Babamın hastalığı

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Sağolun arkadaşlar.
Maalesef süreç böyle ilerliyor :/ benim babam akıllı ilaç kullanamadı 2 defa kemoterapi alabildi sonra çok hızlı ilerledi zaten hastalık her gün dahada arttı.Son günlerinde uyudu ve tek tük kelime konuştu.Zaten öleceğini anlıyorsunuz…
Karın ve ayaklar şişiyor kan kusmalar oluyor
Allah hepimize sabırlar versin dayanma gücü …

Kaç zamandır bu illerle savaşıyor babaciginiz

Kaç zamandır bu illerle savaşıyor babaciginiz
Şubat'ın 16sinda tahlil yapıldı,17sinde teşhis kondu işte.Sadece 3 gündür hafif karnım ağrıyor dedi.Hemen randevu aldık özel hastaneye.Sapasaglamdi hâlâ inanamiyorum bu olanlara.1ay öncesine kadar asla hasta denmezdi, gören demezdi yani.Bir anda hızla ilerledi.4,5 ay olmadi daha teşhis konali.Bugun artık yataktan kalkmalari bitti.Dun tuvalete gidebiliyordu.Bacaklari sağa sola açılıyor.Kaslarini kontrol edemiyor artık,nefes alması guclesti, iğne yapıyorlar solunum için

Söyleyip söylememek size kalmış ama siz bilin ki sıvıyı almaları günü kurtarıyor sadece çok rahatlatıyor ama malesef bazen günler sonra bazen saatler sonra yine toplanıyor, yine çekiliyor rahatlıyor sonra yine aynı…..ama en azından rahat bir nefes alıyor dimi….canı gönülden şifa diliyorum, sizi çok iyi anlıyorum babanızı da öyle, bu konuda tecrübelerim çok ne yazık ki….kendinizi yalnız hissetmeyin, ben hiçkimseyim ama duamdasınız ve sizi anladığımı bilin isterim. Çok da üzgünüm hem sizin hem babanız için, bu çok samimi bir üzüntü, damdan düşenin halinden damdan düşen anlar derler ya işte öyle

Bu konuda tecrübeniz olmasına üzüldüm.Keske hiç birimiz tecrübe sahibi olmasaydık bu konuda.Ama hayat acımasız.Dun akıllı ilaç verildi,doktor ağrıların önüne gecemiyoruz,ancak böyle rahatlar dedi.Ama hâlâ ağrısı var.Gunduz sürekli uyuyor,gece sabaha kadar kusuyor.Mahvoldu babacim

Babanızin tumor pankreasta tam olarak nerde biliyor musunuz?kemoterapi aldi mi hiç,ya da en son ne zaman aldi.bitkisel fitoterapik ek takviye vs kullandınız mı hic?

Babanızin tumor pankreasta tam olarak nerde biliyor musunuz?kemoterapi aldi mi hiç,ya da en son ne zaman aldi.bitkisel fitoterapik ek takviye vs kullandınız mı hic?
Pankreasin baş kısmında,2 haftada bir 48 saat süren kemoterapi aldı babam.Yani ilacı port katatere takıp eve gonderiyorlardi.O ilaç 48 saat boyunca damla damla işliyordu.Bu şekilde toplamda 5 kez aldı.Sonra pet çekildi.Tedaviye hiç yanıt vermemiş dedi doktoru,kanser hücreleri çok aktif, karaciğeri sarmış dedi. yurtdışından akıllı ilaç getirttiler.1kez onu verdiler, sonra enfeksiyon çıktı.Gunlerce ateşi düşmedi.Kestiler ilaci.En son birkaç gün önce iç kanama geçirdi.Sonra endoskopi yapıldı.Mide ve bağırsakları da sarmış dedi doktor.Artik yapılacak bir şey kalmadı dedi,tedaviyi kestiler.Simdi sadece ağrılarını dindirmeye uğraşıyorlar.Omur mü biciyorsunuz dedim, ömür bicilecek kadar bile yaşamaz malesef dedi.Her an ölüm gerçekleşebilir dedi

Doktora fitoterapiyi babam kendisi sordu daha tam ağırlaşmadan önce.Doktor dedi ki, yapılacak hiçbir şey kalmayan hastalar için olabilir.Sadece bazı bitkiler hastayı rahatlatır dedi babama.Ama asla çare olmaz dedi.Sonra dışarda bize dedi.Pankreas kanserine heleki 4.evrede çare yok dedi.Yani 4evrede verilen kemoterapi,sadece hastanın yaşam kalitesini artırmak için dedi.Meali ağrısı olmadan ölsün yani.Ama babamın ağrıları hâlâ çok

Babamı bugün kaybettik.
Çok çok çok aşırı üzgünüm,yok mu bu illetten kurtulan yokmu şifasını bulan tek tek herkesin babasının vefat haberini almak beni çok derinlerden sarsıyor,bizi en iyi birbirimiz anlariz.Allahin şifa versin cümle hastalara,sabırlar dilerim Allah mekanını cennet etsin amcaninda

Bazı acilar var ki otur ağla. Elini kolunu ha bağlamışlar ha serbest bırakmışlar hiçbir farkı yok. Size sabır babaciginiza rahmet dilerim. Bilmem ki işinize yarar mı kaybettigim yakınlarım için agladigimda için yandiginda beni teselli ettiklerini hayal ederim hep.-o an ne diyeceklerini tahmin ettiğim için- onları hayalen konuşturur teselli ararım. Ah ne çaresizlik..

konunuzu ilk açıldığı günden itibaren anasayfaya düştükçe okudum ara ara..
siz konuyu açtığınızda benim babam entübeydi.
3 gün sonrada öldü.
birde berlin in konusunu ağlaya ağlaya okurdum hem gördükçe sinirlerim bozulur hemde kendime engel olamaz okurdum.
o günden bugüne başka arkadaşlardan babalarını kaybetmiş.
hepimizin başı sağolsun.
huzurla uyusunlar inşallah.

Geçmş osun Allah şifa versin inşallah. nasıl oldunuz merak ettim bende kendisinden ilaç almayı düşünüyorum

h. nasıl oldunuz merak ettim bende ke

diriyorlar. yazısmak konusmak

allah rahmet etsin kanserle savaşmakta zor bende rahim ağzı kanseri tedavi oldum 3 ay geçmedi böbrek üstü nüks etmiş. kemoterapi bir kez yaramadıysa diğerde başka kanserlere çevirdiğini görüyorum ve artık kemo almak istemiyorum. sizde fikrinizi paylaşır mısınız

yi haberlerle dönmenizi hayal etmiştim.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…