Kaç zamandır bu illerle savaşıyor babaciginizDün sıvıyı çektirmeyi kabul etti, çünkü ağrıları dayanılmaz olmuştu,ne ilaç ne iğne ne bant fayda etmiyordu.Cok rahatladı, günler sonra yemek yedi biraz, ağrısı hafifledi.Simdi yoğun mide bulantısı var,ona da bi çare olsa biraz nefes alacak.Bulanti iğnesi yapıyorlar ama etkisi geçince yine aynı
Şubat'ın 16sinda tahlil yapıldı,17sinde teşhis kondu işte.Sadece 3 gündür hafif karnım ağrıyor dedi.Hemen randevu aldık özel hastaneye.Sapasaglamdi hâlâ inanamiyorum bu olanlara.1ay öncesine kadar asla hasta denmezdi, gören demezdi yani.Bir anda hızla ilerledi.4,5 ay olmadi daha teşhis konali.Bugun artık yataktan kalkmalari bitti.Dun tuvalete gidebiliyordu.Bacaklari sağa sola açılıyor.Kaslarini kontrol edemiyor artık,nefes alması guclesti, iğne yapıyorlar solunum içinKaç zamandır bu illerle savaşıyor babaciginiz
Söyleyip söylememek size kalmış ama siz bilin ki sıvıyı almaları günü kurtarıyor sadece çok rahatlatıyor ama malesef bazen günler sonra bazen saatler sonra yine toplanıyor, yine çekiliyor rahatlıyor sonra yine aynı…..ama en azından rahat bir nefes alıyor dimi….canı gönülden şifa diliyorum, sizi çok iyi anlıyorum babanızı da öyle, bu konuda tecrübelerim çok ne yazık ki….kendinizi yalnız hissetmeyin, ben hiçkimseyim ama duamdasınız ve sizi anladığımı bilin isterim. Çok da üzgünüm hem sizin hem babanız için, bu çok samimi bir üzüntü, damdan düşenin halinden damdan düşen anlar derler ya işte öyleDün sıvıyı çektirmeyi kabul etti, çünkü ağrıları dayanılmaz olmuştu,ne ilaç ne iğne ne bant fayda etmiyordu.Cok rahatladı, günler sonra yemek yedi biraz, ağrısı hafifledi.Simdi yoğun mide bulantısı var,ona da bi çare olsa biraz nefes alacak.Bulanti iğnesi yapıyorlar ama etkisi geçince yine aynı
Bu konuda tecrübeniz olmasına üzüldüm.Keske hiç birimiz tecrübe sahibi olmasaydık bu konuda.Ama hayat acımasız.Dun akıllı ilaç verildi,doktor ağrıların önüne gecemiyoruz,ancak böyle rahatlar dedi.Ama hâlâ ağrısı var.Gunduz sürekli uyuyor,gece sabaha kadar kusuyor.Mahvoldu babacimSöyleyip söylememek size kalmış ama siz bilin ki sıvıyı almaları günü kurtarıyor sadece çok rahatlatıyor ama malesef bazen günler sonra bazen saatler sonra yine toplanıyor, yine çekiliyor rahatlıyor sonra yine aynı…..ama en azından rahat bir nefes alıyor dimi….canı gönülden şifa diliyorum, sizi çok iyi anlıyorum babanızı da öyle, bu konuda tecrübelerim çok ne yazık ki….kendinizi yalnız hissetmeyin, ben hiçkimseyim ama duamdasınız ve sizi anladığımı bilin isterim. Çok da üzgünüm hem sizin hem babanız için, bu çok samimi bir üzüntü, damdan düşenin halinden damdan düşen anlar derler ya işte öyle
Babanızin tumor pankreasta tam olarak nerde biliyor musunuz?kemoterapi aldi mi hiç,ya da en son ne zaman aldi.bitkisel fitoterapik ek takviye vs kullandınız mı hic?Bu konuda tecrübeniz olmasına üzüldüm.Keske hiç birimiz tecrübe sahibi olmasaydık bu konuda.Ama hayat acımasız.Dun akıllı ilaç verildi,doktor ağrıların önüne gecemiyoruz,ancak böyle rahatlar dedi.Ama hâlâ ağrısı var.Gunduz sürekli uyuyor,gece sabaha kadar kusuyor.Mahvoldu babacim
Pankreasin baş kısmında,2 haftada bir 48 saat süren kemoterapi aldı babam.Yani ilacı port katatere takıp eve gonderiyorlardi.O ilaç 48 saat boyunca damla damla işliyordu.Bu şekilde toplamda 5 kez aldı.Sonra pet çekildi.Tedaviye hiç yanıt vermemiş dedi doktoru,kanser hücreleri çok aktif, karaciğeri sarmış dedi. yurtdışından akıllı ilaç getirttiler.1kez onu verdiler, sonra enfeksiyon çıktı.Gunlerce ateşi düşmedi.Kestiler ilaci.En son birkaç gün önce iç kanama geçirdi.Sonra endoskopi yapıldı.Mide ve bağırsakları da sarmış dedi doktor.Artik yapılacak bir şey kalmadı dedi,tedaviyi kestiler.Simdi sadece ağrılarını dindirmeye uğraşıyorlar.Omur mü biciyorsunuz dedim, ömür bicilecek kadar bile yaşamaz malesef dedi.Her an ölüm gerçekleşebilir dediBabanızin tumor pankreasta tam olarak nerde biliyor musunuz?kemoterapi aldi mi hiç,ya da en son ne zaman aldi.bitkisel fitoterapik ek takviye vs kullandınız mı hic?
Doktora fitoterapiyi babam kendisi sordu daha tam ağırlaşmadan önce.Doktor dedi ki, yapılacak hiçbir şey kalmayan hastalar için olabilir.Sadece bazı bitkiler hastayı rahatlatır dedi babama.Ama asla çare olmaz dedi.Sonra dışarda bize dedi.Pankreas kanserine heleki 4.evrede çare yok dedi.Yani 4evrede verilen kemoterapi,sadece hastanın yaşam kalitesini artırmak için dedi.Meali ağrısı olmadan ölsün yani.Ama babamın ağrıları hâlâ çokBabanızin tumor pankreasta tam olarak nerde biliyor musunuz?kemoterapi aldi mi hiç,ya da en son ne zaman aldi.bitkisel fitoterapik ek takviye vs kullandınız mı hic?
://// cok üzgünümBabamı bugün kaybettik.
sabır diliyorum. asla sönmeyecek bir ateş...Babamı bugün kaybettik.
Yüce Allah babanıza rahmet etsin. Mekanı cennet olsun. Sizlere sabır ve kolaylık diliyorum.Babamı bugün kaybettik.
Basiniz sagolsun. Allah mekanini cennet etsin insallah. Sizlere sabirlar diliyorumBabamı bugün kaybettik.
Çok çok çok aşırı üzgünüm,yok mu bu illetten kurtulan yokmu şifasını bulan tek tek herkesin babasının vefat haberini almak beni çok derinlerden sarsıyor,bizi en iyi birbirimiz anlariz.Allahin şifa versin cümle hastalara,sabırlar dilerim Allah mekanını cennet etsin amcanindaBabamı bugün kaybettik.
Yorumlarınızı içim yana yana okudumBabamı bugün kaybettik.
Sağolun arkadaşlar.
Maalesef süreç böyle ilerliyor :/ benim babam akıllı ilaç kullanamadı 2 defa kemoterapi alabildi sonra çok hızlı ilerledi zaten hastalık her gün dahada arttı.Son günlerinde uyudu ve tek tük kelime konuştu.Zaten öleceğini anlıyorsunuz…
Karın ve ayaklar şişiyor kan kusmalar oluyor
Allah hepimize sabırlar versin dayanma gücü …
Geçmş osun Allah şifa versin inşallah. nasıl oldunuz merak ettim bende kendisinden ilaç almayı düşünüyorumHerkese çok geçmiş olsun. Allah acil şifalar versin. Bende 4 evre akciğer kanser hastasıyım. Tavsiye üzerine ınstağram'dan Dr. Mustafa Yücel hocayla görüştüm durumumu anlattım. Önerdiği İNVİSAUR kürünü bugün gönderecek. Instagram'da sayfasına göz attım hasta ve hasta yakınlarının olumlu yorumlarını okudum dinledim bende başlıyayım neden olmasın ki dedim hiç değilse dayanılmaz ağrılarımdan Allah'ın izniyle kurtulur günde 4+4 ağrı kesici ilaçları içmekten kurtulurum.
h. nasıl oldunuz merak ettim bende ke
diriyorlar. yazısmak konusmak
allah rahmet etsin kanserle savaşmakta zor bende rahim ağzı kanseri tedavi oldum 3 ay geçmedi böbrek üstü nüks etmiş. kemoterapi bir kez yaramadıysa diğerde başka kanserlere çevirdiğini görüyorum ve artık kemo almak istemiyorum. sizde fikrinizi paylaşır mısınızRabbim sifa versin insallah.
Annemi mide kanseri nedeniyle kaybettik 4. Evreydi.
Daha önce meme kanseri ve lösemiyi yenmisti..
Resmen çırpındık yaşadıgımız çaresizligı nasıl anlatabilirim bilmiyorum.
Sadece sizi cok iyi anlıyorum.
Lutfen hep sarılın öpün onu hic bırakmayın ellerini.
yi haberlerle dönmenizi hayal etmiştim.
Herkese çok geçmiş olsun. Allah acil şifalar versin. Bende 4 evre akciğer kanser hastasıyım. Tavsiye üzerine ınstağram'dan Dr. Mustafa Yücel hocayla görüştüm durumumu anlattım. Önerdiği İNVİSAUR kürünü bugün gönderecek. Instagram'da sayfasına göz attım hasta ve hasta yakınlarının olumlu yorumlarını okudum dinledim bende başlıyayım neden olmasın ki dedim hiç değilse dayanılmaz ağrılarımdan Allah'ın izniyle kurtulur günde 4+4 ağrı kesici ilaçları içmekt