Babamın hastalığı

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Herkese çok geçmiş olsun. Allah acil şifalar versin. Bende 4 evre akciğer kanser hastasıyım. Tavsiye üzerine ınstağram'dan Dr. Mustafa Yücel hocayla görüştüm durumumu anlattım. Önerdiği İNVİSAUR kürünü bugün gönderecek. Instagram'da sayfasına göz attım hasta ve hasta yakınlarının olumlu yorumlarını okudum dinledim bende başlıyayım neden olmasın ki dedim hiç değilse dayanılmaz ağrılarımdan Allah'ın izniyle kurtulur günde 4+4 ağrı kesici ilaçları içmekten kurtulurum.
Allah şifalar versin ama yine de doktorunuza danışın ne olur,insan korkuyor

Herkese çok geçmiş olsun. Allah acil şifalar versin. Bende 4 evre akciğer kanser hastasıyım. Tavsiye üzerine ınstağram'dan Dr. Mustafa Yücel hocayla görüştüm durumumu anlattım. Önerdiği İNVİSAUR kürünü bugün gönderecek. Instagram'da sayfasına göz attım hasta ve hasta yakınlarının olumlu yorumlarını okudum dinledim bende başlıyayım neden olmasın ki dedim hiç değilse dayanılmaz ağrılarımdan Allah'ın izniyle kurtulur günde 4+4 ağrı kesici ilaçları içmekten kurtulurum.
merhaba,
ben de su an beynimdeki tumorun kemik metastazi yapmasi sonucu tedavi goruyorum. bu bahsettiginiz kisi maalesef doktor degil. gonderecegi kuru kullanmamanizi tavsiye ederim cunku biliyorsunuz biz vucudumuza aldigimiz her seye cok fazla dikkat etmek zorundayiz. geri donusu zor olacak seyler yasamanizdan cekindim uyarmak istedim. bu kisi kesinlikle doktor degil, tanidigim bir profesorun onunla devam eden bir hukuki sureci de var. agrilarin ne kadar zor oldugunu biliyorum, ben daha once akciger kanseri atlattim ama erken teshisti. gercekten sizi anlayabiliyorum ama sizi takip eden doktorunuza danismadan bu sekilde tedaviler yaptirmamanizi tavsiye ederim.

herkese acil sifalar dilerim.

Çok çok geçmiş olsun. Sizi en iyi anlayanlardan biri olabilirim. Sırt ağrısı şikayetiyle hastaneye giden babama aylar süren teşhis koyma süreciyle 4.evre safra yolu kanseri dendi. Üstelik karaciğer, göğüs kafesi ve lenf bezi metastazları ile. 2 kür kemoterapi alımından sonra kemoterapinin babamın tümörlerinde işe yaramayacağı yanlış tedavi uygulandığı ortaya çıktı. 3 haftadır akıllı ilaca başladık.
Biz bu süreçte özellikle ev yoğurdu ve kemikli ilikli et tüketmesine özen gösteriyoruz. Tavsiye edebilirim. Ayrıca pankreas kanserlerinde uzman olan Prof. Ünal Aydın'ı araştırmanızı öneririm. Dünyanın her yerinden hastaları var hakkında çok iyi şeyler okudum.
Umarım hikayeniz-hikayemiz mutlulukta, zaferle tamamlanır. Allah tüm hastalara şifa versin

Çok çok geçmiş olsun. Sizi en iyi anlayanlardan biri olabilirim. Sırt ağrısı şikayetiyle hastaneye giden babama aylar süren teşhis koyma süreciyle 4.evre safra yolu kanseri dendi. Üstelik karaciğer, göğüs kafesi ve lenf bezi metastazları ile. 2 kür kemoterapi alımından sonra kemoterapinin babamın tümörlerinde işe yaramayacağı yanlış tedavi uygulandığı ortaya çıktı. 3 haftadır akıllı ilaca başladık.
Biz bu süreçte özellikle ev yoğurdu ve kemikli ilikli et tüketmesine özen gösteriyoruz. Tavsiye edebilirim. Ayrıca pankreas kanserlerinde uzman olan Prof. Ünal Aydın'ı araştırmanızı öneririm. Dünyanın her yerinden hastaları var hakkında çok iyi şeyler okudum.
Umarım hikayeniz-hikayemiz mutlulukta, zaferle tamamlanır. Allah tüm hastalara şifa versin
Merhaba sizlerede acil sifalar diliyorum🙏🏻🙏🏻 ünal beyi araştırdık fakat babamın kemoterapi evresine gelene kadar enfeksiyonu geçmedi 3.defa suan hastanede yatıyor ataklar geçiriyor stent değiştirilecek yarın.Eğer ki bu süreci atlatabilirsek kemoterapi ve sonrası ancak olabilir gözüküyor…

Diğer arkadaslarada gecmis olsun benim sahsi tavsiyem hastalık aynı olsada her hasta aynı değil hastanın diğer organlarında sağlık sorunu varsa bu kürler vs etkide etmeyebilir mesela pnkreas ca hastalarında kabızlık cok oluyor ve cörekotu zeytinyağı vs tavsiye ediyorlar halbuki karaciğer enzimini yükseltiyor çörekotu…Benim babamn karaciğer metastaz olduğu icin kullanmadı sakıncalı cünkü.bu gibi örnekler cok doktorunuzu dinleyin derim

Kayınvalideme 5 sene önce teşhis konulduğunda doktor en fazla 9 ay Yaşar dedi. Ameliyat bile yapılamayacak yerdeydi portakal kadar bir kanser kitlesiydi. 5 senedir kendi evinin işini yapıyor torun bakıyor ayda bir iğne oluyor. Allahtan Ümit kesilmez inş acısız geçirsin ömrünü babanız. Benim babam başla bir sorundan 28 günde teşhis konmadan vefat etti. Öyle çok acı çekti ki biz bile dayanamıyorduk.
Merhaba kayinvalideniz tamamen iyilestmi

Merhaba kayinvalideniz tamamen iyilestmi
Hayırlı günler. İyileşmedi hastalığı çünkü müdahale edilmeyecek kısımda. Bayram öncesi tahlil sonuçlarına göre 1 cm daha büyüme var tümörde. Büyüyen taraftan küçük bir yakma işlemi olacak haftaya. Çünkü ameliyat kesinlikle mümkün değil dedi doktor. Yaşlı olduğu ve sanırım kaç senedir şeker vb hiç yemediği için çok yavaş ilerliyor hastalık. Ayda bir iğne olmaya devam ediyor

Hayırlı günler. İyileşmedi hastalığı çünkü müdahale edilmeyecek kısımda. Bayram öncesi tahlil sonuçlarına göre 1 cm daha büyüme var tümörde. Büyüyen taraftan küçük bir yakma işlemi olacak haftaya. Çünkü ameliyat kesinlikle mümkün değil dedi doktor. Yaşlı olduğu ve sanırım kaç senedir şeker vb hiç yemediği için çok yavaş ilerliyor hastalık. Ayda bir iğne olmaya devam ediyor
Kemoterapi radyo terapi vs aşaması tamamen bittimi çok güzel yıllardır yaşaması sevindirici banada umut oldu.babam pankreas ca teşhisi aldı yeni.😪

Komşumun annesi de pankreas kanseriydi. İki aya ölür demişler eşi hemen yeni birini bulmaya çalışmış. Kadın 10 yıl yaşadı o hastalıkla. Eşi ölmedin ki evleneyim diyordu hatta.
Yani demem o ki onların üç altı ay demesi sadece tahmin.
Yinede elinizden geldiğince bol bol vakit geçirin. Rabbim hayırlı afiyetli uzun ömürler versin

Komşumun annesi de pankreas kanseriydi. İki aya ölür demişler eşi hemen yeni birini bulmaya çalışmış. Kadın 10 yıl yaşadı o hastalıkla. Eşi ölmedin ki evleneyim diyordu hatta.
Yani demem o ki onların üç altı ay demesi sadece tahmin.
Yinede elinizden geldiğince bol bol vakit geçirin. Rabbim hayırlı afiyetli uzun ömürler versin

Arada ağrıları oluyor tatlı yemiyor yememeye çalışıyor.Tuzsuz ve yağsız yemekler yapıyoruz.Kemoterapi önerdiler fakat çarşamba günü patoloji cıkacak ona göre doktor öneride bulunacak.biz kemoterapiden korkuyoruz 4.evre kaldıramaz diye…Almasam mı diye düşünüyor çok kararsız şuanlık evde dizi,film izliyor kendi ihtiyacını gideriyor
Merhaba benim babam vefat etti.. babanızın durumu nasıl

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X