evre ne kanseriydi hangi doktora gittiniz

İyi günler kayinvalidenkz kaxinci evre ne kanseriydi hangi doktora gittiniz
3-4 arası tam ikisi de değil. Kocaeli tıpta Esma hocaya gidiyor. Dün görüştük doktorların bazısı ameliyat önermeye çalıştı ama girişimsel radyoloji doktoru gerek yok gayet iyi seyri dedi

Mesajınızı şimdi gördüm…
Birbirimizle dertleştik hep beraber burda aynı acıyı paylaşanlar birbirlerini daha iyi anlarlar…
Huzurla uyusunlar

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…