Babamın hastalığı

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kayınvalideme 5 sene önce teşhis konulduğunda doktor en fazla 9 ay Yaşar dedi. Ameliyat bile yapılamayacak yerdeydi portakal kadar bir kanser kitlesiydi. 5 senedir kendi evinin işini yapıyor torun bakıyor ayda bir iğne oluyor. Allahtan Ümit kesilmez inş acısız geçirsin ömrünü babanız. Benim babam başla bir sorundan 28 günde teşhis konmadan vefat etti. Öyle çok acı çekti ki biz bile dayanamıyorduk.

Umut oluyor mesajınız sağlıklı uzun ömürler insallah kv pankreas kanserimiydi sizinde

Rabb'im tez vakitte YA ŞAFİ isminin tecellisiyle hayırlı, kalıcı, acil, tam bir biçimde şifasını versin inşallah babanızın.

Hastalığı veren de şifayı veren de Allah nihayetinde. O'na bolca inanarak içten dua edin. Tedavi süreci de inşallah kolaylıkla ağrısız sızısız geçer..

İnşallah en kısa sürede kurtulur bu hastalıktan babanız. Allah'tan ümit kesilmez.

Rabb'im babanızın ve tüm hastaların yardımcısı olsun..

Aminn amin arkadasım cok sağol insallah

Allah acil şifalar versin inşallah sağlıklı bir ömür diliyorum

Kemoterapi almazsa hızla bulaşır maalesef kemiklere metastaz yapmış mıydı sizin

buraya da yazın gelişmeleri lütfen.

bir haber var mı ?
Sizin konunuz çok etkiledi beni. Arada aklıma geliyorsunuz ?
Bugun doktora gidecektiniz sanırım?

Bir gelişme var mı ?

bir haber var mı ?
Sizin konunuz çok etkiledi beni. Arada aklıma geliyorsunuz ?
Bugun doktora gidecektiniz sanırım?

Bir gelişme var mı ?
Gittiğimizde babamdan tekrar kan alındı ve böbreklerinin iyi calismadığını gösteren değerler çıktı acilde bir gece yattık sondayla mesane bosalttılar.Böbrekte yetmezlik olunabileceğinden şüphelendiler kemoterapi kaldıramazmış bu şekilde,kalbine de port takılması gerekmiş 3 şubatta diğer randevu bu ara günlerde nefrolojiye gideceğiz.Kemoterapi için tarih bu sorunlar hallolunca netleşecek :/

İştah az çok yemek tüketmiyor keyifsizlik bir gidip bir geliyor

op_drmustafayucel diye biri var Instagramda..invisaur diye bi kür hazırlıyor kanser hastaları için kullanan ve iyileşenler var sayfasında paylaşıyor bakın isterseniz ..Rabbim şifa versin

Lütfen kötüyü düşünmeyin biz de yaşadık aynı şeyleri. İyi bir doktor ve tedaviyle karşılaşırsanız güzel sonuçlar da alabilirsiniz. sadece sabır ve dua edin. bu kanser türünün sonu hep kötü bitecek diye bir şey yok. biliyoruz ki kanserin en büyük tedavisi de moral. şimdiden çok geçmiş olsun. Allah acil şifalar versin.

kıyamam.. İyi haberlerle dönmenizi hayal etmiştim.

Güçlü olun lütfen . Sonucta bir tedavi belirlenmiş ve uygulanmaya çalışılıyor.
Bir an önce diğer tedavileri tamamlayıp, kemoterapi sürecine geçmek gerekiyor, şuan için planlanan bu değil mi ?
Biliyorum çok zor ama siz güçlü duracaksınız ki babacığınızda sizden güç alsın.
Her zaman umut vardır. Allah yardımcınız olsun. Tez zamanda iyi haberler alırsınız inşallah
Eğer konuşmak isterseniz her zaman yazabilirsiniz.

Amin arkadasım sağol sizin kimdi hastanız nasıl bir süreç atlattımız kanser cinsi aynımıydı acaba

Desteğiniz için teşekkür ederim Evet kemoterapi planlanıyor insallah sırasıyla hepsi hallolucak buraya gelismeleri yazacağım

Amin arkadasım sağol sizin kimdi hastanız nasıl bir süreç atlattımız kanser cinsi aynımıydı acaba
amcamındı ama benim çalıştığım hastanede tedavi gördüğü için ben tüm süreçte onunlaydım. pankreas ca bizim sürecimiz ameliyatla başladı. whipple denen bir operasyon sonrası kemoterapiyle devam ettik. doktorumuza güvendik ne derse ondan çıkmadık. zor sabır gerektiren bir süreç ama ben atlatarak çıkacağımıza emindim. siz de moralinizi yüksek tutun lütfen.

Herkese çok geçmiş olsun. Allah acil şifalar versin. Bende 4 evre akciğer kanser hastasıyım. Tavsiye üzerine ınstağram'dan Dr. Mustafa Yücel hocayla görüştüm durumumu anlattım. Önerdiği İNVİSAUR kürünü bugün gönderecek. Instagram'da sayfasına göz attım hasta ve hasta yakınlarının olumlu yorumlarını okudum dinledim bende başlıyayım neden olmasın ki dedim hiç değilse dayanılmaz ağrılarımdan Allah'ın izniyle kurtulur günde 4+4 ağrı kesici ilaçları içmekten kurtulurum.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…